23078
-
virs lee #921 ! -
messmann #920 Nekem ez van a boot inibe
boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar"=optin /fastdetect /execute=optin /fastdetect
hova írjam? -
szerkeszd a boot.ini-t aszerint, ahogy beirta
talald mar fel magad.. -
messmann #918 ? -
virs lee #917 boot.ini > ConservativeSwapFileUsage = 0 -
messmann #916 Na, most mindent úgy csináltam mint ahogy mostmár nem csak 2 hozzászólással alább le van írva, de most ezt írja ki:
Virtual memory must be enabled to run titan qust.
Ez mi? -
gecijo :]
ut-ver, ha faszan fejleszted, a lich ezerszer jobb a farkasoknal, maga a spirit 1 leheletnyivel gyengebb a huntinal
viszont meg nincs 2. professionom... tehat erosebb lesz. sokkal -
Nálam valami gyötrelmesen nagy bug van ami miatt nem tudok tovább jutni:Bementem a medusa barlangjába és a minimap-en is EXIT ként jelzett kijáraton nem tudok egyszerűen kimenni.A barlangon kívül meg már mindent végigjártam másfelé nincs tovább.Tudtok vlami megoldást? -
Santata #913 J0nnyka: Milyen a spirit mert én nem próbáltam még? Feelinges a Lich?
Én még az alap karimat terelem, jelenleg Epic Babilonba vok cask kicsit fura hogy én 36 vok az alaplények meg 45nél nagyobbak... Na mind1 amugy addig még megölöm őket -
messmann #912 alulról kezdtem :-) -
Eprom #911 Azzal lehet valamit csinálni,ha elmosódnak a szövegek a gémben?
+ a texturákat se nagyon szereti kirakni:( -
dehat eleg lett volna 2t.
:D -
messmann #909 Szia, nem kettőt olvastam vissz hanem 22 hozzászólást...pont akkor vettem észre mikor már a sajátomat is elküldtem... -
aham ertem
messmann: mi lenne, ha 2 darab hszt visszaolvasnal ? -
Egy pöppet sztem gyorsab lett vele,az intro átugrása sem ment mindenkinek,ezzel már megy,amúgy tényleg nem szükséges 100%-ig. -
messmann #906 Sziasztok,
Sikerült a fagyást kiküszöbölni valamelyik javítással? -
en is pont igy tolom, annyit tennek hozza, hogy a fix nem is kell -
Szóval,ahogy nálam most TÖKÉLETESEN fut:
Titan Quest - FIX - ! UPDATE 28.06.2006 ! + miniimage + curerom
Gyorsabb,hibaüzenetmentes,tisztább,szárazabb érzés
Ja és persze a fix-ből az exe-t nem kell átmásolni,az eredetit kell használni.
A fix: #870 -
érdekes vagy nem érdekes, a lényeg hogy működik :D
amúgy a #882-ik hozzászóláshoz nem tudjátok a megoldást? az a titán mindig megidéz két démon-t akik felgyógyítják, és eddig még sosem tudtam őket elég hamar lekapni ahoz hogy ne gyógyítsák fel -
akkor az sokmindent nem csinal, nalam van fent, megcsinaltam ahogy te leirtad a dolgokat, es semmi baja
nelkule akkor ezexerint ugyanugy semmi baj, erdekes.. -
nem tettem fel a reloded fixet -
nem kell hc gamernek lenni, nem halalosan nehez, inkabb izgalmasnak mondanam -
csgj #899 az lehet, de nem vagyok hardcore gamer -
pedig ott esnek a vagany cuccok -
csgj #897 én meg hülye leszek epicen nyomni... jó nekem a normal -
felfogtad hogy epicrol beszeltem?
egyebkent te feltetted ezt a reloaded fixet, vagy nelkul indult el tokeletesen a modszereddel?
