Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wasup?
Jol kezdi z uj szezont😊

franc0
itt nem ez a stílus dívik, vegyél vissza

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

kiestem Monaco ellen😞 2-2 után büntetõkkel

Atesz89
Hali!!!!
És grat all!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Fabio Capello
Helló<#integet2>

Én priskint javaslom

sza23
Hy All!
Grat mindenkinek!Visszatértem három hetes Hévizi pihenõmbõl!Kicsit hosszú volt FM nélkûl.Van eseteleg vmi újdonság?

szoltan
Tudnátok ajánlani 10m euró alatti csatárt?(2007-Portsmouth)
Fernando Genro és Kerlon túl drágák!

Hala Madrid!

jolvan attól még rá lehet bizni😄

a manager beszél az õltõzõbe nem az aszisztens,erröl ennyit
a manager beszél az õltõzõbe nem az aszisztens,erröl ennyit
Sysfox
Ezt eddig nem is próbáltam...De kipróbálom.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

én a menedzser aszisztensre biztam, bár igy jot kell vennem

Sysfox
Én nagyon ritkán szidom meg a játékosokat. Lehet, hogy ez a baj? Ha 5-öst kap, akkor "bosszankodom", "mérges" még csak egyszer voltam. Számíthat ez?

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

nálam tim howard véd,napolit viszem már az seria a,kupaszereplés a tét.amugy somogyibol jo kapust nevelhetsz,sok idõ.csernyánszki,ha még nincs kiöregedve'csak pár szezonra,mert utánna lepukkan.Napoli 2008 Howard,collen,maicon,jorge ribeiro,tiagolyonos,d alessandro,luyindula,priskin,floro fores nápolyban született,collen,ignacio pia ,solari gázos,crespo már csak kiegészitö ember,sikeres a team,priskin 14m e ér
McFrost
Te úgy csinálsz Misi , mintha tegnap kezdtél volna efemezni!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

team talk ban lehordod rendszeresen ha alulteljesit,vagy kihagyod,késöbb visszateszed es ha kifog egy jo napot megdicséred,jo eséllyel ki lábal a hullám völgyböl,ki a kapus akiröl szo van?
Fabio Capello
Üdv managerek

buntetés 2hét frizu megvonás,gyenge teljewsitmény miatt.ha szarakodik,jövö héten is bunti....ha nagy a gáz mehet a....lessz helyettes gazdagon
Magic Boy
Azt, hogy kell és mit mondjak neki?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Beszélgess el vele.

Grat!

McFrost
törd el kezét-lábát *-*

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Az elõzõ idényben bravúrt bravúrra halmozó kapusom rájött, hogy õ igazábol nemtud védeni(sorra kapja a potyákat utána persze a maradék idõben 7-esre véd, de akkor már vezet az ellenfél(Barthez szindróma))mit csináljak vele?

McFrost
össze-vissza beszélek😊

Kövi 4 meccsem:
VAlencia(UEFA)
Arsenal Kharkov(Ukrajna)
Mainz(UEFA)
Grashopper(UEFA)

5 nap múlva meccsem lesz a Valencia ellen. o_O
15 meccs után kikaptam ukrán bajnokságban de így is vezetem féltávnál 10 ponttal ^^

Tojesz
igaz<#fejvakaras>

Itt egy jól sikerült meccs😊
És végre nem csak 1100 nézõ volt kíváncsi a meccsemre...

Magic Boy
A másodedzõ nem javasol taktikát csak az általam beállítottra mond összeállítást nem?
Vagy, hogy kell tölle taktikai javaslatot kérni?

Tojesz
Kérd meg a másodezdzõt ha otthon van taktikában, hogy állítson össze vmit
Aztán azon finomítgass!

Én szopok, mint a torkos borz. Arsenal 6:0-ra kiütött egy BL csoportmeccsen. Barcelonával vagyok amúgy. Ronaldinho már kérvényezte, hogy elhagyhassa a klubot... Megtagadtam 😊 Valszeg a fellállást ronthatom el, mert próbálkozok mindenfélével. Tegnap a Deportivo adott egy 4:0-át nekem. Ez mondjuk liga meccs volt, de akkor is szarul jött. Vannak persze gyõzelmek is, csak néha bejön egy-két akkora zakó, ami kellemetlen. Meg még nagyon új nekem ez a program. Sokminden nem tiszta, de igyekszem, aztán olvasok utána...
SoCa, egyebkent bsz!

