23078
-
CRACK akinek szükség van rá! -
Jhon Balu #720 nemigazán akar nekem ez a game elindulni egy kis helpet kérnék ha lehet.meg ezt irja ki mindíg:
-
bazsi123 #719 akció-rpg az ősi egyiptomban és a görög birodalomban -
Hy all!
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ez milyen játék, mert sok helyen láttam, és nagyon érdekelne.
Lcci azt írjátok le, miről szól, mi a fajtája, és milyen a garafika, meg a játékélmény!
THX előre is!!! -
HRaVeN1 #717 Hopp csak a vírusírtó csinálta :D -
HRaVeN1 #716 Asr + prot.stoppal nekem kb 3-4 óránként volt egy titanquest.exe szabálytalan művelet. Cracknél fél óra után egy desktopra kivágás :( -
hitman:bm-nál ugyan ez volt... -
Mr. Perfect #714 Én meg kiírtam Alcohollal, utána alcohol uninstall, DT disable all drive és asr nélkül is megy, eddig, kb másfél két óra játék és egyszer sem lépett ki... -
kHares #713 Ha valakit érdekelne a crack, most láttam: rapidshare.de/files/24184625/TQ_NoDF_rld.rar.html -
Lyan Kyj #712 Nekem Pr0tSt0p +asr-rel, hang hardveres gyorsítás nélkül néha beszaggat, de amúgy tökéletesen játszható, egyszer sem lép ki. -
HRaVeN1 #711 Nforce fórumon azt írják, ugyanúgy kilép crackkel, sőt még gyakrabban is :( -
no -
gamecopyworld? -
bazsi123 #708 de van, akinek mégiscsak. -
én is ebben a megoldásban reménykedtem...na mindegy, 1-2 órán beül csak lesz már valami... -
nekem igy se lép ki... -
valaminick #705 ...hát mondjuk, hogy ne lépjen ki 30 percenként
-
nem nyert, iso van csak a fileokban, 4 gigat meg most nem szedek le -
minek a crack ezt a verziót lehet legalább update-elni... -
Most olvasom,hogy max lv65-ig lehet fejlödni, kár érte. -
Santata #701 Értesíts az eredményről majd... Este leszek... (új fegyóm shieldem és fejfedőm van mind Epicen esett!) -
leszedem a 67 kozul az 1. rar filet, elvileg abban van benne.. meglatjuk -
erre most várunk páran asszem... -
Santata #698 Úgy értem csak reloaded törés külön... -
Santata #697 Reloaded crack ha lenne vki szóljon már... -
[i]1440x900, confirmed, works fine in WS resolutions -
Santata #695 Én 'csak' lvl 31 vok... És epicben járok a Megara és Delphi közti városban... -
nice -
zsotee #693 Titan Quest (c) THQ RELOADED 68x50 MB VAN CRACK -
lvl 33at ha elered, szivesen :] -
Nabunaid #691 Éppen partot értem Egyiptomban, mikor kidobott a játék, már jó lesz ha megjelenik, mert ez a körülményes elindítás és a hang fagyogatása /Realtek AC97 integrált/ már nagyon idegesítő...
Telkine-től kaptam egy epic pajzsot, +1 hunting mastery is van rajta...
Már sejtem melyik szörnyekkel fogunk csak az epic és legendary fokozaton találkozni: Chimera /kecske, kígyó, oroszlán fejű szörny/, Talos a fémóriás /a knossosi labirintus bejáratánál ott is áll, csak éppen nem mozdul/ valamint a hidra, ami a játék borítóján is van. Tudomásom szerint ezek mind a görög mitológiában vannak, így Görögországban találkozhatunk majd velük.
A minotaurusz gyengusz volt, nem izzasztott meg, ahogy Telkine sem, hálisten a rámuszított szobrok lassúak voltak. Eddig messze az az Alachor vagy milyen nevű lich király a legdurvább szerintem! -
kandzsal #690 Én csak Athénban járok de 2 feladatot nem csináltam meg 1.Master blacksmith-es ott valami tarmadát kéne megkeresnem?És hol 2.Goods abanded?
nem koordinátákat szeretnék csak választ ha nincs akkor nem baj nem kell egyből leugatni -
CactuS007 #689 Nah lassan az első rész végére érek.Iparkodom a 18.szint felé :) Egyébként Defender/Rouge lettem.Valamikor később nem akar esetleg kicsit partyzni? -
:]]]]]] ossze :D -
Reyes #687 Nem szóltam:))) -
Reyes #686 Ejj-ejj-ejj, hát ez szomorú 

De azért összedobsz egy FAQ-ot?
-
Na kipróbálom mert eddig csak securomot használtam:) -
kHares #684 Mióta a faq szerinti módszert alkalmazom egyszer nem fagyott meg, bár néha meg megtorpan pár másodpercre. Gondolom nem takarítja ki a memóriát maga után. Próbáld újraindítani a gépet. Ha nem akkor vársz egy normál crackre, ha az sem marad a patch.
Ami külön poén hogy nem akart elindulni mert nem volt virtuális memória bekapcsolva neki. Az ember kiadja a pénzt 2 giga ramra, szeretné ha a windows csak azt használná erre ez a szerencsétlen meg ragaszkodik a jóval lassabb winyóhoz. Valahol röhelyes. -
Valaki légyszi segitsen a kifagyásokkal kapcsolatban plz, eleinte még elviselhető volt, de most már 5 percet sem bir ki és jön az error:( -
slemo #682 Hi! Valaki tudja a megoldást erre:A required security module can not be activated. This program can not be executed. Már próbáltam azt is ami a FAQ-ba van és semmi.