Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UEFA továbbjutás megvan 99%a , bajnokság

sziasztok!
csak sikerült tonit megtartani, igaz csillagokba szökö fizetéssel, de sikerült.
a bajnokság szük lesz most épp 3. vagyok 8 meccsel a vége elõtt.
csak sikerült tonit megtartani, igaz csillagokba szökö fizetéssel, de sikerült.
a bajnokság szük lesz most épp 3. vagyok 8 meccsel a vége elõtt.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
azis jó😄
nálad mennyi PA-ja?
nálam 158as
nálam 158as
sztem nem vinné el annyiért😄DDDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
thx😊 arra én is😊 de én így elsõ évben a 9. helyezéssel is elégedett lennék mert az még Intertotó😛 õ túl drága...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
szep keret
😊) remélem nekem Sanyiii beválik😊
😄😄 én most ekzdtem a BEtissel 1et.....aszittem emghalok mikor 786e Euro igazolásra<#zavart2>#zavart2><#hehe>#hehe>
Priksint el akarom adni, de nem kell esenkinek... 😄
1. évben a másodosztályban 37 meccsen 14 gól, 16 gólpassz, tavaly az elõosztályban 21 meccsen 4 gól, 1 gólpassz, 6.43-as átlag... Igaz csak olyan 20-25 perceket kapott, de így is elég lájtos teljesítmény... 😄
1. évben a másodosztályban 37 meccsen 14 gól, 16 gólpassz, tavaly az elõosztályban 21 meccsen 4 gól, 1 gólpassz, 6.43-as átlag... Igaz csak olyan 20-25 perceket kapott, de így is elég lájtos teljesítmény... 😄
2. uefa kupa meccsem. nofear. bajnokságban átvettema a vazetést

Üdv! minedkinek grat! vki nem tudna edzéstervet küldeni az e-mailomra. nekem mindegy mijen csak jól mûködõ legyen <#idiota>#idiota>
[email protected]
[email protected]
Heló szia remélem hogy vagy
Nah akkor õket igazoltam😊 kellett pár új és jó pléja ha el akarom érni a 60 pontot😊
És ez a keretem😊 igaz kb 40 fõs😛 de számolunk a sérülésekkel és a fáradsággal is😛

És ez a keretem😊 igaz kb 40 fõs😛 de számolunk a sérülésekkel és a fáradsággal is😛

hátpedig oda van irva...
hanem mi????😄
én Lampardot nem tenném be mert alap cselszkijs...meg nemis kezdtem volna velük
amúgy sztem Lampard vagy Kerlon
amúgy sztem Lampard vagy Kerlon
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
itt a keretem scouttal:

Hmmm szép keret😊)
bélabá:Grat😊
bélabá:Grat😊
Itt a legújabb keretem nagy gondba vagyok mert van 4 támadó közzéppályásom lampard kerlon van persie és podolski most ki kezdjen ?😄
ezek jól bekajáltak birkózószarból<#boxer>#boxer>
most a kapusom bánta...2hónap:S
de amúgy faxán játszott a csapat<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>

most a kapusom bánta...2hónap:S
de amúgy faxán játszott a csapat<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>

jó keret
most játszok Northamptonnal az elsõszámú "bajnokesélyessel"...kiesõjelölt vagyok😄
Ez az én keretem:
Kerlont 13millióért igazoltam, Zaccardot 4.9-ért, szóval most tök üres a kassza... 😄 Klébert még le akartam igazolni Grosso cseréjének, de már nem igazolhatok több nem eus pléját... 😞 Zonneveldet akarom majd leigazolni, 2-2.5m között van az ára, csak összesen van 800ezrem... Vkit el kéne passzolni. Ja és kéne egy védekezõ középpályás is.
Kerlont 13millióért igazoltam, Zaccardot 4.9-ért, szóval most tök üres a kassza... 😄 Klébert még le akartam igazolni Grosso cseréjének, de már nem igazolhatok több nem eus pléját... 😞 Zonneveldet akarom majd leigazolni, 2-2.5m között van az ára, csak összesen van 800ezrem... Vkit el kéne passzolni. Ja és kéne egy védekezõ középpályás is.
thx
hajóval megy<#idiota>#idiota>
hajóval megy<#idiota>#idiota>
Grat, büszke vagyok rád! <#nyes>#nyes> Tényleg, az Arsenalnál Bergkampot az idegenbeli BL meccsekre lehet nevezni? Mivel köztudottan nem ül repülõre... <#vigyor>#vigyor>
elsõ meccs:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HOGY AZ ISTEN BASSZA MEG EZT A KURVA SOUTHFASZT
tartalékba van vagy 40 csak odaraktam gyengébbeket de ottis van egypár használható például Laurent Robert
mindjárt mutatok keretet meg hogy kit igazoltam😊 aztán majd kérek véleményt😊)
Nem vagytok kevesen? Egy alacsonyabb osztályú klubba, fõleg Angliába szvsz min. 30 pléja kell.
<#eljen>#eljen>
<#wave>#wave>