Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Elsõ tétmeccs, elsõ nagy siker az új csapattal...

sza23
Ja és persze Hali mindenkinek, nagyon jók vagytok!

sza23
Ben Arfa is elég jo a bal oldalra!

uhh nemtudtam szinte erõsiteni mert nemakarnak eljönni csapatomba azt most aláznak:S

zaki
Akkor annyiért Kapot is megveheted.

GTheo
2006 Novemberében még csak 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Azért tettem a csatároknál is vmennyit a védekezésre, és pont fordítva is =)

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
hát Babel helyett akkor már Kapo..igaz attól függ melyik évben jársz 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

azért sztem a nem annyira fontosakra is tegyél...ha pl szögletnél elõremegy védõd elég gáz ha olyan 5ös befejezése van vagy ha csatárodnak nagyon alacsony a szerelés mert akkor érdekes lesz elöl a labdaszerzés

GTheo
6,5Milláért enyém Babel 😊 Recoba-> Kispad 😊 Pedig Recoba az 1ik legjobb játékosom mostanában megfog küzdeni babellal 😊
Az edzésekre visszatérve csináltam egy külön védõk és egy támadók részt, középpályásoknak hagyom az alapot, így talán a védõknek nem kell a befejezést,stbt gyakorolni hanem cask a védekezés+aerobic+stb és a csatároknák így fordítva

zaki
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Fabio Capello
Jogos volt, most látom csak h. elírtam 😛

zaki
Õt már nem, max Babelt... 😄

GTheo
Ezaz 😛 Visszavágtam az Ajaxnak otthon megvertek 1-0ra és most 3-1re nyertem idegenben és csoportelsõ vok 😛
Kül ez a Sevillás mentésem 😊

csinálj faxa edzést meg vegyél nagyon jó edzõket hogy minden 5 csillagos legyen

Fabio Capello
Babbelt sztem megéri igazolni

GTheo
149/165 19éves Balszélsõt érdemes leigazolni?5-6milla Különben Ryan Babel 😊
Bocs de annyira nem tom h a 149/165 mennyire jó most recoba a balszélsõm de õ öregedik

GTheo
Akkr mit csináljak vele?Mert a játékban a legtöbb a pot abilityje...Szal jó játékos lehet belõle csak ki kell fejlõdnie vhogy, de hogy?😊

Fyrex
hali all!
grat mindenkinek!

Avanti Crociati!

zaki
Hát csak ha valami überbrutál edzésed van... :o

GTheo
És a tartalékban is rendesen fog fejlõdni?😮

lol francia másodosztály 384 nézõ

hát ha csak 63 abilityje van akkor tartalékba vele

Atesz89
Hali és jó reggelt all!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

GTheo
Új igazolás: Cecchinelli 63/196 20éves Elsõ csapatba játszon már h fejlõdjön?vagy ha nem játszik azért úgy is jól fejlõdik?mert U18ba aligha nem fér be 😊

Jó reggelt!már at hittem szabadságra ment mindeki😊
Yo reggelt

Fabio Capello
Jó reggelt annak aki már felkelt 😛😄

Mi az srácok?mindenki alszik???Sóval Kerlonról aki tud beállítást az küldjön😊
köszi
Tojesz
Szánalmas dolgokat tud mûvelni a játék.....
Lesérül minden meccs után (vagy a meccsen) egy középpályásom
Összesen lenne kb. 9, most van 4 használható.....

csõ akinél játszik Kerlon és ontja a gólokat, az küldjön már nekem egy játékos beállítást, hogy mi van beállítva nála, mert nálam egy rakat fos és nem találom a titok nyitját!
köszi
Tojesz
Várjál😊

GTheo
A legtöbb fiatal tehetség visszautasít mert h túl fiatalok h elszerzõdjenek :S mitcsináljak ez ellen?

b4rc4
jóestét all és grat😊

Atesz89
Szintén nekem sincs benn

Atesz89
Fc Genua mondjuk harmadosztályú de visszasorolták

zaki
Nekem bent van asszem, de egy fos.<#pardon1>

zaki
Priskin nálam csak 134 PA-s, aztán több gólt lõtt, mint ahány meccsen játszott nálam... (pedig már a 12. szezonomat taposom... 😄)

GTheo
vagy angol azt kihagytm😊

GTheo
Vki plz gyorsan vmi spanyol,olasz,német másodosztályú csapatot ahol van némi pénz, kipróbálnám mien a másodosztály 😊

Fabio Capello
Németh nekem sincs benne

nekem nincs benn németh krisztián😞pedig összes magyar bejelölve

GTheo
😊 Csak nem vmi sok játékos jönne a fradiba szerintem...De akiket én igazolok(eddig Priskin) és Feczesint szeretném õk egész jók a listán 😊
Priskin 110/151
Feczesin 113/135
Németh Krisztián 8/126
Fura de németh elég gyenge benne 😞

Atesz89
Egy újabb elégedett vásárló 😄DDDD

GTheo
Thx, ez a progi kuvvaaaaa jó 😄DD

Atesz89
Ability:a játékos jelenlegi képessége
Pot ability:az a képesség amit max elérhet a játékos(max 200)
Value:a pléja értéke
Sale value:az az érték amennyiért elvileg eladják
A többi talán érthetõ ha nem akkor kérdezz

GTheo
Ability, pot ability meik micsoda pontosan stb 😊

GTheo
Jójó kösz már megtaláltam, vki segítene elmagyarázni esetleg h lehet ezt rendesen használni?

Atesz89
Fifahungary akár:
Fm scout

Fabio Capello
Jó estét mindenkinek