121242
Football Manager
  • DaMarcus
    vki tudna ajánlani egy csapatot akivel kezdhetnék?
    mind1 hol (de mondjuk ne malajziába v hasonló jhelyen ha lehet :))
  • 5w0rdf15h
    nos bemutatkoztak az új igazolások :D (még tegnapi kép)

és ez a legfrissebb
  • soma22
    pont a hülye szabályok miatt nem élveztem azt a gammát.
  • DaMarcus
    keretről hoznál egy képet?
  • DaMarcus
    az igen, szép volt! grat!
  • Mor3llo
    Huh, milyen hajrát nyomtunk! :O :)

• Mor3llo
    Itt a tegnapi Lillestrom elleni továbbjutásom:
  • 0202milan
    Helllo!grat mindenkinek,jók vagytok!én mostanában nem nagyon érek rá,ezért jáccani sem tom!:(de remélem hétvégén már végre betölthetem a játékot!
  • kraawz
    2006ban volt korlátozás,MOST NINCSEN

Azért azon meglepődtem,hogy a holland 2. osztályból simán tudok elhozni plejákat,feltéve,ha vmi kis noname első-osztályú csapat nem nyúlja le. A kapuba sikerült leigazolnom ingyér Skov-Jensent,védelembe jött eddig egy jó bal szélső,meg most Cambuurtól jön valszeg egy 100/125 pleja,ami nagy szám. Elhoztam vagy 5 ifit,akik mind 150+ PA,német 3. osztályban ez még elég. Csak sajnálom,hogy 5 dél-amerikai pleja nem tudott eljönni :S Majd jövőre,ha feljutok ;)
  • GTheo
    Hát igen Bojan barca nevelés... :P

#117016: szerintem sincs semmi korlátozás... Legalábbis 1,5 év alatt semmit nem vettem észre a dortmundnál, pedig nem 1 légiósom van ...
  • kraawz
    bundesliga 1ben az égvilágon nincs semmi korlátozás 07ben. De ezt sworddel már egyszer tisztáztuk.
  • KoniZTE
    BL elődöntö : Tottenham - Real 5 - 3 (!) , és a visszavágó
  • Mor3llo
    Másodosztályban is van szvsz.Ha a Bundesliga Regionalba, és a BUndesliga 1-ben is van korlátozás, akkor Bundesliga 2ben miért ne lenne ? :)
  • DaMarcus
    ha jól tom van az fmhungary-n egy univerzális mez és egy univerzális arc csomag is
  • Magic Boy
    Sziasztok.
    Tudom, hogy régen jártam már erre, de a segítségeteket kérném.

Kéne egy Grafikai csomag amiben a legtöbb ország csapatainak (válogatott és klub) benne vannak a 3d-s mezei, címerei és minnél több játékos arcképe.
    Kezdetnek elég lenne, ha a mezek meglennének.
    Tudnátok segíteni?
  • kraawz
    Sajnos most nézem,elég hülye szabályok vannak itt a 3. ligában :S Sebaj,cél első évben a feljutás. Sok jó dél-amerikait generált a gép,de 3. osztályban csak 3 nem EUs lehet,2. osztályban már nincs megkötés ;) Szal most olcsó,noname eu-s ifik jönnek remélem.
  • kraawz
    skin választás gyorsan ;)
  • kraawz
    oks. Én azért megnéztem,Burghausen kerete jóval erősebb,ráadásul ott 300e font van számlán,200at adnak igazolni. Itt 400 körül van számlán,és adnak 50et,keret pedig nem olyan erős. De hát hosszú távra tervezek, az 5x nagyobb stadion meg csak 5x nagyobb,ha nem is lesz tele 2-3 évig.
  • soma22
    inkább a keret rövidsége miatt, és amiatt mert többen mennének megint.

kraawz:nem volt egy hatalmas élmény.
  • kraawz
    grat :( :)))

