Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig még sosem fordult elõ hogy nem dupláztam, mellesleg.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nálam olyan bug van, ha én nyerem meg a bajnokságot és a kupát egyszerre, akkor nincs szuperkupa döntõ (eddig 1et játszottam, az elsõ évben rögtön, azóta egyszer sem, mivel mindig dupláztam)... 😛
Pedig a barca a kedvenc csapatom 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Biztos fognak, vár még 1-2 hetet, és jó lesz.<#nyes>#nyes>
azt hittem csak én tolom ilyennel😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ez a betûtípus h van beállítva???😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
De csak 3 non-eus lehet a keretben nem?mert nekem csak 3...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ja és jo8 all mentem
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és a Bajnokságot, kupát és BLt nyert keret:
4. évben mindent nyertem sevillával, mindjárt teszek fel képeket 😊
most még csapatösszeállítást se ír de nemtom mér...
egyenlõre a tarcsiban tolja(27 meccs/32 gol) 22 éves, 1.8 milla, és kb 2 éve ostromolnak, eddig ez a legdurvább ajánlatuk...:
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(sorry ez most kijött😛)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!