Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként jóreggelt mindenkinek
István,valakinek ajánlottad hogy Japánba kezdjen
esetleg tudsz vmirõl ami beteszi a Japán ligát a játékba? mert már régóta szeretnék japánokkal menni,nem értem miért nincsenek benne mikor ilyen Szingapúr félék benne vannak
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Arenas Deporban van, Ochoa az Américában
azért Rost kapussal is tartom a frontot, még mindig talpon vagyok BLben, Liverpoolt hazai palyan elgazoltam 3-1re pedig epphogy tuleltem a csoportkört <#violent>#violent> ( nyolcaddöntö elsö meccs)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
köszi most már müxik😊
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
pontosits légyszi melyik könyvtárba hol van ez a cache,mert én csak a data-ba találok egyet,ott german,és ott van egy fájl
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
most is kapus benézett egy messzi lovést, ez volt az egyetlen alkalom hogy eljutott a Lautern a kapumig, en 25x lottem ebbol 8 kapura ment és egy 11est is mellélõtt Kuranyi igy lett 1-1, jellemzõ ... :/
thx
ilyenkor mivan? 😄

esetleg meg vmi tipp kapusra, aki kezdö szintü? <#vigyor2>#vigyor2>