Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UEFA meccsem idegenben
végigtámadom a meccet ayala 1x rosszul gurít haza eltalálják 1x a kaput és 1-1
végigtámadom a meccet ayala 1x rosszul gurít haza eltalálják 1x a kaput és 1-1
grat<#taps>#taps><#taps>#taps>
lálll Di Baggio olyan szabadrugás gólt lõt!😮OO annyira rossz hogy a Fraps nem jó az fm-hez😞 ellõtte a 16 sarkáról a kapus beleütött onnan kapufa és onnan be! mind ez olyan rohad gyorsan...😮 kb 0,2-3 másodperc alatt...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
gratula!!!!😊 azért probálkozz😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megvan a 4. hely! 😊
Csak nem tudom feltölteni a képet, mert nem jön be az oldal... <#wow3>#wow3>
Csak nem tudom feltölteni a képet, mert nem jön be az oldal... <#wow3>#wow3>
igen 7-8.
Mondtam én grat!😊))))
Én HA felutok egy szerényebb célt tûzök ki..😊 intertotó😊az a 8. hely ugye?
Én HA felutok egy szerényebb célt tûzök ki..😊 intertotó😊az a 8. hely ugye?
ÉS IGEEEN!
Nyertem Veronában 2-0-ra, a Roma meg kikapott a Juvétól 1-0-ra, így ha nyerek az utolsó fordulóban itthon a Treviso ellen, akkor megvan a 4. hely!!!4 <#taps>#taps>
Nyertem Veronában 2-0-ra, a Roma meg kikapott a Juvétól 1-0-ra, így ha nyerek az utolsó fordulóban itthon a Treviso ellen, akkor megvan a 4. hely!!!4 <#taps>#taps>
#66888 azért egy gratnak örültem volna <#schmoll2>#schmoll2>
oylankor kurva mérges tudok lenni , mikor ellenfél 2x találja el a kaput és ebbõl 92. percben egyenlít <#duma>#duma><#duma>#duma><#duma>#duma>
sortin fennvan superpack
a többiek nem birták
óó lazán meglesz a bl😛😊) Vieri meg egy isten😊)) (kedvenc pléjám miért kelett elmenie az interbõl😞((()
grat
mér neked ki a kapusod hogy leszólod?
Bazz, hihetetlen izgalmak vannak itt a szezon végén:
Vieri utolsó 5 meccsén 5 gólt szerzett, és mindegyik nagyon fontos volt.
MOst megyek a Veronához, aztán jön hozzám a Treviso... A Roma meg megy a Juventushoz, aztán fogadják a Leccét...
Vieri utolsó 5 meccsén 5 gólt szerzett, és mindegyik nagyon fontos volt.
MOst megyek a Veronához, aztán jön hozzám a Treviso... A Roma meg megy a Juventushoz, aztán fogadják a Leccét...
Nem nagy szám! Melyiket játszatod?
raj. kaptam keményne érte 100.000 fontot <#idiota>#idiota> de végülis 2 hónapja van meg a csapat nem is gyenge kezdés
Vmi lengyel Goclice-t kaptam
Vmi lengyel Goclice-t kaptam
agusztus 24. van ugyhogy szvsz idén!
ja sajnos😞pedig jól nyomja
nem gyengén nyertem meg az Intertotó-kupát. És most idén indulhatok UEFA fõtáblán v csak jövõre <#gonosz1>#gonosz1> !?

a cskm<#szomoru1>#szomoru1>

nálam a francia u19-es válogatott kapus véd😊 négy meccset játszott eddig és ilyen értékeket hozott össze:9,9,8,7.....
Az az érdekes helyzet állt elõ, hogy az olasz U21es válogatott két kapusa nálam véd<#smile>#smile>
sztem ugrás fontos
A kapus melyik képességét kell fejleszteni hogy jól fogja a szabadokat?Mert minden meccsen minden szabadod besz.pok
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
2. vok 2 pontal lemaradva és van 2 elmaradt meccsem...