Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még az elsõ szezonomban elköltöttem a moneyt és alig vlt és kellett védõ...😊
Nyugi jön majd az erõsítés nyáron😊
nah bb jó8t
Nyugi jön majd az erõsítés nyáron😊
nah bb jó8t
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Nyáron eladom(elküldöm) Javi Navarrot,Gallardot és hasonló gyengébbeket, jön kompany,castelen,hitzlspelger,podolski(talán),daniel carvalho, grosso(vagy chiellini)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
leginkább a jó edzõk kellenek 190es ability körül, jó "working with youngsters" értékkel
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ability: minden játékos tudása 0-200-as skálán van osztályozva.
ebbe sok minden beletartozik, olyan értékek amiket nem is láthatsz, még scouttal sem.
szal elméletileg akié a nagyobb az jobb, de nem jelenti feltétlen azt hogy a pályán magasabb átlagot fog hozni.
potential ability: edzéssel maximum milyen tudást érhet el
scout rating: a program készítõje által használt képletbe helyettesíti be az általad az adatlapon látható értékeket. pl védõnél a helyezkedést, szerelést stb. veszi számba és rangsorolja a játékosokat. gondolom ha minden releváns érték 20 akkor 100%
ebbe sok minden beletartozik, olyan értékek amiket nem is láthatsz, még scouttal sem.
szal elméletileg akié a nagyobb az jobb, de nem jelenti feltétlen azt hogy a pályán magasabb átlagot fog hozni.
potential ability: edzéssel maximum milyen tudást érhet el
scout rating: a program készítõje által használt képletbe helyettesíti be az általad az adatlapon látható értékeket. pl védõnél a helyezkedést, szerelést stb. veszi számba és rangsorolja a játékosokat. gondolom ha minden releváns érték 20 akkor 100%
Kösz. Hát itt most überfos, de nálam zsírul játszik. Balszélsõként jó, meg csatárként szokott játszani, ha kell. Idén pl sokat voltak a csatárjaim sérültek, õ játszott elöl, lõtt is 10 gólt. Volt 25 gólos szezonja is asszem.

srácok! ti milyen traningeket használtok h ilyen magas az ability, mint pl ez a 193? Nekem a legjobb rooney-nál 195 PA-ból 187. De C. Ronnie csak 195bõl 175.
Nem találtam leírást a programról a honlapon, úgyhogy bármennyire is idegesítõ vagyok, kénytelen vagyok itt megérdeklõdni, hogy pontosan mit jelentenek ezek a számok... Ability = tulajdonságok összértéke, vagy csak a poszthoz kellõek? Pot ability = a maximum érték, amit elérhet? Mi az a scout rating? Bocs, mégegyszer...
Ahogy látod én már a Lokival 2018ban járok, Madridban is 2018-ban hagytam abba. Nottingham Forestes mentésem 2011-ben hagytam abba, de az utolsó évemben már a Man Utdvel voltam, onnan meg elmentem a hülye fejemmel a Celtichez, azóta hozzá sem nyúltam ahhoz a mentéshez, de még megvan... 😄
Hat ebbol nem hiszem hogy valaha is liverpool szintu jatekos lesz 😊
Zaki most biztos úgyérzi magát mint akit fejberúgtak...
En a spanyol kupa dontot rendszeresen elbukom, altalaban ugy hogy az ellenfel kapusa a legjobb. Viszont legalabb a bl meg a bajnoksag megy 😊. Mondjuk tavalyi bl dontot elbuktam 😊
2018ig még sosem jutottam el, pedig már vagy 20 szezont tuti lenyomtam . hülye vinyó :c
én is alig hiszem el, de minden egyes évben elhoztam a spanyol kupát
én is alig hiszem el, de minden egyes évben elhoztam a spanyol kupát
Jah... Igazából van egy gerinc, ami évek óta együtt van, és évente 1-2 fiatalt beépítek a csapatba... Nyáron valszeg eladom majd Guarint, Campost, Anteljt.
Nalatok mennyi a rekord az egy meccs alatt leserult jatekosok szamat illetoen?
Nekem most 5 (Serrano is leserult):
Es a vicc hogy meg egy sarga sem volt.
Nekem most 5 (Serrano is leserult):
Es a vicc hogy meg egy sarga sem volt.
jah,mopst énis arra törekednék...örlüök h 1-2 veteránt pléját most emgvettek tõllem😉aztán abbol a lovéból befektettem 1-2ifjú titánba😄DD
tudod hogy nem vásárolok összevissza 😊
nálad egy Colsa nem lenne kezdõ, én viszont nem küldöm el 😊
látom mind2en jó alacsonyan tartjuk az átlagéletkort😊
nálad egy Colsa nem lenne kezdõ, én viszont nem küldöm el 😊
látom mind2en jó alacsonyan tartjuk az átlagéletkort😊
baszki itt nagyon durva dolgok vannak mostlátom
milyen database?
milyen database?
Mi ez a program, amivel ezt a bizonyos potenciál-értéket meg lehet tudni? Most hogy el...(a kedvedért, Franco 😛 )...romlott a mentésem, legalább megnézem, ki volt tényleg tehetséges...