Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez valami bug?😊Elég nagy szemétség
dalackraul Bari szurkoló vagy?Mert ha jól veszem ki, akkor az egy Bari kakas a logoban😊

hoztam pár képet
és qrvajó fiatalok vannak még,19-20évesek,már kezdem õket beépiteni a felnött csapatba
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
2gólt lõttem a Pápának 😄DDDD
Sok helyzetet kihagynak a csatárjaim :S:S:S
na megyek jó8t holnap meccsem van
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Taktika
keretem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utsó 3meccsemen 0rúgott gól 2pont :@@@@ ezért csak 4dik vok <#boxer>#boxer>
Nyáron jön Tököli,Rósa D, eddig
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez a szezon nem sikerült valami jól😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
De 4-5misiért le is tudnám igazolni Kapot, és van is rá zsé, vagy menjek bele a csereüzletbe? Ez a Svensson gyerek többet ér mint 4-5m euró szvsz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"