Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat mindenkinek!Visszatértem három hetes Hévizi pihenõmbõl!Kicsit hosszú volt FM nélkûl.Van eseteleg vmi újdonság?
Fernando Genro és Kerlon túl drágák!
Hala Madrid!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
VAlencia(UEFA)
Arsenal Kharkov(Ukrajna)
Mainz(UEFA)
Grashopper(UEFA)
15 meccs után kikaptam ukrán bajnokságban de így is vezetem féltávnál 10 ponttal ^^
Itt egy jól sikerült meccs😊
És végre nem csak 1100 nézõ volt kíváncsi a meccsemre...
Vagy, hogy kell tölle taktikai javaslatot kérni?
Aztán azon finomítgass!
Egyebkent ok vertek meg a spanyol kupa dontoben 1-0-ra, ugy hogy a kapusuk volt a meccs legjobbja..
Cannavaro/VK Chiellini/VB .Mármint emmerf? zóna? Szoros,nem szoros. Mi alegjobba kontrára?
csak ezért!
HAPPY SZÜLINAPOT MAGIC!!!!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
2 meccsel ezelõtt: 2 tizenegyest ítéltek az ellenfélnek.
3 meccsel ezelõtt: 2 tizenegyest ítéltek nekünk, 1 játékost kiállítottak az ellentõl.
4 meccsel ezelõtt: 1 játékost kiállítottak az ellentõl.
A bírók lassan kezdenek kissé túl nagy szerepet kapni...
Esetleg az Ajaxból Maduro? Õ sem sokkal drágább
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Az év játékosa: Maresca
Szezon Gólja: 2. Fernando Sales elvette a saját térfelén és kapásból berúgta úgy h kint állt a kapus.
3.Kanouté-Csavarás
Évcsapata: Armando-Belletti,CARVALHO,ESCUDÉ,Aurélio-JESÚS NAVAS,RENATO,MARESCA,Antonio Lopez-FABiANO,Raúl
Sevillás többség😊