23078
  • Braveheart
    Ugyanez a gondom nekem is! Bármerre megyek mindenhol csak szikla vagy tenger van.
  • j0nNyKa
    nagy altalanossagban elore kell menni
  • 7Ryan7
    Hy all! 3. városnáé vaok a görög részen csak azt nem tom hogy hol van a delphi és hogy merre kell oda meni:( Vlaki tudna nkem segiteni??
  • j0nNyKa
  • Szeszmester
    Töröld. Daemon tools-szal csináld. De a legjobb az lenne, ha megvennéd eredetiben és nem itt rinyálnál, h nem megy az illegális játékod.
  • bloodrayne2
    persze hogy van Alcohol is de az mért lenne baj?
  • musha
    egyébként sajna nálam nincs optimális megoldás, mert win98 kompatibilis módban nem fagy, de élvezhetetlenül zavaró a hang akadása/recsegése. kompatibilitás nélkül jó a hang, de egy idő után kilép
  • musha
    a faq-ban minden benne van, de van egy fogadásom, hogy vagy egy alcohol vagy egy clonecd még fel van nálad installálva...
    a nothing to hide-ot akkor írja ki, amikor már hájdolta, csak megint rányomtál.
  • j0nNyKa
    hat szerintem elobb meg kene jelenni hivatalosan a jateknak :]]
    viccet felreteve holnap megjelenik, utana szerintem informacio, mod, patch, crack, stb. hegyek lesznek
  • bloodrayne2
    Akkor meg magyarázd el mert képzeld el akarok vele játszani!!

• KH
    ok, köszi
    ha egyébként van bármi ötlet, vagy cucc, amit szerintetek érdemes kirakni, akkor szóljatok
  • j0nNyKa
    a faqban nem eleg reszletes? ne ird be legyszives felpercenkent ugyanazt
  • bloodrayne2
    Megcsináltam mindent de nem megy valaki mondja el részletesebben!!
  • j0nNyKa
    tehat ezt szeretned kirakni az rpgvaultra?
    mert akkor persze, rakd
  • bloodrayne2
    Valaki segítsen!!
  • KH
    erre a kezdeményre
    de ha van bármitek, szívesen kiteszem, én most molyolok a skill fordításokkal, ami nem sok, de betördelni normálisan már k.va nagy meló
  • bloodrayne2
    Megcsináltam és nemmegy..ugyanazt irja ki..Amikor ki azt a Hidet megnyomom azt irja ki hogy:Nothing to hide.
  • j0nNyKa
    jatszal mariot
  • j0nNyKa
    hova ?
  • bloodrayne2
    De az rohadt bonyolulut...
  • KH
    Hali FAQ-ot kitehetem?
  • j0nNyKa
    valasz.
  • bloodrayne2
    Hello! Azt szeretném kérdezni hogy most raktam fel a Titan Guestet EMUDVD Unleashed és felraktam és azt irja ki hogy:A required security module can not be activated.This program cannor be executed.Mi lehet a baj??PLZ SEGÍITSETEK
  • Santata
    Én 26-s Warrior vok, 226 a damage/sec-m, átlag sebzés 196, 335 a strengthem... Na és 1 fegyóval kenek
  • j0nNyKa
    naturebol mi? summonok nagyon begyengulnek mar normal vegere is
  • tkacs
    na végre indul rogue-nature-t kezdtem, caskhát radeon 9200on örüljek hogy egyáltalán elindul, azért 8-12 fps megvan. :D Jövőhétre lesz végre 600gt, azon remélem 25-30fps lowon lesz.
  • j0nNyKa
    31es az ijaszom, mire leszek irigy ? :]
  • Panzerfaust
    De, jó az, nálam már csak bazi ritkán fagy ki, de 2.-3. alkalomra stabil lesz faszán.
    Majd linkelek képet íjászok beszarnak majd az irigységtöl(persze én 2 kardal megyek, naná)
  • j0nNyKa
    nem tagadom hogy optimizalasra szorul, de kapasbol mondok neked 10 embert sgrol, akinek megoldotta a problemat
    kulfoldi forumrol meg akkor meg szot sem ejtettem
  • mucsácsó
    höh, nálam se, azért foghíjas még az ötlet sztem, szal nem 100%-ig biztos ez... :D
    szerintem erről a game is tehet, szarul van optimizálva, erre ráférne még egy hájas patch talán =/
  • j0nNyKa
    ugy, hogy megoldjak a fagyast, mivel a fagyogatas = masolasvedelem
    kb 50 emberbol 49nel bevallt
    ugye nalad nem.
  • NeoMaN
    Akkor csináld úgy, hogy csak bemountolod démonba (csak a 4.03HE a jó!), minden emuláció ON.Nem kell se kompatibilitás, se képi témák semmi ilyesmi....
    Asr.exe azt helló.

Az összes Secus gém megy normálisan ezzel a módszerrel (alcohol virtual drive ne legyen), nem kell különösebb trükközés.
    Erről a prot stopról vagy miről meg a képi témákról, kompatibilitásról, nem is hallottam még, nemtom hogy sikerült és kinek ezt kitalálni.
    :)
  • tkacs
    lehet h driver hiba volt
  • tkacs
    na elindítom másodjára megint lefagy, de legalább menüt behozta. :D
  • mucsácsó
    ez volt nálam is :D de csak 1-2x
  • tkacs
    Az intro után,a menü helyett fekete képernyő jön be, akadozik a hang aztán lefagy az egész. A demó nem csinált iylet azt kijátszottam. Mi lehet a baj?
  • j0nNyKa
    uj karit probaltal mar ?
  • Braveheart
    Vissza is mentem jelenteni, tudok angolul, de azt mondja hogy jaj mentsél meg minket mert elveszünk stb. Magyarul azt hiszi hogy még ott dekkol az a köcsög, hiába szabtam darabokra már.
  • j0nNyKa
    ha van fent alcoholod, vagy clonecd-d, az bekavarhat
  • tkacs
    nálam miután mindent ugy csinálok ahogy a faq-ba van azt írja h tegyem be az erdeti titan quest cd/dvt-t. meg amikor elinditom prot.stop-ot azt írja ki h nothing to hide, sztem itt lehet vmi bibi. pls help