Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt nemlehet sztem befolyásolni
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Priskin egyre sz@rabb. KlubVB-n villogott, lõtt egy mester3ast vmelyik bajnokin, kb ennyi. Sorba hagyja ki a tiziket. Mind1, jöhet a téli szünet.
A nagyon állat középsõ támadó középpályásomnak jövõ nyáron lejár a szerzõdése (most épp pre-season van), és marhára el akar menni egy nagyobb csapatba és soha az életbe nem fog aláírni ide sztem. A képen lévõ játékost hoznám a pótlására... Nem kapja meg azt a rohadt munkaengedélyt!!! Mindjárt augusztus vége lesz, a vége meg úgyis az lesz, hogy a jelenlegi MC elszerzõdik Bosmanban... Min múlik ez a rohadt engedély?

Hello all és grat mindenkinek..rég voltam már itt😊
b4rc4:Még szép hogy megéri😊 most kezdtem ujjat a Totenemmel és nemrég vettem meg sztem jó😊
b4rc4:Még szép hogy megéri😊 most kezdtem ujjat a Totenemmel és nemrég vettem meg sztem jó😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
itt meg szkútos

tess õ lenne az

pfff Campos-t megtaláltam de a szintjei kivoltak huzva szal nemtudtam meg rolla semmit az átlag teljesítmény 5.67...ennyi😞 Goran Antelj-t meg megse találta..😞
zsir most igazoltam Szûcs Lászlót Budafokból😊 185 potability
nekem is elvinné az óriást a gép de csak normálon van...majd következõt😄
thx
második gyõzelem zsinórban😄 és végre elmozdultam utolsó helyrõl,Nice 2. helyen állt forduló elõtt

<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nálam 8-10 játékost biztos generál a gép szezon elõtt, abból jó ha 2-3 évente 1 olyan pléja van, akibõl lesz is valami... Többit azonnal kirógom a p!csába... 😄
Játszottam már pár évet a különbözõ CM/FM verziókkal, de ilyet még nem láttam:

160 as potabilityje
nálam priskint megvette a sevilla😞
addig is sok sikert! én most a Liverpool-ba 2007 télén Schuamcher-t vettem meg kcisit drágán de már megérte..😊20éves..😄 és 3meccs alat lõtt 5gólt😊
Megnéztem kiket tudnék ingyen leigazolni szezonvégén: Saviola, Duff, Alex, Tudor, Zanett, Hitzelspelger, Galletti, Kewell, Elmander, Frei, Miccoli, Valdez, Bastürk, hogy csak a jobbakat mutassam 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]