Az én választottam meg a Düsseldorf lett. A Dresden-t 3. helyre várták,és vmi 35 000es stadionja volt,de nem tetszettek. A Burghausen-t ( déli liga ) 1. helyre várják,szivesen kezdtem volna velük,de csak egy 12k-s stadion volt. A Düsseldorfot 4. helyre várják,és egy 52 000s stadion van. Szal ők lettek :)
  • KoniZTE
    BL-ben az Atlético ellen : 3-0,1-2 . Bajnokságban 5 forduloval a vége elött az Atlético vezetett 3 ponttal és jöhetett a nagy meccs köztünk ( egy hát alatt már a 3.ik)
  • kraawz
    Üdv. Az Atlético mellett elkezdek egy másik mentést is,valami kis csapattal. Ilyen nagyobb bajnokságokat kilőttem a szabályok miatt ( angol , olasz , francia ) így maradt a német meg a holland. Hollandiában csak 2 osztály van,nem kapsz annyi pénzt,ráadásul elég bonyolult a vége. Szal német 3.osztály lesz,kinéztem két csapatot,meglássuk :)

soma ha lesz pár perced,saarbrückenes tapasztalataidról vess pár sort ide. köszi
  • Mor3llo
    Ennyire Rád fér a vérfrissítés ?
  • soma22
    jóestét emberek

eddigi szokásaimhoz híven kihasználom a magyar bajnokság téliszünetét, hogy felkészüljek az illetékes ellenfél ellen, aki jelen esetben az atletic bilbao.
    megyünk spanyol turára a 2 meccs előtt a szünetben, ahol a depor az alaves és a bilbao lesz az ellenfél. remélem megint jól sül el a dolog

ezen kívül a szokásaimtól eltérően nagyobb bevásárlást tartok, számitásaim szerint 4 uj érkező lesz
  • KoniZTE
    Nah első meccset a Bernabeuban játszottuk :
  • kraawz
    a srácok csinálták,nem én ;) és köszönöm
  • totti10
    gratula! chelsea-t megverni 3-0 nem semmi
  • kraawz
    Ezt sem reméltem ( 3 meccs 7 pont ;)

• kraawz
    grat atesz , totti,koni , hunbasser(ha szabad:D) , jack

én is tolom kicsit este. Ez a spanyolok estje volt :P
  • totti10
    jól kezdtem a szezont szuperkupa megvan!

• Mor3llo
    Grat mindenkinek!Továbbmentem a Herthával az UEFA kupa selejtezőben a Lilleström ellen, 5-3-as összesítéssel.Majd tolok képet.
  • JackDaniels #116995
    Majd ha nagyobb lesz a stadion, akkor több lesz a néző is. Eddig mindig elutasították, vagy az ellenzék kibaxott velem stadion bővítés véget.
  • KoniZTE
    A bajnoksgá elég szoros , hisz végig csatázunk az Atlético-va. , BL köv. ellenfél is az Atlético Madrid :)

• hunbasser
    kész.KO.otthon kaptam egy négyest :((( egyszerűen megállíthatatlanok.veretlenül fognak feljutni.és ezzel azt hiszem,hogy a feljutás sorsa is eldőlt.ugyan van még 13 forduló,de 8 ponttal több van nekik,és hát nekik is be-be csúszik néha egy x,de sokat nem fogok tudni rajtuk hozni.
  • hunbasser

remélem a Vasas ellen is bejön.mindenesetre örülök,hogy van még pár olyan emberem,akik tudják húzni a csapatot pl.:Kollát,vagy most a hosszú idő után beállt Kocsis Dávid
  • KoniZTE
  • soma22
    blből csoport 3.-ként kiestem, barca és charlton égzett előttem.jöhet az uefa, remélem több sikerrel
  • totti10
    grat neked is
  • Atesz89
    Gratula!
  • Atesz89
    Ukrajna-Ausztria 2-0
    [Fedetskyi,Pereplyotkin]
    Jelenlegi állás: