23078
  • grebber
    CRACK akinek szükség van rá!
  • Jhon Balu
    nemigazán akar nekem ez a game elindulni egy kis helpet kérnék ha lehet.meg ezt irja ki mindíg:

• bazsi123
    akció-rpg az ősi egyiptomban és a görög birodalomban
  • Fresh Duke
    Hy all!
    Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ez milyen játék, mert sok helyen láttam, és nagyon érdekelne.
    Lcci azt írjátok le, miről szól, mi a fajtája, és milyen a garafika, meg a játékélmény!
    THX előre is!!!
  • HRaVeN1
    Hopp csak a vírusírtó csinálta :D
  • HRaVeN1
    Asr + prot.stoppal nekem kb 3-4 óránként volt egy titanquest.exe szabálytalan művelet. Cracknél fél óra után egy desktopra kivágás :(
  • Tatyla
    hitman:bm-nál ugyan ez volt...
  • Mr. Perfect
    Én meg kiírtam Alcohollal, utána alcohol uninstall, DT disable all drive és asr nélkül is megy, eddig, kb másfél két óra játék és egyszer sem lépett ki...
  • kHares
    Ha valakit érdekelne a crack, most láttam: rapidshare.de/files/24184625/TQ_NoDF_rld.rar.html
  • Lyan Kyj
    Nekem Pr0tSt0p +asr-rel, hang hardveres gyorsítás nélkül néha beszaggat, de amúgy tökéletesen játszható, egyszer sem lép ki.
  • HRaVeN1
    Nforce fórumon azt írják, ugyanúgy kilép crackkel, sőt még gyakrabban is :(
  • musha
    no
  • EmThor
    gamecopyworld?
  • bazsi123
    de van, akinek mégiscsak.
  • musha
    én is ebben a megoldásban reménykedtem...na mindegy, 1-2 órán beül csak lesz már valami...
  • Tatyla
    nekem igy se lép ki...
  • valaminick
    ...hát mondjuk, hogy ne lépjen ki 30 percenként
  • j0nNyKa
    nem nyert, iso van csak a fileokban, 4 gigat meg most nem szedek le
  • Tatyla
    minek a crack ezt a verziót lehet legalább update-elni...
  • wedge31
    Most olvasom,hogy max lv65-ig lehet fejlödni, kár érte.
  • Santata
    Értesíts az eredményről majd... Este leszek... (új fegyóm shieldem és fejfedőm van mind Epicen esett!)
  • j0nNyKa
    leszedem a 67 kozul az 1. rar filet, elvileg abban van benne.. meglatjuk
  • musha
    erre most várunk páran asszem...
  • Santata
    Úgy értem csak reloaded törés külön...
  • Santata
    Reloaded crack ha lenne vki szóljon már...
  • EmThor
    [i]1440x900, confirmed, works fine in WS resolutions
  • Santata
    Én 'csak' lvl 31 vok... És epicben járok a Megara és Delphi közti városban...
  • j0nNyKa
    nice
  • zsotee
    Titan Quest (c) THQ RELOADED 68x50 MB VAN CRACK
  • j0nNyKa
    lvl 33at ha elered, szivesen :]
  • Nabunaid
    Éppen partot értem Egyiptomban, mikor kidobott a játék, már jó lesz ha megjelenik, mert ez a körülményes elindítás és a hang fagyogatása /Realtek AC97 integrált/ már nagyon idegesítő...
    Telkine-től kaptam egy epic pajzsot, +1 hunting mastery is van rajta...

Már sejtem melyik szörnyekkel fogunk csak az epic és legendary fokozaton találkozni: Chimera /kecske, kígyó, oroszlán fejű szörny/, Talos a fémóriás /a knossosi labirintus bejáratánál ott is áll, csak éppen nem mozdul/ valamint a hidra, ami a játék borítóján is van. Tudomásom szerint ezek mind a görög mitológiában vannak, így Görögországban találkozhatunk majd velük.

A minotaurusz gyengusz volt, nem izzasztott meg, ahogy Telkine sem, hálisten a rámuszított szobrok lassúak voltak. Eddig messze az az Alachor vagy milyen nevű lich király a legdurvább szerintem!
  • kandzsal
    Én csak Athénban járok de 2 feladatot nem csináltam meg 1.Master blacksmith-es ott valami tarmadát kéne megkeresnem?És hol 2.Goods abanded?

nem koordinátákat szeretnék csak választ ha nincs akkor nem baj nem kell egyből leugatni
  • CactuS007
    Nah lassan az első rész végére érek.Iparkodom a 18.szint felé :) Egyébként Defender/Rouge lettem.Valamikor később nem akar esetleg kicsit partyzni?
  • j0nNyKa
    :]]]]]] ossze :D
  • Reyes
    Nem szóltam:)))
  • Reyes
    Ejj-ejj-ejj, hát ez szomorú

De azért összedobsz egy FAQ-ot?
  • ayden
    Na kipróbálom mert eddig csak securomot használtam:)
  • kHares
    Mióta a faq szerinti módszert alkalmazom egyszer nem fagyott meg, bár néha meg megtorpan pár másodpercre. Gondolom nem takarítja ki a memóriát maga után. Próbáld újraindítani a gépet. Ha nem akkor vársz egy normál crackre, ha az sem marad a patch.

Ami külön poén hogy nem akart elindulni mert nem volt virtuális memória bekapcsolva neki. Az ember kiadja a pénzt 2 giga ramra, szeretné ha a windows csak azt használná erre ez a szerencsétlen meg ragaszkodik a jóval lassabb winyóhoz. Valahol röhelyes.
  • ayden
    Valaki légyszi segitsen a kifagyásokkal kapcsolatban plz, eleinte még elviselhető volt, de most már 5 percet sem bir ki és jön az error:(
  • slemo
    Hi! Valaki tudja a megoldást erre:A required security module can not be activated. This program can not be executed. Már próbáltam azt is ami a FAQ-ba van és semmi.