23078
-
Hát ilyen nincs,alt+taboltam hogy ezt leírjam,vissza arok menni erre megint összeomlik.Elindítom és megint nem tudja visszatölteni 

-
ÓÓÓÓÓÓÓÓ,igen,ez tökéletesen működik 
Visszatölti az eddigi szar mentést és talán még egy kicsit gyorsabb is lett a játék -
NitroX #879 azt már néztem, nem jó sajnos -
NitroX #878 melózok most, csak este tudom kipróbálni sajnos -
kHares #877 gamecopyworldon kijött egy mini image, elvileg működik, teszteljétek azt is -
tuti nem patch, de muxik? mer akkor belepakolom faqba -
NitroX #875 a TQFIXU2.rar tartalmaz egy exet, ami patch lehet, kéri a Titan Quest telepítési könyvtárának a helyét, hátha jó lesz... -
kHares #874 Na nekem elkezdett fagyni a reloadedes, az asr meg néha elkezdett szaggatni. Ajánlom az új curerom 2.0.3-at, szépen fut(igaz csak 20 percet teszteltem.
Mountolni az image-t(nekem unleashed van, nem tudom különbözik-e a reloadedtől) daemon tool-sal csak RMPS emulálás, majd curerommal futtatni. -
NitroX #873 Crack by RELOADED
Fix by reatiVE
*CHANGE
- New 'binkw32.dll'
- Update and modified 'Devil.dll'
- Modified 'mss32.dll'
- New 'zlib1.dll'
- Modified all files in 'MilesRedist' folder
- Modified default settings... go to:
C:\Documents and Settings\[YOU]\My Documents\My Games\Titan Quest\Settings ...and open file 'options.txt' and change:
*ambientFrequency = false
*forceSingleProcessorMode = true -
NitroX #872 nem jó a reloadedes törés, és a asr-es megoldás is ugynúgy fagy -
Ez elvileg csak unleashead verzióval működik ha jól tudom.Mert reloaded letisztítja a védelmet magáról a képfájlról és így semmi esély hogy felismerje a játék.
Ha valakinek mégis sikerül cáfoljon,örülnék neki,mert nem tudom visszatölteni a karakterem az első kilépés(!!) óta,magyarul szar a crack -
NitroX #870 valami van a feltöltött fájllal, persez most nem megy a rapidfile :( eddig mindig ment...
találtam olyat hogy "Titan Quest - FIX - ! UPDATE 28.06.2006 !"
itt a link -
FoToS #869 ezért jó a reloaded törés. -
1) Mount .mds in DT4
2) Turn on RMPS emulation only
3) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s)
4) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility [x] Win98/ME [x] Disable Visual Themes [x] Turn off advanced text services for this program
5) asr.exe -> Titan Quest.exe
Ezt probáljátok ha csak egy virtuális meghajtó van a gépen mennie kell.
Unleashed féle krekkelt exe nem létezik. -
csgj #867 be se jön :( -
csgj #866 mi faxért nem megy most meg egyszer sem???? nemtok egy másodpercet se játszani vele!! -
NitroX #865 feltettem az unleashed féle krekkelt exét, aki tudja próbálja már ki hogy jó e, én csak este érek haza:
krekkelt exe -
csgj #864 nemtom...nekem most csak a hibajelentéses fagyásokkal van bajom... már be se tölti a mentésemet, és kilép...faxa :((( -
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a crack-s (reloaded) és az Emu-dvd-s verzió között?
Leszedtem a reloadot, de ahogy kell, lvl 4 felett nem tudja betölteni a karimat (egyiket sem). Visszaállítottam az eredeti exe-t és eljátszottam azt, ami a faq-ban (amit jó lenne a banner alá biggyeszteni már) le van írva, de arra meg azt mondja: Kérem, helyezze be a Titan Quest lemezt: CD1/DVD-t (vagy valami ilyesmi).
Valami ötlet? -
Braveheart #862 Én már látom mi fog ehhez kelleni hogy normális lehessen játszani:
eredeti verzió+patch hegyek -
NitroX #861 nahogymár b+ hogy úgy játszd hogy állandóan kifagy....most szdtem le az unleashed csak crack-et, remélem ezzel nem lesz gond, eddig a reloaded és a curerom féle megoldás is fagyott ezerrel -
nalam miert nem bugos ? :[ -
Jolvan ahogy látom nem csak nekem bugos . Enyhén nagyon bugos a gém :D -
Cassell #858 Ennyire egy bugos valamit azért véletlenül se tudok visszateleportálni a portal stonnal mert állandóan kifagy beadja a város képet de én nem jelenek meg csak szaggat összevissza. -
csgj #857 nem oldja meg, engem is kivágott vmikor... így kell vele nyomulni, addig, amíg nem lesz patch...na meg patch crack -
csgj #856 cracket letölteni :) vhol az előbbi üzekben be van linkelve -
Nekem az lenne a problémám hogy kb. félóránként kivág a game.A reloaded -es verzió megoldja ezt a gondot?Vagy van erre valami egyéb megoldás? -
valaminick #854 lol milyen szöveg:D -
pongi10 #853 hali!Van egy nagy problémám. Amikor elindítanám a játékot ezt írja ki :Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details.
Ez ellen mit lehet tenni.Krélek segítsetek hogy én is Titan Quest rajongó lehessek -
Cassell #852 Oké akkor defense lesz 
Na inkább akkor legyen a storm köszi a tippet.
-
storm jo melle a cold/lighting enchant miatt
rouge is jo a poison miatt
defense is jo, ha kicsit vissza akarod fogni a karid :]
meg mondjuk az earth szinten enchant miatt -
Cassell #850 Aloha!
Na látom nem csak nálam lépeget ki időnként. Amúgy sokszor a szövegek is elmosódnak nálam pl árusoknál. Milyen secondary masterséget kellene választani? Oké azontúl amilyet akarok alapból Warfare vagyok de most lettem level 9 és 8nál már jelezte választhatnék valamit csak nem igazán tudtam eldönteni... -
van akinel az egyik stabil, van akinel a masik -
Köszi -
tkacs #847 a reloaded jobb, mint az unleashed? Ugyértem stabilabb? -
tkacs #846 Az sztem bugos ebben a verzióban, mert én is hiába beszéltem athén-iakkal nem történt semmi, de az csak mellékküldetés úgyis. -
amugy amikor egy szakaszon atertunk pl laconian atkuzdottem magam, de kesobb visszatertem ugyan annyi nmy volt ott mint mikor eloszor jartam ott, pl a barlangba egy embert kiszabaditottam mondta thx, aztan egy ora mulva visszaneztem megint tele volt mutansokkal :) ez igy helyes? -
nekem az asrel is kifagy kb 10 percenkent :)
de legalabb vissza tudom tolteni -
Én is a kifagyásokkal kínlódok, crackelt változattal. -
Ja, ugyanígy vagyok én is.