23078
-
munyez #1801 Csőtök! Egész jó játéknak tűnik a Diablo után, bár nem sokat tudtam vele játszani mert az első pályánál rögtön kifagy, ha valaki tudja miért akkor írja le, előre is köszi.. -
r4pt0r #1800 Symantec Antivirus Corporate Edition, a trójai leírása már 2005 végén benne volt az adatbázisban megnéztem az oldalon. Lehet hogy csak vaklármázott, de nem szenvedtem vele. Mellesleg kényelmesebb is így indítani, nekem legalábbis. -
ronhaven #1799 ciki , de elakadtam,mar a masodik karimmal, ugyanott, egyiptomban megszerzem a scoll of invocationt vagy mit, es utana kirak a sivatagba, ahol zsakutca minden, a tulso sarokban megoltem egy skorpioembert es annyi
merre kell tovabbmenni?
ja es ha mar ittvagyok, hol van a varosi ornek a kardja? azt mondta a nyomornegyedben hagyta el, azt se talalom -
Mivel találtad a trójait?
(gondolom ez közérdekű) -
r4pt0r #1797 Nekem Reloaded+mini image+DT4.03+asr+Pr0.St0p 1.0, még nekem se volt semmi komoly, néha egy két fagyás de az akkor amikor msnbe zavartak.
Nem használtam CureRomot mert a legutolsóba trójai van aztán inkább maradtam ennél.
-
Még jó hogy nekem nem lépeget ki(kopp-kopp-kopp)!
Unleashed+mini image(DT4.03/RPMS ON)+CureRom
2Ghz Barton/1Gb DDR400/ATI9700@PRO-n mégis néha beröccen 1024x768 Medium-on(MIN 9-10 FPS MAX 50-60 FPS)
De összeségében elégedett vók! -
r4pt0r #1795 Á szerintem nem... lesz az 2 is
-
Gyorsan lefordítottam: még 1 hét:) -
r4pt0r #1793 Egyelőre ezt találtam, patchet még nem (ez nem biztos forrás):
07-07-2006 - The release of the first patch for the action-roleplayinggame Titan Quest announced on IGN.com has to be delayed for a few days.
The patch is in a final testing phase at the moment. If there are no additional problems found, the patch will be released within the next few days. -
patchről tudtok valamit? -
Kamisama #1791 ez csakis azért lehet mert már annyira felba**ta az agyamat a gém, hogy többnek érződött a késés. -
Kamisama #1790 És ráadásúl nem is végeztem vele, csak az élete felét tudtam leszedni. Szal tényleg gyenge voltam. 10es szinten 44 volt a sebzésem lándzsával, mert ugye a vadász azzal tud jól küzdeni. A Hunter-t választottam, de annak egy értelmes skill-je sincsen. Katasztrófa, bocs ha vkit ezzel megsértettem. Szal most elkezdtem elölről mással. -
másfél napot késik a patch, és duke nukem forever szagot érzel, rofl -
Elég gyenge karaktered lehet neked, ha a küklopsszal csak fél óra alatt végeztél. :-) -
Kamisama #1787 Elvileg ma már kint kellene hogy legyen a patch, de sehol semmi. Nagyon Duke Nukem Forever szaga van, szal lehet nem lesz belőle semmi. A játék maga nagyon tetszik. lehet majd ha nem lesz nagyon drága megveszem, mert ez így eszméletlenül idegesítő. Főleg hopgy múltkor a küklopsznál lépett ki nekem, azt vagy fél óra alatt sikerült leszednem a fél életét, erre kilép. Köszi, jó játék. -
#1724 , olvass vissza minden apró részlet ki lett tárgyalva, ha ugyse megy akkor vedd meg... -
bloodrayne2 : Nyugtasson az meg hogy én akár kiírtam akár reloaded akár regedit akár akármit csináltam folyton kifagy! majd a patch a megoldás ha lesz -
bloodrayne2 #1784 Nova megcsináltam mindent de azt irja hogy security module can not be activated -
PallMall #1783 am meg tudok helyesen írni, de ha ilyen fogalmazással egymás melett vamnak a betűk és könnyeb akkor sztem nem fogom magamat megeröltetniXD:Dmeg midnkeinél előfordulnak hibákXD -
Hiába nézed hamég nincs kint^^ -
bloodrayne2 #1781 zsotee eltudod magyarázni részletesen? -
Nem kell minimage sokal egyszerübb kiírni dvd-re és ugy egyáltalán nem fagy ki egyszer se. -
zsotee #1779 Le kell tölteni GCW-röl asszem. Egy *.rar fájl benne a mini képfájl. -
kandzsal #1778 tényleg nem mondod azt hiszed hogy nem néztem vagy 100*-már csak hogy nem elérhető azt írja ki ezért kértem hogylinkeljen be majd valaki bocs hogy 
zavartam
-
bloodrayne2 #1777 Hol van az a a minimage? -
zsotee #1776 Üdv.