santata: nem haladtam sokat, beleszerettem a spiritbe, azt tologatom -
Santata #895 Hát jah az a baj hogy epicen már a petek nem erősödnek lényegesen... J0nnyka hol jársz Epicen? Én most vok Thébába... -
a farkasok jók, és nem igaz hogy egy lövéstől kimúlnak... nekem fullra vannak nyomva plussz a felettük lévő skillre is ráadtam egy keveset. meg azért is jók mert megfogod őket, előre küldöd és amíg minden monszta őket vágja addig te lekapsz mindenkit messziről... nagyritkán megtámogatom őket egy kis healel (az a zöld leveles ikonú), és kész. nekem jól beváltak. -
en is imadtam oket, foleg mistery shiren utan, amikor ugye 2bol 3 lehet... fufu, adtak ra nagyon, de epicen 1 lovestol meghalnak
dryad vagy miarak egyebkent szinten, azt sem eri meg igazan fejleszteni -
csgj #892 értem. sebaj, szeretem a farkasokat :) de a gyógyítás azért nagyban megkönnyíti a hős életét. -
en a hunter melle igen
tudod mi a baj ? a farkas egy ido utan mar effektive nem lesz erosebb (tamadasat meg novelheted nagy szinten, de az a kitartasan sokat nem javit), te, illetve a szornyek viszont SOKKAL erosebbek lesztek
ezt hogy konkretizaljam, ha nagyon ragyursz a farkas fejlesztesere, akkor sem fogja birni, csak normal vegeig
epicen 1 pofontol kipusztul mind... -
Braveheart #890 Emlékszem valaki írta hogy az athéni katakombákban nem bírta kinyírni a zombi varázslót. Hát én 15ös conquerorral úgy nyírtam ki, hogy egyszer kellett töltenem az életem 
-
csgj #889 naaa, én addig sz*rakodtam, amíg be nem töltötte :) és most már kábé egy fél órán belül nem ír hibaüzenetet. csak levettem a beállításokat. lowban is szinte ugyanúgy néz ki a game mint high-on. na, ki választott rajtam kívül nature skillt? :) a farkasidézés farkasai naon coolok -
na emberek.. működésre bírni a játékot nem nehéz:
1. Én a Reloaded verziójú image-ről telepítettem de ez szerintem lényegtelen
2. gamecopyworld-ről mini image és CureROM-ot letöltöd
3. a mini image-t bemountolod a deamon tools 4.xx-be
4. a CureROM-ot telepíted, elindítod, beállítod
5. a CureROM által az asztalra kitett parancsikonnal indítod
amúgy eredetileg a crackel nyomtam de azzal néha kidobott és egyszer egy telportálás akalmával amikor ismét kidobott a mentés visszatölthetetlen volt, azonban a CureROM + mini image kombóval a visszatölthetetlent visszatudtam tölteni... azóta semmi gond! és a beállítás után már csak az ikonra kattint az ember és megy semmi asr.exe meg hasonlók -
ravenshoe #887 Hát a mentésemet bassza visszatölteni,úgyhogy nyasgem neki és várok amíg lesz egy játszható verzió. -
en ugy oltem meg hajdanan, hogy elszaladtam a kor jobbfelso sarkaba, es szepen lenyilazgattam a szobrokat ugy, hogy a titan valahol a bal also sarokban alldogalt
az osszes szobor tudtam ugy loni tavolrol, hogy ne lasson meg
aztan mar magat a titant egyszeruen meg lehetett olni -
ravenshoe #885 Melyik megoldás működik!!! -
mi melyik? -
ravenshoe #883 Melyik? -
hellósztok... nem tudnátok segíteni? elakdtam a minotaurusz labirintusában amikor a vége felé egy varázslót vagy kit (egy titán) kell leküzdeni. Amikor bementem a szobába valami erőtér miatt nem tudtam őt támadni a szobrok pedig életre keltek, miután le gyaktam a szobrokat megszűnt az "erőtér" és attackoltam mint állat de egyszerűen nem tudom legyűrni. Ráadásul a farkasaimat bizonyos időközönként átállítja a saját oldalára... de sebezni szinte nem is tudom... valaki? please!!!