Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hihetetlen ami történik, be kell vallani hogy mazlim is rendesen benne van de sebaj...

idény elején 8-10 hely környékén voltam (igaz szoros volt a középmezöny), aztán varázsütésre verhetetlen lett a csapat <#vigyor3> sorozatban a 16!!!! gyõzelemnél tartok, egyéni rekord számomra, és az is sikerült ami Arsenal-al se, megvertem a cselszkit <#mf2>

ilyen sorozat utan biztos jon majd par vereseg is, de hihetetlen milyen kozel került az elsõ hely <#smile>

Német meccsig ki fog derülni, jo gyorsan haladok <#email>
OAGH! Ilyet még nem láttam. 7 klubnál rúgták ki a szakvezetõket, és 2nél ultimátum 😄 (madrid, lazio, betis, watford, crystal, stb)
De addig nem hagyom a Forest Greent amíg meg nem nyerem vele a Premierleague-et és a BL-t 😄
Grat mindenkinek!
Aláztam idegenben 4-0ra a Bradford City-t!!! Nem akarom elkiabálni így a szezon felénél harmadik helyrõl, de meglehet a feljutás 2.osztályba.
Sysfox
Grat! <#worship><#worship><#worship>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Kerlont, Tevezt, Vucinicet, Édersont?

Vucinic 9.5 milliót ér, 20 alatt nem adják...
Tevez a Barcelona-ban van, kb. 30 millió az értéke.
Kerlon még Brazíliában nyomja, de nem fog kapni munkavállalásit az életben...
Édersont nem ismerem, de ha nem válogatott, aki nem kap engedélyt.

Örülök, ha 7 m-ért le tudom igazolni Morenot.

Atesz89
Grat!!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

b4rc4
Na velük énse hagyom abba 209ig az tuti😊 1.meccsem velükmost sok Palermos utálni fog😊))

JackDaniels

\"Never say never!\" W Churchill

Sysfox
Azon az emlékezetes 8 meccsen kaptam belõle vagy 25-öt...Nem úsztam meg egy meccset sem 3 (!) alatt. Kitartó vagyok, az biztos. Mert hiszem, hogy egyszer még bajnokságot nyerek a Rovers-szel!

Zenszkij
miért nem veszed meg kerlont vagy tevezt vagy vucinicet vagy édersont?...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

GTheo
Már magmagyarázták, láttam Grat ;]
Azé kösssz 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

McFrost
2 szezon alatt kaptam 47 gólt😛
irígylem a kitartásod!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels

b4rc4
hát jó szerintem ettõl a hsz-edtõl ekzdve 1se fog megjelenni byebye..😄

Sysfox
Még az ág is húz...Mindkét középhátvádemet lezavarta a kedves bíró. Mindkettõt leszidtam a meccs után. Riggott a kitörõ Ipswich csatárt "állította" meg, Rehmann pedig 2 sárga után állt ki. A 73. percben becseréltem Andy Johnsont, lesz-ami-lesz alapon, és lám...A 80. percben 9 emberrel kiegyenlítettünk! Sõt, nyerhettünk is volna...

nem értem pontosan a szavazást mert nincs idõm visszaolvasni, mert pörögtök mint péntek este a beszívott jamaikai 😊

szimpatikus ország: SVÉDORSZÁG

JackDaniels
😄DDDDDDDDDDDD

Zenszkij
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atesz89
AlbinoLeffe

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

b4rc4
istennvagy😄

McFrost
vagy egy mexicoi csapattal leszel és elviszed 2015-ig , vagy minden beírásodat kitörlöm innen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Miért?<#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

azt tom én is, csak h ez efembe h mûködik azt nemtom...

McFrost
ha kollégák lennénk , egész nap az 5 tonnás darun lógnál , fejjel lefelé!

GTheo
Nemcsak kosárban van draft?
Abba az a lényeg h általában az utolsó csapat draftol elsõként kb. és így tovább, legalábbis NBAben így van amcsifocit nemvágom.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

nyomta már vki az USA-ban?
mer az usa-ból csak cserével vagy draftjogok átadásával tok igazolni?
vki érti ezt a draft rendszert?

sza23
"ahova tetted a játékot /data/graphics/pictures/kits/clubs/eng/"
Eddig nekem is ment, de nem volt premier ligás mappa, ezért csináltam, de így sem mûxik.mit rontottam el?

b4rc4
ahova tetted a játékot /data/graphics/pictures/kits/clubs/eng/ ha jól tudom próbáld emg a skincserét leeht akkor láccodik madj a
mez

Egy csatár One-on-one tulajdonságát mivel lehet javítani ?

sza23
Szeva és Grat All!
Letõltöttem a premier ligás mezeket, de bárhova teszem nem lesz benne a játékban...
pontosan hova kell bemásólni?

hihetetlen hogy az öreg és lassu Shearer a legjobb gollovom, 17 gollal, elözö meccsen Portsmouth-nak 5öt vágott , és közbe 4 csillagos taktiai edzõként is dolgozik <#eljen>
Magic Boy
De szép lenne, de sajnos elég sukljos a sérülése!

b4rc4
remélem hamarosan télleg ontja a gólokat Cisse...😞

USA

GTheo
Liverpool-WBA 3-2 Gól:Cissé(2),Crouch ill. Earnshaw(2)
10emberrel játszottam :S:S:S
Gera utsó percbe százast hagyott ki :@

Magic Boy
Jack Szép eredménye a WBA-val a Liverpool ellen(21826).

billywood
alul keresd <#idiota>

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

GTheo
Balfax vok 😄
nemtalálom :S:S:S
Keret az alapkeret+Arenas, taktik az még a régi fradis taktikom csak nincsenek teljesen felnyilazva a szélsõKpk, lehet elküldöm, de csak ha nagyonszépen kéred 😄

MagicGirl
Bonyolult 1 ember vagy, Magic <#crazya>

Legyen az USA

Magic Boy
Grat!
A végén még bajnok leszel.
Hajrá!<#eljen>

billywood
keresõ <#idiota>

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Magic Boy
Bocsi csak megláttam Jack-et és így rájöttem, hogy még menyien nem szavaztak és ettöl túlzottan belelkesültem!

grat , nemtom hogy birod elverni cselszkit azzal a gyenge csapattal 😊

hozzád képest annyira nem jo, de magamhoz képest (meg az idényrajthoz) nagyon jol megy 11 gyõztes meccs, közte van a Pool és ez az Arsenal meccs is amivel belöztem😊

b4rc4
az ígéreted!<#ejnye1>

Magic Boy
Jack mondj egy országot(amelyiknek az FM-ben van bajnoksága és van profi csapata)légystives!

b4rc4
taktikot töltsd fel pls a www.rapidshare.de -re köszi😄

b4rc4
grat!!!!!!!!

Magic Boy
A taktikodat elküldhetnéd e-mailban([email protected]).
A kereted engem is érdekelne!

GTheo
ezt a #21826 számú üzenetet h nézzem meg?

GTheo
Alap keret csak Arenas a cserekapus 😄
4-4-2 rombusz középpálya, felnyilazva a kettõ védõ szélsõvédõnek, és a kettõ szélsõ kp is felnyilazva 1el,a chelsea elleni meccsnél én is meglepõdtem 😄😄😄