23078
-
Braveheart #641 Ugyanez a gondom nekem is! Bármerre megyek mindenhol csak szikla vagy tenger van. -
nagy altalanossagban elore kell menni -
7Ryan7 #639 Hy all! 3. városnáé vaok a görög részen csak azt nem tom hogy hol van a delphi és hogy merre kell oda meni:( Vlaki tudna nkem segiteni?? -
-
Szeszmester #637 Töröld. Daemon tools-szal csináld. De a legjobb az lenne, ha megvennéd eredetiben és nem itt rinyálnál, h nem megy az illegális játékod. -
bloodrayne2 #636 persze hogy van Alcohol is de az mért lenne baj?
-
egyébként sajna nálam nincs optimális megoldás, mert win98 kompatibilis módban nem fagy, de élvezhetetlenül zavaró a hang akadása/recsegése. kompatibilitás nélkül jó a hang, de egy idő után kilép
-
a faq-ban minden benne van, de van egy fogadásom, hogy vagy egy alcohol vagy egy clonecd még fel van nálad installálva...
a nothing to hide-ot akkor írja ki, amikor már hájdolta, csak megint rányomtál. -
hat szerintem elobb meg kene jelenni hivatalosan a jateknak :]]
viccet felreteve holnap megjelenik, utana szerintem informacio, mod, patch, crack, stb. hegyek lesznek -
bloodrayne2 #632 Akkor meg magyarázd el mert képzeld el akarok vele játszani!!
-
KH #631 ok, köszi
ha egyébként van bármi ötlet, vagy cucc, amit szerintetek érdemes kirakni, akkor szóljatok -
a faqban nem eleg reszletes? ne ird be legyszives felpercenkent ugyanazt -
bloodrayne2 #629 Megcsináltam mindent de nem megy valaki mondja el részletesebben!! -
tehat ezt szeretned kirakni az rpgvaultra?
mert akkor persze, rakd -
bloodrayne2 #627 Valaki segítsen!! -
KH #626 erre a kezdeményre
de ha van bármitek, szívesen kiteszem, én most molyolok a skill fordításokkal, ami nem sok, de betördelni normálisan már k.va nagy meló
-
bloodrayne2 #625 Megcsináltam és nemmegy..ugyanazt irja ki..Amikor ki azt a Hidet megnyomom azt irja ki hogy:Nothing to hide. -
jatszal mariot -
hova ? -
bloodrayne2 #622 De az rohadt bonyolulut... -
KH #621 Hali FAQ-ot kitehetem? -
valasz. -
bloodrayne2 #619 Hello! Azt szeretném kérdezni hogy most raktam fel a Titan Guestet EMUDVD Unleashed és felraktam és azt irja ki hogy:A required security module can not be activated.This program cannor be executed.Mi lehet a baj??PLZ SEGÍITSETEK -
Santata #618 Én 26-s Warrior vok, 226 a damage/sec-m, átlag sebzés 196, 335 a strengthem... Na és 1 fegyóval kenek -
naturebol mi? summonok nagyon begyengulnek mar normal vegere is -
tkacs #616 na végre indul rogue-nature-t kezdtem, caskhát radeon 9200on örüljek hogy egyáltalán elindul, azért 8-12 fps megvan. :D Jövőhétre lesz végre 600gt, azon remélem 25-30fps lowon lesz. -
31es az ijaszom, mire leszek irigy ? :] -
De, jó az, nálam már csak bazi ritkán fagy ki, de 2.-3. alkalomra stabil lesz faszán.
Majd linkelek képet íjászok beszarnak majd az irigységtöl(persze én 2 kardal megyek, naná) -
nem tagadom hogy optimizalasra szorul, de kapasbol mondok neked 10 embert sgrol, akinek megoldotta a problemat
kulfoldi forumrol meg akkor meg szot sem ejtettem -
höh, nálam se, azért foghíjas még az ötlet sztem, szal nem 100%-ig biztos ez... :D
szerintem erről a game is tehet, szarul van optimizálva, erre ráférne még egy hájas patch talán =/ -
ugy, hogy megoldjak a fagyast, mivel a fagyogatas = masolasvedelem
kb 50 emberbol 49nel bevallt
ugye nalad nem. -
Akkor csináld úgy, hogy csak bemountolod démonba (csak a 4.03HE a jó!), minden emuláció ON.Nem kell se kompatibilitás, se képi témák semmi ilyesmi....
Asr.exe azt helló.
Az összes Secus gém megy normálisan ezzel a módszerrel (alcohol virtual drive ne legyen), nem kell különösebb trükközés.
Erről a prot stopról vagy miről meg a képi témákról, kompatibilitásról, nem is hallottam még, nemtom hogy sikerült és kinek ezt kitalálni.
:) -
tkacs #609 lehet h driver hiba volt -
tkacs #608 na elindítom másodjára megint lefagy, de legalább menüt behozta. :D -
ez volt nálam is :D de csak 1-2x -
tkacs #606 Az intro után,a menü helyett fekete képernyő jön be, akadozik a hang aztán lefagy az egész. A demó nem csinált iylet azt kijátszottam. Mi lehet a baj? -
uj karit probaltal mar ? -
Braveheart #604 Vissza is mentem jelenteni, tudok angolul, de azt mondja hogy jaj mentsél meg minket mert elveszünk stb. Magyarul azt hiszi hogy még ott dekkol az a köcsög, hiába szabtam darabokra már. -
ha van fent alcoholod, vagy clonecd-d, az bekavarhat -
tkacs #602 nálam miután mindent ugy csinálok ahogy a faq-ba van azt írja h tegyem be az erdeti titan quest cd/dvt-t. meg amikor elinditom prot.stop-ot azt írja ki h nothing to hide, sztem itt lehet vmi bibi. pls help