Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
De mindig? 😄

franc0
biztos elsikkasztották.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
De ez csak Magyarországon van, máshol még nem tapasztaltam ilyet.

franc0
nálam meg van.

eddig még sosem fordult elõ hogy nem dupláztam, mellesleg.

franc0
biztos így van.

ésakkor innentõl szebben.

zaki
😞((

Nálam olyan bug van, ha én nyerem meg a bajnokságot és a kupát egyszerre, akkor nincs szuperkupa döntõ (eddig 1et játszottam, az elsõ évben rögtön, azóta egyszer sem, mivel mindig dupláztam)... 😛

3 edzõmeccset játszottam eddig, az SI meg egy rohadt szemét banda!
zaki
Na ugye, grat! <#fogmosas>

GTheo
Thx All aki Vucinicet ajánlotta ^^

Pedig a barca a kedvenc csapatom 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Biztos fognak, vár még 1-2 hetet, és jó lesz.<#nyes>

Na kész... Nem sorsoltak meccseket a ligában... Kurva SI, hihetetlen, hogy ilyen hibák vannak a játékban, most cseszhetem az egészet!!
yo 8 all

zaki
Azt nem is én játszottam... De ha tudsz ennél jobb képet mutatni, akkor várom! 😛

fernando torres
1 idõ után jah

fernando torres
jah am cronaldo is fel van nylazva tkpig,csak véletlenül elnyomtam mikor beraktam

zaki
Qrva idegesítõ ez a skin... 😊

8 fordulóval vége elõtt négy pontra vagyok bennmaradástól...remélem meglesz...

zaki
Hatalmas grat, kemény keret.

zaki
El sem jött hozzám, törökök nem jönnek Magyarországra...

soma22
tudom, én még anno a cm03/04-ben csináltam meg, de itt is ez vált be😊
azt hittem csak én tolom ilyennel😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fernando torres
fura h Bojinov meg Mascherano nálad padon sincs ---- rotálok....

fernando torres
ez saját taktika,te felállásra gondoltál

sajna C Ronaldot meg Fabregast esélytelen h elhozzam 😞 Sergio Ramos most jött h legalább spanyolom legyen (6 millás kivásárlási ára volt 😄) Messi meg az utolsó Betisbe ment a bajnok Sevilla helyett. fura h Bojinov meg Mascherano nálad padon sincs

soma22
vazz ugyanezzel a tacticssal tolom😊

fernando torres
simpson skin+meg 1 háttércsere

GTheo
naon faxa keret 😉))
ez a betûtípus h van beállítva???😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

fernando torres
fõbb igazolásokra gondoltam

enyhe túlzás hogy ugyanaz a keret, de tetszetõs, grat 😊

fernando torres

Mikor kapom meg az új célkitûzéseket, meg a helyezésért járó pénzt? A 3. nyári edzõmeccs jön és még mindig semmi, kezd gyanússá válni...
Atesz89
Velem is ugyanez van a jó pot abilitys pléjáimat a nagycsapatok szinte minden nap meg akarják venni teljesen felhúznak

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

GTheo
ha lehetne úgy h a legjobb kezdõdet kijelölöd plz h szerinted mi lenne =)

Atesz89
Grat és mindenkinek aki sikeres és aki nem

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

fernando torres
aha betöltöm

asszem 2-3 év és nekem írni szokta hogy már spanyol szitizen 😊

GTheo
Benyomsz a tiedrõl?vagy ha majdnem akkr még kik és kik nem?gondolom +messi,ronaldinho,etoo =)

GTheo
Akkor jó ha ebbe a gameben is "honosítanak" mert én nálam még ebbe nem volt csak a 2005ben...Kb. mennyi idõ mondjuk Riquelménél?(5éve spanyolban játszik)
De csak 3 non-eus lehet a keretben nem?mert nekem csak 3...

fernando torres
durva keret
nekem a barcam szinte ugyanez..

5w0rdf15h
azigen NAGY GRAT!!! <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#worship>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Daniel Carvalho, Agüero, Fred, Mascherano. ha minden igaz utóbbi idén kap állampolgárságot, Fredet meg télen vettem. többiek már részben spanyolok 😊

fsgh
Óriási grat és nagyon ütõs keretet raktál össze😊
ja és jo8 all mentem

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GTheo
Innen kik non-eusok?

sima volt a BL döntõ:

és a Bajnokságot, kupát és BLt nyert keret:

Sziasztok, gratulálok mindenkinek!

4. évben mindent nyertem sevillával, mindjárt teszek fel képeket 😊

de lehet hogy még fm 2005be volt

jah...egyszer
most még csapatösszeállítást se ír de nemtom mér...

GTheo
Nektek volt már olyan h az asszisztens nem mond oat h hiányos a keret vagy pl egy ien játékos nem megfelelõ?

soma22
ez kezd vicces lenni:
egyenlõre a tarcsiban tolja(27 meccs/32 gol) 22 éves, 1.8 milla, és kb 2 éve ostromolnak, eddig ez a legdurvább ajánlatuk...:

fsgh
hmm szép😊 a pénz költés nekem is a gyengém az fm-ben...😊 de vigyázz minél hamarabb álítod össze a nyerõ csapatot amin már nem lehet javítani akkor hamar megunod mint én az Intert... minden posztra volt már 3 világszintû pléjám ha nem több...2013 elején vagyok..és már meguntam mert van vagy 100milla fontom átigazolásra egyenlegem meg 180 körül mozog de mégse vehetek senkit mert minek?hiszen mindenhol van játékos..még talán sok is...és így megszünik a játék élvezetének szinte a 70%-a met én azt élvezem benne hogy sikereket érek el és abból pénzt és abból egyre jobban erõsíteni a sapatot..és ha ez megszûnik..
(sorry ez most kijött😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

én csapatomba nemakarnak jönni pedig két milla keretem volt,valszinû azért mert fél-profi a csapat és francia másodosztály...de igyis szereztem jó pléjákat olyan 140-150 PA körül magyar nb2bõl, meg egy 185PAs magyart