23078
-
savior #761 jo sok healing potionnal -
A küklopszot muszály lenyomni? mert valami olyat mond a katona hogy pár nap és kész lestz a hid...a küklopsz meg nehéz sztem vagy valaki adhatna tancsot hogy csináljam...:) -
nekem is 2x irja, no para
reyes: nekem egyik kedvenc filmem, dehat izlesek es pofonok :] -
kHares #758 Ne alázd már meg magad ennyire, elmúltál már 12? isohunt vagy torrentspy, publikus keresők. Nekem 24 óra alatt lejött és igen az elején lassú volt. Ha meg ennyit nem bírsz várni marad a kórház -
Santata #757 Na megvan a Level 32... Epicen kicsit nehezebb de kíváncsi leszek a Legendaryra ha eljutok addig...Jelenleg a Damage/Sec-m BUFF NÉLKÜL: 522... (Fegyverbuff mert Warfare/Storm vok)... Crack elég jó csak az a fura most ha etlejesítek egy questet 2cer írja ki a nevét... -
Reyes #756 Whehehehe, egyszer láttam, de elég is volt, sztem szar
-
Ja, majd meghívót adok egy vadidegen kuncsorgónak. Azért ezt te sem gondolod komolyan.. -
ott a pont ! :] -
Reyes #753 Jay és Néma Bob?:) -
csgj #752 ne próbálj kifogásokat keresni, mert véglis mindannyian mocskos tolvajnépség vagyunk! egyébként meg mi bajotok lesz azzal, ha segítetek embertársatoknak? -
igen, de mi szepen magunban, sunyiban leszedtuk, a forumra 1 szo nem kerult arrol, hogy URISTEN HONNAN, JAJ SEGITSEG !
azert itt van kulonbseg. -
csgj #750 nem akarok én nagy vitába szállni, de mint azt már mondtam, a nemprivát oldalakról nem lehet leszedni, mert szinte meg se moccannak. másrészt, ti is warez oldalakról szedtétek le + most is szó volt a crack-ről.... na mindegy, ez van :( -
nincs lada -
bazsi123 #748 és vannak torrentoldalak is, amik ráadásul nemprivátok, oda tessék elfáradni. nemtom észrevetted-e, de a warezkuncsorgás egyik totyikban sem igazán népszerű sport... -
pzs #747 Sziasztok
Köv lenne a kérdésem
Még nagyon az elején vagyok viszon találtam pár jó cucott , de nem találok ládát mint álltalában a többi "DIABLO KLÓNBAN"
Lehet, hogy csak én vagyok béna , de ha valaki tud pls help
thx előre is
-
HRaVeN1 #746 tényleg sokkal jobb crackkel. fps tényleg nőtt egy kicsit -
csgj #745 ó, köszönöm szépen, hogy ön milyen rendes, és jószívű! jahj, elolvadok... keblemben virágok ezrei nyílnak -
legyszives fejezd be a konyorgest, vannak smswebek, ha nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal
ryan: tapasztald ki, nagyon sok eros kombo van, pl hunter-nature, defender-storm, akarmi -
csgj #743 fogalmam sincs, mert nemtom még letölteni!!! váháráhá!!! majd talán vki küld meghívót nekem egy torrentoldalra címem: [email protected] -
7Ryan7 #742 Hy all! Szerintetek meik a legjobb kaszt? Én még nem tom igazán eldönteni:( Jah és a 2. kasztot is mondjátok meg! -
csgj #741 Vki nem tud??? -
Braveheart #740 hát nekem nem javolt sokat... bár ezt betudom annak hogy amúgyis szarakodik a gépem már egy ideje -
nem -
csgj #738 nem tud vki adni egy meghívót vmi jó torrent oldalra? naon kéne a Titan quest, de nemtom letölteni, mert a nem regisztrálós oldalakról gigalassan jön. email címem: [email protected] -
menpe #737 na de vissza a témához: így kihajított az aszalra, ami a bonyolultabb megoldásnál nem tapaszaltam...na de az fps-em a duplájára nőtt a játék alatt, és a hang is hall6ó -
menpe #736 Ponyvaregény? -
SkorpioKing #735 Sziasztok! nem tudtok valami magyar oldalt erröl a játékról? ami nem ismertető hanem a magáról a játékról ír mindent -
"...nem kell crack? felporget
nemoreg, de kell fu?
kollega vagy ?..."
na mibol ideztem ? :D -
Braveheart #733 Na letesztelem én is a cracket. Kíváncsi vagyok. -
crack-kel tisztább, szárazabb érzést biztosít... :D -
menpe #731 hmm, crackkel nálam összehasonlíthatatlanul jobb
bár még csak 10 percet játszottam :DD -
nemszaraz...
:) -
ravenshoe #729 Apropó azt még hozzátenném,hogy azt a szar asr.exe-t letöröltem és a TitanQuest.exe tulajdonságait visszaállítottam alaphelyzetbe.(semmi kompatibilitási mód meg a többi szarság) -
ravenshoe #728 Na Emberek leteszteltem a cracket.Nagyon király!Két óra játék után nem fagy,nem dob ki,nem szarakodik a hang és nem akad a kép.Hálás köszönet érte!
A játék így már élvezhető. -
bazsi123 #727 nekem ugyanúgy fagy a krekkel. de legalább nem kell mindenféle segédproggikkal szarakodni :-) -
Jhon Balu #726 köszi szedném is csak nemjön.. -
Őt is megelőzték :D -
cs31 #724 Grebber megelőzött!
-
cs31 #723 A Bithumenen egy srác belinkelt egy cracket.Crack Még nem próbáltam ne szidjatok!
-
bazsi123 #722 #721