Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Hátha hívnak a barcából majd =]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Lol állítólag nyáron megy a fradiba...

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Virág Béla xar igazolás volt, Bozicot Erõsért +200k-ért hoztam, Berki pedig a 3dik számú kapus.
intertoto 1.kör kipipálva
Sza:müködni fognak...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Olyan kérdésem lenne, hogy nekem még a 6.0.2-es verzióm van fent, ha meg patchelem a 6.0.3-assal, akkor a mentéseim mûködni fognak?
Én a borot és ki is estem =(
Tökölit ingyen hoztam el, waltnert szezonközbe(most gólkirályom 😉) Kabát ingyen, Simeket tuti hozd el(50k) és nagyonjó 😉, Rósa D. évvégén ingyen, Máté Péter 30k kb.
inkább tolok képet pill 😄

Nyáron 900k-t kaptam átigazolásokra most 2,5milla az egyenlegem és még kb. 800k-m van igazolásokra, sok playát ingyen hoztam(tököli,rósa,kabát,stb)Meg piti pénzért(waltner<50k>50k>,ilie<100k>100k>)...
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --