Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Picit meguntam a barcás mentést, majd késõbb folytatom, vki ajánljon egy angol kiesés ellen harcoló csapatot ;]
West Brommal van vki?😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki

Nem néz ki rosszul... 😄 És még csak 142/174... 😄

b4rc4
az szép😊 énis toltam anno a liverpool-l ha csinálsz vagy kpsz 1 jó taktikot bármire képes vagy😊😉

Newcastle

10. vagyok de 4. lennék ha nyerek köv. mecsen ( kb.), nagyon sûrû az eleje
mi az hogy nem rossz, örülök mint állat <#nyes>
b4rc4
grat! meik csapattal tolod?<#ravasz1>

Atesz89
Grat!!!Nem rossz az

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

1-1 az Old Trafford-on, elsõ pontszerzésem top4-es csapat ellen😊
Atesz89
Most bevált 7 nyeretlen meccs után 3-1 re vertük a Palermot.Bár néha nem jön be

Szevasztok. Kicsit meguntam a csapat jelenlegi mezét. Gyártogatam vagdosgattam egyet. Már csak az lenne a kérdésem, hogy a meccsnézetben meg lehet változtatni a csapat színeit?
MagicGirl
És bevállik?

Metalic,Capuccino

Atesz89
Én sem csak akkor ha szarul megy a csapatnak mondjuk úgy 5,6 nyeretlen meccs akkor elmegyek a meccs napjára és az aszisztensre hagyom a dolgot

MagicGirl
Srácok segítsetek!
Mik az alap Skinjei a játéknak(Ki akarunk törölni párat amelyik se nekem se Magic boy-nak nem tetszik és nemszeretnénk úgy járni, mint McFrost)?

sose...

b4rc4
alap😄

en igen, junius nagyreszeben ugyse tortenik semmi
Zenszkij
ti szoktatok holidayre menni?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

MagicGirl
Elküldenéd a taktikádat privátban(Magic boy gyüjti a tqaktikákat)?

fm scout kicsit csit mert megnezed mennyire jo lehet, na de leszerzodtetni ingyen jatekost aztan fel perc mulva eladni...igazabol ilyet csinalna klub rendszeresen akkor oda se irna ala senki soha
Atesz89
Csak a válogatottról van 😞((((

Atesz89
Várj mindjárt jön 😄DDDDD

azt irtam hogy eladtam egy jatekost és fele annyiért hoztam jobbat , Priskin rulz 😊
ez nem csít, gyors pénzkeresés a játékon belûl egyéb más progik használata nélkül (pl.editor)

ennyi erõvel az efemszkút is csít és mégis mindenki használja

tehát 1ik se csit 😄

Max08
Atesz Atesz!Hihetetlen figura vagy <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>!!!Akkor légyszi linkelj be egy Trinidad és tobago-i bajnokság face packet<#nevetes1><#nevetes1>!Amilyen ember vagy biztos találsz egyet <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>!!!

régen csináltam ezt, ingyen leigazoltam sok draga jatekost, es ahogy jott eladtam, 20-30 milliot is lehetett keresni, de ez csít leszoktam rola, csak azt igazolom le ingyé is akit minimum 1 évig megtartok
jah te nem is errõl beszéltél 😄 nah mind1 ezt így is lehet 😄DDD

😄 ezt én is csináltam már!

megvettem Waltnert,Kovácsot,Halmosit,Starkot,Rajczit,Szûcsöt...
jah meg Kenesei jött ingyen mer nem volt élõ szerzõdése

és õket ilyen több milliós összegekért eladtam és meggazdagodtam belõlük...😛PP

jött Priskin olcsoért aki jobb mint Chopra (õt most árulom 3,5 millioert bejelentkezett a Celtic, vigye csak...)

ilyesmi üzletekkel probalom nvoelni a bevételt, meg volt pár igen jó igazolásom szoval ha hagynak dolgozni akkor egy kupás helyre bedöcöghetek 😊
Atesz89
Hali!!!Már így is sok van a rovásodon de egye fene 😄DDDDD:
Eredivise facepack

Given nem érdekel...azt mondtam neki ha adnak érte sok pénzt mehet amerre lát...

eladom 7 millioért ugy hogy csak idény végén költözködik, 29 éves akkor 30 lesz már... megveszem 3millioért Freyt aki 25 és jobb nála

szoval Given nem izgat, de Owen nem mehet sehova 😊
mondjuk serült, iden 1 percet se jatszott
az elején kiadnak egy ilyen kérdés lóf@szt Given-rõl és ha azt mondod hogy köcsög itt maracc akkor nem akar majd elmenni 😄 nálam legalábbis hepy volt

igen, Given magatol is menni akar

eladtam par jatekost igy pluszba vagyok
Max08
Szia Atesz!Szeretnék mégegy face packet!Na,tényleg csak most az egyszer <#nevetes1>!Egy holland bajnokságot!Légyszi <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>!!!?

Zenszkij
A 2007-es fm-be alapíthatsz saját klubbot, ami a zéróról kölcsönplayákkal kezd, a medián keresztül most már játékosokat is meg tudsz majd szólítani a világ bármely pontjáról, és a meccs elõtt is lesz team talk.....csak lenne már itt!!

csáo

vigyázz a klub anyagi helyzetével mer képesek idény közbe eladni egyszerre Owen-t és Given-t

Sysfox
Szkútolok mindállat mostmár, csítpléjám még nincs...<#smile>
Csak istenpléjám van...Mr.Sziszifokszi (ahogy te mondanád) <#vigyor1>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

volt már vagy 5 fellebezés, egyébként gép mindig kinéz vkit magának akit nem enged, elözöleg Guarin volt most ö jött egyböl
Atesz89
Grat szép eredmény <#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>

Zenszkij
Elbuktam az Uefa kupa döntõt büntetõkkel a Rangers ellen, úgy, hogy kivertem az Udinét, Liverpoolt, Benficát, Partizán Belgrádot...majd jövõre !! Hajrá Fradi 😊

Atesz89
Nekem elsõ fellebezés után mindig adtak munkavállalásit

Newcastle United, klub célja tabella felsõ részében lenni, és még a vakmerõ drukkerek se reménykednek kupás helyben szóval nincs túl nagy nyomás, csak Mokoenának nem akarnak munkavállalásit adni és aug 30 van már <#violent>
Atesz89
Kivel tolod?(Nem baj én most 7 meccses nyeretlenségi szériában vagyok)

találtam csapatot <#eljen>

mondjuk 1 gyozelem 1 dontetlen 1 vereseg - izom rajt <#nyes>
Atesz89
Hali

McFrost
hello ember<#wave>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hello emberek <#wave>
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Nilmart nem tudom megtartani , kölcsönbe adná a Lyon , de úgy nem jön , eladni meg nam akarják😞 elhagy 30 gól😞 , de jön helyette Rivaldo és Obina lehet

köszi!