Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jesz... Jövõre szép kis védelmem lesz... Arenas-Grosso,Aogo,Bonera,Zaccardo; cserék meg Rüstü-Kléber,Giannichedda,Besagno,Cassetti...
1ébként 4.9 mijja volt.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hogy a faqba tudsz ilyen neveket leigazolni...<#ravasz1>#ravasz1>

zaki: én, én, én 😄 elaludtál 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
bejutottma UEFAba csoportom:Herthe , Heerenven , vmi Belgrad és Petach Tikva <#idiota>#idiota>
Grat Mc.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

spanyol kupában vmi 2. osztályú ellent kaptam vaygis negyeddöntõ alap
bajnokságban 2. vagyok 5 frduló után és 2 ponttal van lemaradva a barca
intertotót megnyertem
uefa-kupa csoportkör is valszeg meglesz