Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Premier Leage-ba is elviszem!
Nem hogy LEague two-ba. Akkor ORBÁN ******😄
Divatcsapatok OLÉ!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Divatcsapatok OLÉ!
Romárióért ajánlottam😄
41 éves
Avanti Crociati!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ö nem akart😄
dekár<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
csak bergkamp vonul vissza évvégén
de ha sokan akkor vannak már jó fiatalok csak tarcsiba😊
Romário-Gascoigne????????????
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha visszavonul a fél csapat, nagyon nagy gáz lesz
Lol, Figo, tényleg ott van😊
három ember van 30 alatt

League Twoba megfelel<#idiota>#idiota>
nyugdíjas klubot nyitni?😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?