Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#smile>#smile>
akkor nézd meg õt: Gerardo Cortés
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
akkor nézd meg õt: Gerardo Cortés
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nézz meg 2 pléját a neve: Pietro Strada és Di Biagio...mind ketten a Bresciaban vannak😊
Tegnap nem kicsit voltam ideges, 1 hónapom elveszett, mert újraindult a vas....<#falbav>#falbav>
Érdekes, hogy Bastürköt csak azért hívtam be, mert megsérült az egyik játékos.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

#67253 :Kell lenni hozzá egy info fáljnak abba le van írva...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

FMBrittain-on vannak bajnokság adatbázisok. Ezeket berakod egy mappába és a Beállításoknál beállítod, hogy azt is töltse be.
Mos tjön egy Real Madrid - Heerenven - Barcelona meccs egymás után valszeg romlik az átlag <#gunyos1>#gunyos1>
pedig én vezettem Sidibe betalált a 63. percben és a 64. percben már egyenlített Vieri, aztán a 86. percben ismét Vieri betalált és odaveszett minden 😞
!!!Hajrá Brazília!!!
más valaki #67226 ?????
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
tor für valencia=gól <#idiota>#idiota>
Felállás
Kissebb meccs volt de megvan a döntõbe jutás😊