Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
idény elején 8-10 hely környékén voltam (igaz szoros volt a középmezöny), aztán varázsütésre verhetetlen lett a csapat <#vigyor3>#vigyor3> sorozatban a 16!!!! gyõzelemnél tartok, egyéni rekord számomra, és az is sikerült ami Arsenal-al se, megvertem a cselszkit <#mf2>#mf2>
ilyen sorozat utan biztos jon majd par vereseg is, de hihetetlen milyen kozel került az elsõ hely <#smile>#smile>
Német meccsig ki fog derülni, jo gyorsan haladok <#email>#email>
De addig nem hagyom a Forest Greent amíg meg nem nyerem vele a Premierleague-et és a BL-t 😄
Aláztam idegenben 4-0ra a Bradford City-t!!! Nem akarom elkiabálni így a szezon felénél harmadik helyrõl, de meglehet a feljutás 2.osztályba.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Vucinic 9.5 milliót ér, 20 alatt nem adják...
Tevez a Barcelona-ban van, kb. 30 millió az értéke.
Kerlon még Brazíliában nyomja, de nem fog kapni munkavállalásit az életben...
Édersont nem ismerem, de ha nem válogatott, aki nem kap engedélyt.
Örülök, ha 7 m-ért le tudom igazolni Morenot.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azé kösssz 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
irígylem a kitartásod!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
szimpatikus ország: SVÉDORSZÁG
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Abba az a lényeg h általában az utolsó csapat draftol elsõként kb. és így tovább, legalábbis NBAben így van amcsifocit nemvágom.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
mer az usa-ból csak cserével vagy draftjogok átadásával tok igazolni?
vki érti ezt a draft rendszert?
Eddig nekem is ment, de nem volt premier ligás mappa, ezért csináltam, de így sem mûxik.mit rontottam el?
mez
Letõltöttem a premier ligás mezeket, de bárhova teszem nem lesz benne a játékban...
pontosan hova kell bemásólni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
10emberrel játszottam :S:S:S
Gera utsó percbe százast hagyott ki :@
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
nemtalálom :S:S:S
Keret az alapkeret+Arenas, taktik az még a régi fradis taktikom csak nincsenek teljesen felnyilazva a szélsõKpk, lehet elküldöm, de csak ha nagyonszépen kéred 😄
A végén még bajnok leszel.
Hajrá!<#eljen>#eljen>
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
hozzád képest annyira nem jo, de magamhoz képest (meg az idényrajthoz) nagyon jol megy 11 gyõztes meccs, közte van a Pool és ez az Arsenal meccs is amivel belöztem😊

4-4-2 rombusz középpálya, felnyilazva a kettõ védõ szélsõvédõnek, és a kettõ szélsõ kp is felnyilazva 1el,a chelsea elleni meccsnél én is meglepõdtem 😄😄😄
most sok Palermos utálni fog😊))