23078
  • NeoMaN
    Na megnéztem a reloaded törést.
    15 percenként kidom valamilyen errorral, miközben a másikkal nem volt semmi bajom. Szal megy vissza az eredeti exe.
  • valaminick
    nemtom nekem semmi baj vele viszont az asr-el meg kilép szoval lehet más a hiba.. lehet gépfüggő a dolog
  • kandzsal
    Hali én már egyiptomban járok de vissza mentem athénba a lost sparta küldetéshez nahés ott megtaláltam a fószert beszéltem vele és mégsem történt semmi.Hohykell befejezni azt a küldetést

köszi
  • csgj
    tud valaki adni egy serialt a titan questhez? mert a sok 0 nem műkszik :)
  • ravenshoe
    Na most már kezd ez a gamma felidegesíteni.Tök mindegy mit csinálok crash az eredmény.Meg néha úgy belassul,hogy kedvem lenne belefejelni a monitorba.Pedig meg akartam venni eredetiben.De innen üzenem a fejlesztőknek,hogy kurvára nem érdekel,hogy hajladozik e a fű a szélben,nem ezért játszok egy játékkal.
  • wedge31
    Kiprobáltam a cracket,nem kellet volna, fél óra alatt három crash.Egyenlöre az asr-es megoldás a jó azzal még egyszer se lépett ki a game hibaüzenettel.
  • j0nNyKa
    ott van leirva az oldalon, annyit tudok en is mondani
  • csuripi
    Csoda 20 perc folyamatos játék hiba nélkül.Talán jó lesz.
    Kössz!
    Cső,jó éjt
  • ravenshoe
    Ha nem tudod akkor felesleges magyaráznom.Ha meg tudod akkor is.
  • Lyan Kyj
    Leszedtem, de csak 1 karakteres kiterjesztésű fájlokat kaptam. Láma vok hozzá, ha nem túl nagy kérés, le tudnád részletesen írni, hogyan tudom kitömöríteni az .arc fájlt?
  • j0nNyKa
    magyarazd mar el nekem, hogy miert kene elmenniuk a bethesdahoz
    :]
  • ravenshoe
    Létezik az,hogy a XXI.században ilyen szarul írjanak meg egy játékot?Vagy szarul optimalizálták,nem tudom.Na mindegy a lényeg,hogy a srácok elmehetnének továbbképzésre a Bethesdához.
  • csuripi
    Az a baj,h nem tudom használni a cureromot.
    Na megpróbálom kitaoasztalni
  • csuripi
    Az engine dll-t írja feszt hibának
  • j0nNyKa
    ezzel
  • Lyan Kyj
    Ah, Egyiptom közepén crashelt a játék, épp mentéskor, így elúszott az egész Nembaj, újrakezdem:P

Nem tudja vki, a zenéket hogy nyerhetném ki a játékból? .ARC kiterjesztésű fájlban van, mivel tudom szétszedni? Előre is köszi!

• HRaVeN1
    Én erre gondoltam
    http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml#CureROM
  • csuripi
    De hülye vagyok.Ez már lennt van.Ugyan az vele
  • csuripi
    Kössz
    Most vagyok túl 1 újabb uninstallon
  • Scareface
    Itt van!
  • csuripi
    Az mi és honnan?
  • Uberlama
    hm érdekes, most meg betöltötte a karit lvl 3 után pedig mindent ugyanugy csináltam mint eddig, forduljak fel ha értem
  • HRaVeN1
    Akinek szar próbálja új curerommal. Más fórumokon írják, hogy nekik crackkel szar volt, de ezzel meg jó !! (eredeti exe-vel használjátok, ne a crackelttel)
  • csuripi
    alcohollal is
  • csuripi
    A reloadost ma már 3 installáltam,és úgy 20-szor dobott ki exe hibával,
    szarabb mint az előző volt
  • ewuk
    engem most kivágott desktopra a reloded-es
  • Uberlama
    nekem reloadedessel dob ki fatal erroral lvl 3 után visszatöltésnél és nem tudok vele mit csinálni egyelőre.
  • ravenshoe
    Nem tudjátok a reloaded verzió is kidobál? Az előző verzióval kezdtem egy új karit de nem akarta betölteni a mentett állást.Ezért uninstall lett és most jön a reloaded.
  • Jhon Balu
    ja tényleg az kéne de nagyon!
  • Esrohnoil
    Ideje egy FAQ-t írni hozzá, nem? :D
  • HRaVeN1
    Az új cureromot is kipróbálhatja, akinek nem megy, hátha...
  • CactuS007
    Ha alkohollal kiirjatok 1 DVDre,ahogy az infoban van,akkor siman megy barmilyen macera nelkul.Nalam meg fent van az alcohol is,az sem zavarja,csak megsasolja a DVDt,es mar indul is a kicsike :)
  • Mr. Perfect
    Az azért tegyük hozzá, hogy az alcoholt uninstallálni kell mielőtt játszanál. Ja és DT-ben disable all drive is kell.
  • Braveheart
    Nálam is csomószor csinál ilyet, hogy állásbetöltésnél elfelejti a questeket, a kezdő helyszínre rak le, szerencse hogy más dolog nem változik. Most is úgy játszom hogy spártáig eltűntek a küldik, szerencse hogy nélkülük is mehetek tovább. Ja meg nálam is kifagy 20-30 percenként, elég zavaró. Crackel is, nélküle is.
  • CactuS007
    Nem tudom,en kiirtam DVDre alkohollal,es azota csak szimplan elindul,crack,asr es egyeb cuccos nelkul :)
  • j0nNyKa
    nekem betoltheto.
  • zsotee
    Hi!
    Valóban igaz, hogy crack után 10 emberből 9-nek betölthetetlen lesz a karaktere a 3. level után?
  • Titan
    Ha ígyse megy, akkor addig visszavonulok 1 barlangba amíg a Sacred 2 meg nem jelenik...
  • Titan
    Jó nektek... Én most kezdem majd el 3szorra a jatékot, mert visszatőltésnél fatal errorral kifagy... Lehet, hogy a keverés miatt, most lekaparom a Reloados-t és meglátom, h azzal mit csinál...
    A húzdmeg, nyald meg, imádkozz módszerrel ment a game csak a hang szaggatott mint atom, szal élvezhetettlen volt.
  • Jhon Balu
    hi
    köszönöm a segitséget meg a crack-et megy is a game de az elején kidobott a barlangos résznél.ez mitöl lehet?