Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

jah és ilyenek vannak még a csapatnál 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

cenobite
Ügyesek voltunk: <#vigyor3>

(Megj.: FM2k5-ös mentésemmel)

gamertag: kenobita

gabber_saviola

nah jövök Én is egy kicsit egózni 😛
szal újrakezdtem a Palermóval, mert 2014-ben már nagyon csiga a játék 😞

A keret:

Távozók:

Érkezõk és akikkel tárgyalok:

/azokál a játékosoknál akiknél O font az átig, azt 24 havi részletre vettem ill. veszem. pl: Faty/

Tabella:

jah és grat mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GTheo
Elvileg vmikor júliusba lesz olyan h válaszhatok á.k-t és fizetésikeretet, de az még 3hónap...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
netmom..

GTheo
De nekem eddig mindig írták, most épp fizetési keret 0 Euro...
Így mi a xart csináljak?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

cenobite
Hali és grat mindenkinek!

gamertag: kenobita

b4rc4
azt nemirnak a szerzõdésebe..😊csak a hosszát és a te fizetésedet rakják bele..😄D

hi print screen után semmi nem történik,miért,pedig hoznék képet,help
b4rc4
hali! grat mindenki .Zaki jó a kereted grat a bajnoki címhez😊)

GTheo
looool, kaptam új szerzõdést de csak a hossza van benne, fizetési keret és á.k-t nem írtak.ez vmi bug v mi???

gabber_saviola
<#eljen> jóez

zaki
Keretem:

Klosét eladtam, tavaly csomót volt sérült, 1. évben 30 bajnokin 21 gól, 2. évben csak 17 meccsen 5 gól, többnyire csereként, jövõre lejárt volna a szerzõdése, eladtam a Herthának 17.5m-ért, jött helyére 11m-ért Vucinic a Besiktastól. Meg megvettem 6 milkáért Huth-ot, eddig elég gyengén nyomta... 😄 Aissatit kölcsönadtam a Dortmundnak, Hunt-ot meg a Mainz-nak.

Egyébként van már valahol 100%-os fordítás vagy jobb mint fmhungaryról a beta2-es?
zaki
Megnyertem a bajnokságot, és a német kupát, uefban az elõdöntõben estem ki a mákker shalke ellen, 1-1 lett idegenben, itthon meg kikaptam 1-0-ra, találtak egy gólt, és kiestem.

zaki
Jó reggelt. Nem rossz, grat.

Nagyon tetszik a taktikod! Be tudnád linkelni valahova? Elõre is Kössz!

Grat hozzá, és mindenkinek a csapathoz!
gabber_saviola
Foxi mindent bele, Avanti Sampdoria

Pisanot ne add el a Palermónak 😊

Szimpi nekem a Samp

Sysfox
Rábeszéltél...Este kezdek is velük egyet...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

ok. köszi szépen
gabber_saviola
jah a Samp jó lenne neked 😊

Hegeace
Talán a fifa06 topikban kérdezõsködj utána egyébként :
http://www.fifahungary.com/letoltesek.php?letid=14
itt kersegélj.

Heló szia remélem hogy vagy

töltöttem le a fifa06-hozegy két dolgot, és milyen program kell hozzá,hogy automat berakja?
Sysfox
Samp jobban. Anno voltam is velük még az USM98-ban...A Liverno most is szabad volt, de kicsi a stadionja, és a pénzügyei sincsenek rendben...Ezért lett Empoli, de lehet újat kezdek majd.

Imrével beszéltük a múltkor az Intert, de hozzájuk annyira nincs kedvem.

kössz
Hegeace
Ha le írod miben akkor talán <#idiota>

Má ha van itt vki😊
szasztok
Tud nekem vki segíteni?
gabber_saviola
Livorno vagy Sampdoria hogy tetszik? 😛

Sysfox
Nem gond, legalább kipróbálom magam máshol is. Csak az a rossz, hogy igazából semmi elõzménye nem volt. Igaz, a 14. helyen álltam, ami szerintem is rossz, de feljövõben voltunk.

Aztán jelentkeztem az Empolihoz, mert ott volt szabad állás (nem akarok újat kezdeni, mert a törökökkel jól megy). Serie B, kiesés ellen küzd a csapat, pénz nincs, egyeleg 1.2 m, fizetési keret 303e (!) font. Kevés.

Az elsõ meccsen Empoli - Lucchese 1:1 lett.

Ha nem megy velük akkor újat kezdek. Még nem tudom kivel. A Hannover szimpatikus.

gabber_saviola
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Sysfox
Blackburn mentes szép délelõttöt kívánok mindenkinek!

Ugyanis kirúgtak a MU elleni 0:1-es vereség után...

köszi
Hegeace
Jobb egér gombbal rákattintasz az emberre akinek akarsz ijet rakni és elhúzod addig ameddig szeretnéd.

ezeket a nyilakat hogy kell belerakni?
Hegeace
Kösz. Elég jól mûkszik kivéve ha kiállítanak egy embert mert akkor megbomlik az egység, a vereségem által tapasztaltam <#vigyor5>

franc0
nekem tetszik.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Hegeace
Jóreggelt Managerek! Grat mindenkinek! Megalkottam egy új taktikot és egész jól szuperálgat. Eddig egy vereségem van vele.

ezek mind jok, de teljesen kesz csapatom, csak 1 jobb szelso kellett, penzt meg minek tartogatni, majd nyerek még ugyis 😊
Ronaldot nem adtak, sebaj
franc0
látom már késõ.

franc0
annyit nem fizetnék.
Sneijder, Dani Alves, Jesus Navas, Maxi Rodriguez /!!!/

Owen,Iaquinta-Joaquin,Daniel Carvalho,Van der Vaart,Mascherano-Rafinha,Taylor,Simunic,Barzagli-Frey

<#nezze>
soma22
basszus az alacsony osztályokhoz semmi nincs benne...mondjuk várható volt....😞

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
értem.
ronaldo?

egyene fene, megadtam erte 60at, de aztan nekem jol jatszon <#zavart2><#idiota>
irtam korábban hogy Arsenal megdobott 30 millioval, teljesen kesz a csapatom csak egy jobb szelso kell es atigazolasi keretem 32 millio, igy osszesen 62-t költhetek el, tehat butasag lenne 10ert venni vkit és 52t veszni hagyni (ha csak atmenetileg is)

40-50et kifizetnek egy igazi sztarert, de 60 egy Joaquin kaliberért soknak tunik
soma22
henok goitom nekem nagyon bevált jobb oldali szélsõként. olyan 10 milla körüli pleja volt.

Robben nem jon, Messi bal oldali es jobb oldali kell szoval marad Joaquin

50-55ért nem adjak, 60at kinaltam annyiert odaadjak, de megeri ilyen sok penz egy 175/186 jatekosert aki 26 eves de injury proneness 10

vagy Joe Cole 28 millioert, ö 172/175 szinte 26 éves és 5-ös injury proneness

hümm hümm😊
soma22
zsííír😊
köszönöm.