Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!
Én barca drukker vok, ez kb. oan mintha a valencia kérne fel... visszautasítás :]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FORZA MILAN!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ezt szokták hívni Csikar-szögnek.
ReaL MaDRid x siempre
[ folytatom a Dortmundot, nõ elutazott 10 napra 😄 ]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
szegény loki,lehet,h irl is ennyi lenne
ReaL MaDRid x siempre
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
jah érdekes eddig Alkmaar nem is jutott csoportkörnél tovább most meg...😄
BL nyolcaddöntõben MUt kaptam. Fantasztikus *
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ujra kellet kezdenem a sevillával mert föltettem egy átigazolási patch és szétkúrta a mentést..😞
de azért ujra megnyertem a szuperkupát<#eplus2>#eplus2>

hajrá,lilák!
egyébként pár jó igazolással nem olyan nehéz 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Hajrá Magyarország!
2. évben 3. hely bl negyeddöntõ kupa gyõzelem
3. szezonban 23 forduló után abba hagytam itt vezettem a bajnokságot és még bl-ben és a kupában is álltam, jah és a szuperkupát behúztam
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
a villarreal-t ajánlom én voltam velük csak abba a hibába estem h igazolás 4ever 😞
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ezen kívül Palermo- itt 3 évig eredmények is voltak (BL-be jutottunk).
Leeds -feladtam
Fulham - arra gondolom emlékszel 😄 ott is jó volt
Honvéd -jó volt ott is 3 évig, utána romlottunk
MTK -3 dobogós hely, MK-gyõzelem.
Magyar válogatott: kijutottunk az EB-re.
Marseille: kirúgtak.
Az a gond, hogy nagyok közül nemtom kivel kezdjek.
spanyolban nagyok: Real, Barca, esetleg Valencia (egyikkel sincs kedvem)
német: Bayern (nem akarom)
olasz: SOLO JUVE!!!!
francia: Lyon (nem azért kezdtem a Marseille-jel, hogy utána Lyonos legyek)
tehát úgy tûnik hogy:
You'll never walk alone!
Valszeg a Poolhoz megyek. (igaz a spanyoloknál a Villarreallal is szeretnék egyet, spanyolban még nem kezdtem soha- de az nem vmi nagy csapat).
Hajrá Magyarország!
\"Never say never!\" W Churchill
ReaL MaDRid x siempre
A kontraszt kedvéért:
Nagyon szomorú vagyok. Jól kezdtünk, aztán nagyon rosszul folytattuk. Nemtom, ezzel miért vártak a szezon végéig. Hiába kísérleteztem több taktikával, több kezdõ 11-gyel, hiába próbáltam egységessé tenni a csapatot. Összeállítottam egy olyan középpályát, amit már régóta szerettem volna: Cana, Palladino, Ribéry, Nasri.
Legalább az U18 bajnok lett, ott Dalla Valle meccsátlaga (teljesítménye) lett a legjobb, Kocsis az elsõ 5-ben végzett a góllövõlistán (9 találat). Szépséghiba az, hogy azt a csapatot nem én irányítottam, csak igazolgattam nekik.
Most 4 lehetõséget mérlegelek: 1. folytatom Cisco Roma-val, 2. kezdek egyet spanyoloknál Villarreallal, 3. németeknél a Hamburggal, 4. kezdek vhol egy igazán nagycsapattal.
Hajrá Magyarország!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!