Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
A Bajnokcsapat:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

0202milan
na siess azzal a képpel,alig várom😄😄😄

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
Most spec lejáró szerzõdésûeket igazoltam, amúgy meg nem kergetek merész álmokat, inkább kipécézem a kiscsapatokban játszó jó pléjákat, akik örülnének ha nagycsapatba mehetnének

0202milan
h csinálod,h eljöjjön,akit akarsz?én bejelentkezek 20 al olyanér,aki 5töt ér,és nem fogadják el!mi a titka?

FORZA MILAN!!

GTheo
Sálálálálálááá BAJNOKCSAPAT 😊

A védelmem nagyon erõs volt, kevés gólt kaptunk, de sajna keveset is rúgtunk :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
elutasítottam. Egyrészt Inter nem lenne kihívás, másrészt szeretnék BL-t nyerni a Benficával, harmadrészt brutális erõsítés lesz nyáron 😄 (majd jön kép 😉)

0202milan
nálam is ez a kérdés a palermos játékomnál!sztem fogadd el

FORZA MILAN!!

GTheo
szvsz ha juvés v maradnék 😊
Én barca drukker vok, ez kb. oan mintha a valencia kérne fel... visszautasítás :]

GTheo
A Wolfsburg az utsó percben megverte a Bayernt, 5 pont elõny 2 meccsre 😛😛
Csak pénz nincs Dortmundban :S

Fabio Capello
Hmmm... felkért az Inter hogy vegyem át a csapatot. Szerintetek elfogadjam vagy maradjak a Benficával?

nem

0202milan
felajánlottak nekem egy ajánlatot a plaermo vezetöi székére!60 milla átigazolásra!!!ha elfogaadom,és rámek,h a szezon végén elmek oda,akkor már nem tom mégis meggondolni magam??

FORZA MILAN!!

5w0rdf15h
másik 2 csoportmeccs:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
sima tkpj-t,nagyon gólerõs,lokinak is olyan gólt vágott oldalról,majd beszartam.

ezt szokták hívni Csikar-szögnek.

ReaL MaDRid x siempre

Zsolti9014
elsõ meccsem a Villarreallal:

visszavágó 2-0 ide (3 db 11-est rúghattunk, ebbõl 1 ment be)
innen bejutottunk UEFA kupa 2. sel. körbe. Ott az újpest megnehezítette a dolgomat:
1-0 idegenben, 4-0 otthon

Tomasson nagyon jól keni 😄

Hajrá Magyarország!

robotnyk
gólerõs volt nálam is, mint jobbszélsõ
zaki
😄DDDD

GTheo
Beckham hh ennyi gólt rúg ? mit játszik ?
[ folytatom a Dortmundot, nõ elutazott 10 napra 😄 ]

hunbasser

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
mikor megláttam,h a Loki bekerült a bl-be,akkor egyesével kezdtem el a csapatokat sorsolni,és hát nem megkaptam a lokit? 😄DD

szegény loki,lehet,h irl is ennyi lenne

ReaL MaDRid x siempre

5w0rdf15h
nos elkezdõdött a 2012es EB....mi kezdtünk a címvédõ portugálok ellen, háát momentumuk nem volt a kamutizenegyest leszámítva, viszont nem lenne a gép ha nem készíti ki 1 kulcsjátékosomat....Robben 4 hét ennyi volt neki az EB

vmvr
mindenkinek grat, de kiemelném Jacket, mert óriási eredményt ért el!<#worship><#worship><#worship>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

5w0rdf15h
thx

jah érdekes eddig Alkmaar nem is jutott csoportkörnél tovább most meg...😄

kraawz
grat jack - sword

BL nyolcaddöntõben MUt kaptam. Fantasztikus *

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

robotnyk
túljóvagy 😊
hunbasser
grat!!!!4

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Lol, micsoda BL döntõ... Xd
Grat.

zaki
Nem semmi, grat. Én még mindig nem nyertem lóf@szt se, pedig elõrébb járok már... 😞

totti10
sziasztok

ujra kellet kezdenem a sevillával mert föltettem egy átigazolási patch és szétkúrta a mentést..😞

de azért ujra megnyertem a szuperkupát<#eplus2>

hajrá,lilák!

