Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehetne már inkább fülöp-szigeteki ?
és európa ^^
monnyuk hsv v celta ?

McFrost
chivas , sao paolo , hearts , rosenborg , valami japán csapat

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

najó nem tolom azzala csapattal akivel tolják.

ajánlatokat plz . pénzes nem pénzes max 2.osztály elitbajnokság

zaki
Azt akartam írni sry! 😄

Atesz89
A Google-val kerestem (képek-nél)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

McFrost
váó , köcce
van még ott?
linket tudol adni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
már bocs de én Fsgh vok😊 de szólithatsz Iminek is😊 de Asfának nem kéne😄DDD
most nem játszom de majd kedõdget vmikor😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Be volt b@szva a tarcsiba+átadólistára tették.

DONGUBA
ne bassz hogyhogy?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atesz89
Egy másik:
kép2

Atesz89
Tessék:
kép

zaki
240e.

DONGUBA
vieri hogyé?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
én is megkerestem de csak kicsik vannak-.-

GTheo
Fradival add el bajevskit, szûcsöt kb. ez lesz egy 700-900k amit kapsz értük, jovánczai nálam naon jó, bartha is, de már új csatárokat igazoltam, Simeket tuti szerezd meg naonjó jobbKp!Tököli ingyér jó,Rósa is meg Kabát is ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Én is a fradival vok 😊 eddig egy szezon második hely.
#66340 <--- ien a keretem 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Na Asfa, hogy állsz a Bresciával, elkezdõdött már a szezon?

zaki
Fradival majd én is szeretnék egy újat kezdeni valamikor.

Zenszkij
Kösz, én is gondolkodok egy hajrá Fradiban 😊) Ha már van ungarische pontvadászat, köszönjük az FM-nek

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

5w0rdf15h
én megkerestem annak ideén a Boca honlapját és onnan szedtem le hátteret 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
Nekem van mellette román, ukrán, török, szerb, horvát, cseh, orosz, kolumbiai, meg még 1-2 asszem.

Ebbõl a török, horvát, kolumbiai ligát felesleges volt bejelölni, mint utólag kiderült... 😞

zaki
Passz, hivatalos honlapjukon nézz körül, hátha.

Zenszkij
mikor ti beizzítjátok a magyar ligát akkor milyen más ligákat raktok be még?

zaki
Okos. <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Nekem is az az elsõ dolgom mindig ha új játékot kezdek, hogy magamhoz láncolom évekig a legjobb pléjáimat.

zaki
Dél-Afikában az Orlando Pirates jó móka lehet.

McFrost
valaki tud corinthiansos hátteret?

McFrost
10 milla csapatnak , 4,7 igazolásra fontban , meg Tevez és Mascherano😊
az 1. dolgom az volt , hogy mindekettõjükkel aláírattam 2010-ig , minden ajánlat elutasítva , kivásárlási ár 120 milla😊

Zenszkij
egy afrikai liga? 😊

5w0rdf15h
na végre vki aki játszik még dél-amerikába 😊

GTheo
Nemrossz keret sok csatárral, védõvel, páran a tarcsiba vannak 😄
Középpályám se rossz 😉

zaki
Állítólag tele van zsével ez a klub, igaz ez?

Ja és thx.

<#wave> Na osztálykirándulásról itthon vagyok gémet izzítjuk.
guba meg lenyúlta csapatom<#levele>

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

zaki

zaki
Jó! 😛

McFrost
én így😊

zaki
Én így:

Kupában 2-1-re kaptam ki Rómában a Laziotól.

5w0rdf15h
köfi mindenkinek 😊 ti h álltok?

fsgh
gratula😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
<#eljen><#smile><#eljen>

5w0rdf15h
<#smile>

GTheo
Kabát,Tököli,Rósa D. <--- szezon végén jönnek és csak Balogh megy el, naonnaon sok jó csatárom lesz így😄 tököli,kabát,waltner,bartha,jovánczai,nógrádi,priskin
Szerintetek ki legyen kezdõ?2csatárral játszok,tavalyi szezonban waltner volt tavasszal, õsszel jovánczai a legjobb, bartha is egész jó priskin nem rúgott gólt :S

zaki
Abból futja pár zsír magyar pléjára.

fsgh
hupssszz elnéztem sorry:S 1millám volt átig-ra és 3 az egyenleg...

GTheo
Ien hajrát 😊
Ha nyerek megelõzöm az UTEt ha az ute döntetlent játszik vagy kikap, de ha kikap akkr a döntetlen is jó nekem, nézem honvéd-ute 0-0 vezettem a gyõr ellen 94perc bajzát egyenlít azthittem kinyírom a gépet erre: honvéd-ute 1-0 😄DDDDDDD a tökutolsó honvéd uefa cupát ért nekem 😛

zaki
😄

3m euró volt kezdésnél asszem, meg 5m az egyenlegen, aztán eladtam 2 pléját 8m euróért, így mindjárt kényelmesebb volt a helyzet... 😊

Most 7milkám van átigazolásokra, Zaccardot fogom velószínûleg leigazolni, vagy ha kapok egy kis zsetont, akkor talán Vucinicre is futja majd... <#vigyor>

fsgh
Átigazolási listádból<#ravasz1><#wink>

zaki
Honnan tudod nálam mennyi volt? <#ravasz1>

fsgh
kb annyi mint nálad 3 mlla...(font)

zaki
Kivel?