Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem Owen miatt nem kell, hanem mert a padomon és tartalékba is jobbak vannak mint Vucinic 😊
27 éves és 182/190 tehát FM scout szerint is jo😊
szerintem próbálj meg eladni 1-2 csatárt de Owen-t ne és ha van pénzed Vucinicra akkor vedd meg. akiket elakarsz adni azokat ne az értékük szerint tedd fel az Á.l-re hanem 2-3millával kevessebbért és ugy befog jönni szvsz😊
27 éves, 2007 júliusában vagyok
Ismael rúgja a büntetõket 😮 érdekes...amúgy grat szép eredmény az Allianz arénaban 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Vucinic csapatot akar váltani, ha nem lenne ennyi jo csatárom bejelentkeznék érte, annyira dicséri mindenki
Baz, 2-0-ról megfordítottam a mecset, erre az utolsó percben kiegyenlítenek... 😄
Mind1, jó az 1 pont is. 9 ponttal vezetek a 2. bayern elõtt, jól jött volna ez a gyõzelem.

Mind1, jó az 1 pont is. 9 ponttal vezetek a 2. bayern elõtt, jól jött volna ez a gyõzelem.

Az már kemény dió... Anno voltam a Nottingham Foresttel, UEFA kupa döntõig, és angol bajnoki címig jutottam... 4-5 évig nyomtam velük, aztán átruccantam a Man Utd-hez 1 évre, bajnok lettem, onnan a Celtichez igazoltam, és azóta hozzá sem nyúltam ahhoz a mentéshez.... 😄
<#nevetes1>#nevetes1>ÉN nekilátok a Leccevel vmi intertoto kupának vagy esetleg UEFA kupának😄DDDDDD
Zaki vmi angol legutolsó osztályú legutolsó csapattal próbáld meg 😄DD
Esetleg NB2?-.-
Esetleg NB2?-.-
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Bolonga?!😛😄D hát azzal sincs vmi nagy kihivásod ahogy láttam...verehtetlen vagy azzal is<#hamm>#hamm><#wink>#wink>
Hi. Hát sajnos nem tudom megmondani mennyibe került a stadionbõvítés, már anniy pénzem van, hogy észre sem vezsek ilen apróságokat... 😄
Hali!
Inter - Chelsea meccsen nem kis gólözön volt csak sjana a végefelé elfáradtak a játékosaim ígyhát kikaptam 😞

Inter - Chelsea meccsen nem kis gólözön volt csak sjana a végefelé elfáradtak a játékosaim ígyhát kikaptam 😞
ez már köv idény, Owen elözöben alig jatszott sok serüles miatt, es akkor se jol
N látom elég kultúrálatlan voltam elnézést. Szal javítok. Hello, Newcastle, és Zaki a Debrecennel voltál még akkor ha jól emlékszem. Elnézést az elõbbiért. <#vigyor3>#vigyor3>
Heelo mindenki. Grat nektek. Fõleg a Newcatle-nek. <#eljen>#eljen>
Azt kérdezném, hogy egy csapatnál mikor bõvítik a stadiont? Mert sztem lenne rá pénz. Ja és pl. Zaki nálad asszem bõvítették pár ezerrel mindig és az mennyit vitt el a kasszából? elõre is köszi
Azt kérdezném, hogy egy csapatnál mikor bõvítik a stadiont? Mert sztem lenne rá pénz. Ja és pl. Zaki nálad asszem bõvítették pár ezerrel mindig és az mennyit vitt el a kasszából? elõre is köszi
jó vagy!
nagyobb kihívás kell Neked😊
nagyobb kihívás kell Neked😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
már jó lesz!😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
0-2rõl forditva nyertem 4-2re a BL döntõben, Owen (aki az idény alatt kb. 20 milliót dobott az értékén) döntõben duplázott <#eplus2>#eplus2>
Szünetben így állok. Amilyen jól kezdte a szezont Fred, meg Klasnic, úgy leeresztettek a vége felé, remélem a következõ fél évre megint belejönnek... 😄

csak ki kell jelölni a játékost(ne úgy hogy az adatlapja jelenjen meg,hanem a zöld 3szögre kattints)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
nem a játékossal kell csinálni a dolgokat hanem a felállásnál azokra kis "gomfoci cumokra" kell rákattintani és akkor jön elõ a játékos instrukciok
Amikor arra kattintok,hogy játékos utasítások,akkor az egész mezõ szürke,és nem tudok semmit állítani rajta!Mit kell csinálni?Oda kel huzni azt a játékost akinek utasítást akarok adni,vagy mi a genny???😄😄😄!Segítsetek,légyszi!!!
a poszthoz megfelelõt...
pl.csatárnál huzd fel a letámadást és a támadást...
szélsõ kp-nál nálm a kreatív szabadság az fel van huzva akkor a labda megtartás is...
pl.csatárnál huzd fel a letámadást és a támadást...
szélsõ kp-nál nálm a kreatív szabadság az fel van huzva akkor a labda megtartás is...
a taktika kiválasztásánál van olyan,hogy játékos utasítások!Ott hogy és mit érdemes beállítani???Segítsetek!!!!