Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
West Brommal van vki?😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
10. vagyok de 4. lennék ha nyerek köv. mecsen ( kb.), nagyon sûrû az eleje
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Mik az alap Skinjei a játéknak(Ki akarunk törölni párat amelyik se nekem se Magic boy-nak nem tetszik és nemszeretnénk úgy járni, mint McFrost)?
ennyi erõvel az efemszkút is csít és mégis mindenki használja
tehát 1ik se csit 😄
megvettem Waltnert,Kovácsot,Halmosit,Starkot,Rajczit,Szûcsöt...
jah meg Kenesei jött ingyen mer nem volt élõ szerzõdése
és õket ilyen több milliós összegekért eladtam és meggazdagodtam belõlük...😛PP
ilyesmi üzletekkel probalom nvoelni a bevételt, meg volt pár igen jó igazolásom szoval ha hagynak dolgozni akkor egy kupás helyre bedöcöghetek 😊
Eredivise facepack
eladom 7 millioért ugy hogy csak idény végén költözködik, 29 éves akkor 30 lesz már... megveszem 3millioért Freyt aki 25 és jobb nála
szoval Given nem izgat, de Owen nem mehet sehova 😊
mondjuk serült, iden 1 percet se jatszott
eladtam par jatekost igy pluszba vagyok
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
vigyázz a klub anyagi helyzetével mer képesek idény közbe eladni egyszerre Owen-t és Given-t
Csak istenpléjám van...Mr.Sziszifokszi (ahogy te mondanád) <#vigyor1>#vigyor1>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
mondjuk 1 gyozelem 1 dontetlen 1 vereseg - izom rajt <#nyes>#nyes>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8