23078
-
Na megnéztem a reloaded törést.
15 percenként kidom valamilyen errorral, miközben a másikkal nem volt semmi bajom. Szal megy vissza az eredeti exe. -
valaminick #840 nemtom nekem semmi baj vele viszont az asr-el meg kilép szoval lehet más a hiba.. lehet gépfüggő a dolog -
kandzsal #839 Hali én már egyiptomban járok de vissza mentem athénba a lost sparta küldetéshez nahés ott megtaláltam a fószert beszéltem vele és mégsem történt semmi.Hohykell befejezni azt a küldetést
köszi
-
csgj #838 tud valaki adni egy serialt a titan questhez? mert a sok 0 nem műkszik :) -
ravenshoe #837 Na most már kezd ez a gamma felidegesíteni.Tök mindegy mit csinálok crash az eredmény.Meg néha úgy belassul,hogy kedvem lenne belefejelni a monitorba.Pedig meg akartam venni eredetiben.De innen üzenem a fejlesztőknek,hogy kurvára nem érdekel,hogy hajladozik e a fű a szélben,nem ezért játszok egy játékkal. -
Kiprobáltam a cracket,nem kellet volna, fél óra alatt három crash.Egyenlöre az asr-es megoldás a jó azzal még egyszer se lépett ki a game hibaüzenettel. -
ott van leirva az oldalon, annyit tudok en is mondani -
csuripi #834 Csoda 20 perc folyamatos játék hiba nélkül.Talán jó lesz.
Kössz!
Cső,jó éjt -
ravenshoe #833 Ha nem tudod akkor felesleges magyaráznom.Ha meg tudod akkor is. -
Lyan Kyj #832 Leszedtem, de csak 1 karakteres kiterjesztésű fájlokat kaptam. Láma vok hozzá, ha nem túl nagy kérés, le tudnád részletesen írni, hogyan tudom kitömöríteni az .arc fájlt? -
magyarazd mar el nekem, hogy miert kene elmenniuk a bethesdahoz
:] -
ravenshoe #830 Létezik az,hogy a XXI.században ilyen szarul írjanak meg egy játékot?Vagy szarul optimalizálták,nem tudom.Na mindegy a lényeg,hogy a srácok elmehetnének továbbképzésre a Bethesdához. -
csuripi #829 Az a baj,h nem tudom használni a cureromot.
Na megpróbálom kitaoasztalni -
csuripi #828 Az engine dll-t írja feszt hibának -
ezzel -
Lyan Kyj #826 Ah, Egyiptom közepén crashelt a játék, épp mentéskor, így elúszott az egész
Nembaj, újrakezdem:P
Nem tudja vki, a zenéket hogy nyerhetném ki a játékból? .ARC kiterjesztésű fájlban van, mivel tudom szétszedni? Előre is köszi!
-
HRaVeN1 #825 Én erre gondoltam
http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#CureROM -
csuripi #824 De hülye vagyok.Ez már lennt van.Ugyan az vele -
csuripi #823 Kössz
Most vagyok túl 1 újabb uninstallon -
Itt van! -
csuripi #821 Az mi és honnan?
-
hm érdekes, most meg betöltötte a karit lvl 3 után pedig mindent ugyanugy csináltam mint eddig, forduljak fel ha értem -
HRaVeN1 #819 Akinek szar próbálja új curerommal. Más fórumokon írják, hogy nekik crackkel szar volt, de ezzel meg jó !! (eredeti exe-vel használjátok, ne a crackelttel) -
csuripi #818 alcohollal is -
csuripi #817 A reloadost ma már 3 installáltam,és úgy 20-szor dobott ki exe hibával,
szarabb mint az előző volt -
engem most kivágott desktopra a reloded-es -
nekem reloadedessel dob ki fatal erroral lvl 3 után visszatöltésnél és nem tudok vele mit csinálni egyelőre. -
ravenshoe #814 Nem tudjátok a reloaded verzió is kidobál? Az előző verzióval kezdtem egy új karit de nem akarta betölteni a mentett állást.Ezért uninstall lett és most jön a reloaded. -
Jhon Balu #813 ja tényleg az kéne de nagyon! -
Ideje egy FAQ-t írni hozzá, nem? :D -
HRaVeN1 #811 Az új cureromot is kipróbálhatja, akinek nem megy, hátha... -
CactuS007 #810 Ha alkohollal kiirjatok 1 DVDre,ahogy az infoban van,akkor siman megy barmilyen macera nelkul.Nalam meg fent van az alcohol is,az sem zavarja,csak megsasolja a DVDt,es mar indul is a kicsike :) -
Mr. Perfect #809 Az azért tegyük hozzá, hogy az alcoholt uninstallálni kell mielőtt játszanál. Ja és DT-ben disable all drive is kell. -
Braveheart #808 Nálam is csomószor csinál ilyet, hogy állásbetöltésnél elfelejti a questeket, a kezdő helyszínre rak le, szerencse hogy más dolog nem változik. Most is úgy játszom hogy spártáig eltűntek a küldik, szerencse hogy nélkülük is mehetek tovább. Ja meg nálam is kifagy 20-30 percenként, elég zavaró. Crackel is, nélküle is. -
CactuS007 #807 Nem tudom,en kiirtam DVDre alkohollal,es azota csak szimplan elindul,crack,asr es egyeb cuccos nelkul :) -
nekem betoltheto. -
zsotee #805 Hi!
Valóban igaz, hogy crack után 10 emberből 9-nek betölthetetlen lesz a karaktere a 3. level után? -
Ha ígyse megy, akkor addig visszavonulok 1 barlangba amíg a Sacred 2 meg nem jelenik... -
Jó nektek... Én most kezdem majd el 3szorra a jatékot, mert visszatőltésnél fatal errorral kifagy... Lehet, hogy a keverés miatt, most lekaparom a Reloados-t és meglátom, h azzal mit csinál...
A húzdmeg, nyald meg, imádkozz módszerrel ment a game csak a hang szaggatott mint atom, szal élvezhetettlen volt.
-
Jhon Balu #802 hi
köszönöm a segitséget meg a crack-et megy is a game de az elején kidobott a barlangos résznél.ez mitöl lehet?