Magic Boy
Grat!
Melyik ez a Skin?

Eredekes meccs votl a bl elodonto. Idegenben 2-1 -re kikaptam, a visszavagon meg a 10 percben kiallitottak az egyik vedomet. 10 emberrel ez nem is rossz eredmeny:

Egyebkent ok vertek meg a spanyol kupa dontoben 1-0-ra, ugy hogy a kapusuk volt a meccs legjobbja..

Helló és grat mindenkinek: Ti hogyan állítanátok be a védelmememet? Kontrajátékot nyomok normál ill védekezõ mentalitással: Zambrotta/VJ Thuram/VK
Cannavaro/VK Chiellini/VB .Mármint emmerf? zóna? Szoros,nem szoros. Mi alegjobba kontrára?
hallo!

csak ezért!

HAPPY SZÜLINAPOT MAGIC!!!!

Magic Boy
Jó reggelt és grat all!

franc0
kire gondolsz 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

soma22
nálam a gyurokkal van valami, folyamatosan sérültek a plejáim, pl toni már lassan fél éve, s 3 4 nap után visszaesik egy ilenne hogy cskloficam vagy akármi ujabb 1 honapra...és ez van kb 7 kezdõplejámmal...nem értem mi van itt...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Utolsó meccs: 2 tizenegyest ítéltek nekünk, 1 játékost kiállítottak az ellentõl.
2 meccsel ezelõtt: 2 tizenegyest ítéltek az ellenfélnek.
3 meccsel ezelõtt: 2 tizenegyest ítéltek nekünk, 1 játékost kiállítottak az ellentõl.
4 meccsel ezelõtt: 1 játékost kiállítottak az ellentõl.

A bírók lassan kezdenek kissé túl nagy szerepet kapni...
Barzaglia sztem jó vétel lenne, én is most akarom hozni télen 😊

GTheo
Barzagliról(palermo) mit gondoltok?eltudom hozni 5.25-ért,gyors,jól fejel.
Esetleg az Ajaxból Maduro? Õ sem sokkal drágább

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Nem, már ez egy régebbi mentésem, a játékban novemberben picit leálltam aztán újrafolytatom.És nincs köze ahoz h ki nyerte az uefát, a kedvenc csapatom a Barca, és spanyol angol fan vok 😊 olaszokat nemcsípem.De McFrost megígérem amikor a Chievo nyeri az uefát velük leszek =)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

McFrost
ha most a Boro nyeri az UEFA kupát azzal tolnád.....

GTheo
Az év ifijátékosa: Jesús Navas 😊
Az év játékosa: Maresca
Szezon Gólja: 2. Fernando Sales elvette a saját térfelén és kapásból berúgta úgy h kint állt a kapus.
3.Kanouté-Csavarás
Évcsapata: Armando-Belletti,CARVALHO,ESCUDÉ,Aurélio-JESÚS NAVAS,RENATO,MARESCA,Antonio Lopez-FABiANO,Raúl
Sevillás többség😊

Még a stadionomat is bõvítik jövõévben . jó gamet és jó8

Bajnokságot 14 meccs után vezetem 13 ponttal , 1 forduló és megvan a meccsek fele<#idiota> Megy a szekér , 14 meccs alatt 1x kaptunk ki , oda is tarcsikat küldtem ukrán - kupába ^^

GTheo
U18as csapatom 24ponttal megnyerte a bajnokságot 😊 utsó meccs Németh Krisztián dupla 😊És végre Krkic-Németh csatársor volt egy állati közppályával, aissatit igazoltam U18ba meg vmi diego capel a balkp ott és gólkirály lett u18bajnokságban😊

Fabio Capello
Ha nevezve vannak....

még 2 középsõ védõ lesárül meg még egy pleja. HA tarcsiból hozok fel(mert muszály) játszhatnak BL meccsen ?