nekem is kilépett ilyen hibával. Én megcsináltam azt a regedit-es okosságot, azóta nincs vele problémám.Viszont előtte ki kell menteni a profilodat, mert különben elveszik és kezdheted újra. Nekem legalábbis ez történt. -
#1545 szerint üzemeld be.. -
bloodrayne2 #1774 Az a lényeg hogy játszok a játékkal egyszer csak kilép mert azt irja ki hogy Sajnálom de a Titan Quest exe hibát észlelt azért leállt kiléptem a játékból aztán meg be és elinditottam avval a karival a játékot de nem ment és ugyan azt irta ki ezért csináltam egy uj karit avval is ugyan ez volt de a karaktereim nem vesztek el csak nem tudom elindítani már próbáltam a Character Recovery Patchet de nem megy mi lehet a baj?? -
bloodrayne2 #1773 amikor játszok a játékkal mindig kiirja hogy a Titan Quest exe nem válaszolt leáll a játék utána ujrainditom és nem lehet azt a karaktert választani mert akkor is azt irja ki .
Létszives segítsetek. Köszi
-
faber #1772 Igazat beszélsz. Amúgy meg helyesírás rulez :) de azért no flame ^^ -
bloodrayne2 #1771 Nem találtam semmit mit kéne tenni az ügyben hogy tudjak játszani tovább? -
Olvass vissza.Köszi -
bloodrayne2 #1769 Hello.
Azt akarom kérdezni hogy amikor játszok a játékkal mindig kiirja hogy a Titan Quest exe nem válaszolt leáll a játék utána ujrainditom és nem lehet azt a karaktert választani mert akkor is azt irja ki .
Létszives segítsetek. Köszi
-
játékon belül van egy olyan menüpont hogy update ^^ -
kandzsal #1767 Majd ha meg lesz a patch valaki belinkelné PLS -
PallMall #1766 nálam is tökéletesen fut, pedig kurvára semmiből nem a legújebb van., csak az idegesített múltkor, hogy ált 2óránál többet nem jáccom, de tegnap előtt olyan 4órát jácorttam aztán elkezdett akadni és pont miután elmentettem azután lépett ki, de én azt mondom, hogy senki ne olcsa itt a THQ-okat, mert ha valaki bugok nélkül eg ilyen príma játékot összetud hoznio, csak az olcsa őket szerintem...tényleg idegesítőek a hibád, de legalább megpróbálják javítani, meg összehoztak sok hibábal egy nagyon jó játékot, annak örüljünk, hogy néhányuknak elindul:) -
zerosdfd #1765 Gyerekek, azt hogy "mindent le kell törölni és reinstall" ezt nem elhinnikell, meg vitakozni vele! Mondtam, hogy ez egy ironikus megjegyzés volt. Persze, hogy igaza van MerlinW-nek, a humorról ugyan először lecsúszott, bár sztem most már érti. És persze hogy nem kell semmit csinálni ha nem akarsz.
Nem mellesleg, nekem 2800mínuszAMD 9600xt 1GR és tökéletesen fut, 0 bug ÉS még csak nem is minden a legújabb, EBBŐL következik hogy a THQnak fogalma sincs mi/mik lehet/nek a gond/ok, hiszen nálamnál sokkal jobb gépeken vannak ezek a bugok. -
Lehet hogy fantasztikusan nagyon jó a gama sőőőt! Visszahozza azt az igazi dibalo feelinget de ez akkor is erős!!!!!! Nincs szó erre amivel ki tudnám fejezni magam! -
MerlinW -nek teljesen igazat adok! Egy fasz kis játék miatt töröljek mindent meg mindenből újjat? pl nálam mindenből a legújabb van és így is szar na????
Ne magyarázza nekem senki a bizonyítványát! Egy marha nagy Bug amit nem lehhet Bios updatel orvosolni ez 100%!!! Nagy marhák a THQ-nál az tutter!
Jön a patch azt meglássuk! de tényleg így van! ekkora Béta tesztet hivatalosan nem láttam még én sem! -
Akkor teis újreg vagy ám pl. hozzám számítva...szal újregek nevesszetek össze