5w0rdf15h

JackDaniels
thx mindenkinek.😊
Léptem melózni.<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

DaMarcus
Squizzi elsõ évben bajnok lett a villarreal-lal mégse búslakodtam 😊
egyébként pár jó igazolással nem olyan nehéz 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Zsolti9014
az szép. most kaptam egy kis ihletet. bár ezek az eredmények magasra rakták a lécet.

Hajrá Magyarország!

DaMarcus
elsõ évben 2. hely uefába be se jutottam 😄 és kupa negyeddöntõ
2. évben 3. hely bl negyeddöntõ kupa gyõzelem
3. szezonban 23 forduló után abba hagytam itt vezettem a bajnokságot és még bl-ben és a kupában is álltam, jah és a szuperkupát behúztam

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Zsolti9014
milyen eredményeid voltak?

Hajrá Magyarország!

DaMarcus
nem kötelezõ naggyal kezdened
a villarreal-t ajánlom én voltam velük csak abba a hibába estem h igazolás 4ever 😞

9csöves9
Elképesztõ vagy Dzseki,maxigrat!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
nagyok közül eddig a Juvéval voltam (persze idén az sem számít a játékban túl erõsnek -másodosztály, és közepes játékosállomány).
ezen kívül Palermo- itt 3 évig eredmények is voltak (BL-be jutottunk).
Leeds -feladtam
Fulham - arra gondolom emlékszel 😄 ott is jó volt
Honvéd -jó volt ott is 3 évig, utána romlottunk
MTK -3 dobogós hely, MK-gyõzelem.
Magyar válogatott: kijutottunk az EB-re.
Marseille: kirúgtak.

Az a gond, hogy nagyok közül nemtom kivel kezdjek.
spanyolban nagyok: Real, Barca, esetleg Valencia (egyikkel sincs kedvem)
német: Bayern (nem akarom)
olasz: SOLO JUVE!!!!
francia: Lyon (nem azért kezdtem a Marseille-jel, hogy utána Lyonos legyek)

tehát úgy tûnik hogy:
You'll never walk alone!
Valszeg a Poolhoz megyek. (igaz a spanyoloknál a Villarreallal is szeretnék egyet, spanyolban még nem kezdtem soha- de az nem vmi nagy csapat).

Hajrá Magyarország!

DaMarcus
KIB*SZOTT NAGY GRAT!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

JackDaniels
Thx😊

5w0rdf15h

hatalmas GRAT!!

JackDaniels
Szép!<#eljen><#worship>

Fabio Capello
grat mindenkinek aki úgy érzi rászolgált 😊

JackDaniels
TV-s jogdíj. Aszittem mongyuk, hogy valamivel több lesz.😊 A gyõzelemért adtak 4,6M fontot.😊

hunbasser
kezdj egy igazán nagy csapattal,tapasztalatszerzésnek jó lesz.úgy látom,hasonló cipõben járhatunk 😊 (egyébként a Marseilletõl engem is kirúgtak,de engem nem a rossz forma miatt,hanem azért,mert ultimátumot adtam a vezetõségnek 😄DD azt hiszem átigazolás pénz kellett volna)

ReaL MaDRid x siempre

Ja és nagy grat Jack-nek !!
Zsolti9014
Jack, GRATULÁLOK!

A kontraszt kedvéért:

Nagyon szomorú vagyok. Jól kezdtünk, aztán nagyon rosszul folytattuk. Nemtom, ezzel miért vártak a szezon végéig. Hiába kísérleteztem több taktikával, több kezdõ 11-gyel, hiába próbáltam egységessé tenni a csapatot. Összeállítottam egy olyan középpályát, amit már régóta szerettem volna: Cana, Palladino, Ribéry, Nasri.

Legalább az U18 bajnok lett, ott Dalla Valle meccsátlaga (teljesítménye) lett a legjobb, Kocsis az elsõ 5-ben végzett a góllövõlistán (9 találat). Szépséghiba az, hogy azt a csapatot nem én irányítottam, csak igazolgattam nekik.

Most 4 lehetõséget mérlegelek: 1. folytatom Cisco Roma-val, 2. kezdek egyet spanyoloknál Villarreallal, 3. németeknél a Hamburggal, 4. kezdek vhol egy igazán nagycsapattal.

Hajrá Magyarország!

Hellosztok ! Már kicsit régen kezdtem énis a Fradival hát legnagyobb sikerem eddig , reggel játszottam azota se tértem még magamhoz <#integet2><#nevetes1>
kraawz
800e fontot mire kaptad ? :S

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

JackDaniels