Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Grat mindenkinek!
Lehet en is kezdek egy ujat Olaszo-ban de meg nem tudom kivel 😊
Kapo élete meccsét játszotta: 4 gól, 1 gólpassz... <#wow2>#wow2>
Ja, és 10 emberrel játszottunk szinte végig...
Bajnokságban meg kicsit szenvedek... Sok a sérült, de lassan felépülnek...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem találtál megfelelõ hátteret?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Valencia , Hsv , Anderlecht , Besiktas.
plz modnjatok egyet ameikre több vote jön azzal rajolok 😛 Hnap 4-5 krül jövök
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

HA fsgh sao paulo akkor valencia. jólennetudni
Divatcsapatok OLÉ!
Selfisch:Lehet kezdek egyett a Valensziával😊 De megnézem még a sao paolot is😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A bajnokság fele nem az igazi az állás😄
Mielõtt vmelyikõtök lefoglalná én a NANTES-al vok😄
Vagyis kezdem😄
Divatcsapatok OLÉ!
Én nem tudok dönteni segíccs. Valencia vayg HSV. Mindkettõ elég jó . pénz is van ^^ Kezdj vmeikkel én a másikkal ?!