Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
durva meccs volt :d

idei keretem

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Az igazolásaim nagyrésze csak 2006ban jön 😮 2005. évet jó lenne megúszni mnondjuk egy erõs középmezõnybeli hellyel

re <#wave>

GTheo

Suli után jó lett a napom 😊
Ezért nem kell nekem más Vkp, mert Renatonak a legjobb az átlaga, meccseket dönt el stb naon jó 😊
Majd jövõre vagy 2év múlva mehet de még stabil ember

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

áá csak majd kiesik a szemem mikor játszik! meccsenként ha nem lõ 3 gólt akkor rossz napja van <#vigyor3> dudu cearense meg megkapja hamarosan a magyar állampolgárságot, így a magyar válogatott menedzsereként inkább neki szavazok majd bizalmat, mint dárdainak 😄
zaki
Farkas Gábor vicces... 😛

mascheranot nem mutatom, mert õt ki ne ismerné 😄
farkas és szûcs a 2 legjobb saját nevelésû játékosom
bocs,hogy ilyen hosszú lett ;-)
Sysfox
Ez szerintem nem rossz eredmény. Elmander megszerezte elsõ gólját a klub színeiben. Igaz, csak barátságos meccsen.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Nálam nagyon jó! Minden meccs elõtt õ éri el leghamarabb a 100%-os fittséget, minden évben 6-8 gól garantált, és nagyon jó csereember. Nem sértõdik meg, nem reklamál, ha nem játszik 1-2 meccsen. Az egyik legjobb igazolásom volt 2 éve.

kamburov mester alkotott <#taps>
kösz 😊
Sysfox
A Dundee-t kitömtük egy kicsit, úgyhogy mostantól Dundi lesz a nevük. Lassan megkezdõdik a bajnokság is.

elküldöm e-mailben azt a kis pkm fájlt úgy jó lesz?
Feltudnad tenni a meccset is? szivesen megneznem. Thx

Sysfox
Üdv!

Most néztem meg a tegnapi játékosodat. Nem rossz.

www.fbtz.com

franc0
elismerésem

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Iceman79
Reggelt! Grat all!

2010-ben járok egyébként és itt a keretem:
Sziasztok! Újra itt vagyok, megpróbálok feltenni pár képet is 😊 ez valszeg rekord?😊
Bocs egy kis OFF de gondolom hogy ha már egyszer manager akkor szeretitek a focit is :Nem tud vki olyan magyar vagy külföldi oldalt ahonnan full focimeccseket lehet letölteni? Akár pénzér is.Köszi és bocs.
Zsolti9014
Sienaval bátor kezdeni, a fél csapat kölcsön

Hajrá Magyarország!

Ma elkezdtem egy játékot a Sienával, csak egyszerûen nem értem, mitõl lesz a Sachsen Leipzig nevû csapatnak 55% a labdabirtoklása ellenünk... Nem bírom felfogni, mit lehet így elcseszni, annak ellenére, hogy 2-0-ra nyertünk. A személyi összetétel biztos megfelelõ, az posztokra szerintem teljesen passzolnak az egyes játékosok. Hogy lehet mégis többet birtokolni? Lassú játéktempó? Always close down? Rövid passzok? Vagy lehet hogy nem szabadna egy csatár fejére játszani?
Formáció
Csapatutasítások
Closing Down
Passzolás
Mentalitás
franc0
õaz
azóta mégdurvább

szoltan
Internacionálos Rafael? Én most igazoltam le ingyé! Eddig jól játszott az edzõmeccseken😊
#65542 Romeo Castelen sztem megéri! Jól keni a jobb szélen(Portsmouthszal vok)

Hala Madrid!

soma22
bojinov is elmegy...ezért már a bajnokság fele ota ül...megérdemli a piszok, nem fogadta el a vaskos szerzõdést, és méshoz megy...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

franc0
ezért

GTheo
Egész jó keret
Bojinovot Priskin helyére!!!Nálam is játszik mind2, Bojinov alapember, priskin néha csere...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
nos a teljes keret a mult évben:

GTheo
Romeo Castelen mien playa szerintetek?
CsereJobbKpm lesz ingyen 141/150, cserének elmegy, ha meg nem akkr Sneijder átjön jobbra ha jesúsnavassal van vmi

GTheo
miért adtad el?=)

GTheo
3forduló van vissza és 7ponttal vezetek köv meccsre rendelem a mázsa sört😄

franc0
király spíla
ha nem fejlõdne nem venném meg mindig, nem? 😊

soma22
de mindjárt csinálok egy ss-t a keretrõl😊

soma22
Lobont(elmegy a vége fele Pazzagli-ifi kapusom, nagy jövö elõtt áll)
Rebosio-Alexis-Ujfalusi-Pasqual(ujfalusi megy nemtom ki lesz helyette)
Jimenez-Donadel-Montolivo(Donadel megy Flamini az örökös)
Jarosik
Toni-Priskin
csere:Benjamin,Oré,Jörgensen,Montano,Kroldrup,Pazzagli...stb

GTheo
a kezdõd mien?

soma22
én inkább a folyamatosan felfelé ivelõ karriert futottam be😊
amugy grat, a sérülések nálam mindennaposak, bár nem tudom mi az oka ennek...

b4rc4
én vezettem az angol bajnokségot 28. fordulóig de Fortuna elhagyott...kidõlt gerrard(3honap) reina(1honap) cisse(3hét) stb...de a 2. hely emgelsz😛

soma22
nos siker:
3. lettem a bajnokságban, 6 ponton mult az elsõség...persze hogy az inter lett a második a juve meg az elsõ...na sebaj, jövöre elkapom a töküket mégjobban😄

GTheo
Jól fejlõdik?

franc0
most adtam el a nyáron, mindig megveszem amúgy

GTheo
Honnantudtad?😄

franc0
mielõtt megkérded, azért, mert Zlatan kivételével mind Atletico-s

franc0
___________Zlatan___Torres

Petrov____________________________Maxi

__________Luccin____Colsa

Antonio Lopez__Pablo__Perea__Molinero

_______________Franco

franc0
Digard?

GTheo
Sevilla-Ajax 1-1
82.perc Vucinic le Recoba fel
87.perc Szabadrúgás Recoba 1-1 és BL döntõs vok, Liverpoolt fogom megverni<#eplus2><#hawaii>

cenobite
Az rendben van, hogy nem én vagyok az elsõ, de lehet ellene tenni valamit? Mert szép, egzotikus pénz az a thai baht, de én maradnék inkább a jól bevált euro-nál, vagy angol font-nál. 😊

gamertag: kenobita

GTheo
149/178 20éves D/DM 5milláért elhozom szerintem naon tehetséges bayernnek is kell

Fabio Capello
Nem te vagy az elsõ 😄DD

cenobite
Találkozott már valaki ilyen hibával? : A játék önhatalmúlag átállítja a használt pénznemet "thai baht"-ra, holott én "Euro"-t adok meg neki. Minden egyes "folytatás" után. Miért csinálja? Van ellenszer?

gamertag: kenobita