23078
  • chalezlopez
    szvsz van valami...mert folyamatosabban fut, mikor a helységek között megyek át pl...
  • Tatyla
    hát én nem nagyon vettem észre érdemleges változást igy patch után...
  • Istencsászár
    vga halál
  • bloodrayne2
    Hello.
    Azt akarom kérdezni hogy a warfare/spirit párosítás az jó?és ha jó mire gyurrak??Vagy hogy melyik párosítás jó??
    +hogy tudtok ehhez a játékhoz hasonló játékokat mondani?
  • Scareface
    Vidkari húzva vagy alapon(9700 @ 9700Pro) néha ilyet produkál!
    Patch még nincs feltéve.
    Apropó van olyan valakinél hogy alap verzión nemfagyott a gém, majd peccs után igen?
  • chalezlopez
    Nekem már NEM lépeget ki... és a patch is segített optimalizálni a futás sebességét! Eddig A64 3800+, 2GB RAM, NVidia 7800GT-vel nem tudtam maxon játszani... most már tudok!!!
  • chalezlopez
    Akinek nem megy: ÍRJA KI AZ EmuDVD - UNLEASHED verziót amint már a #1861 h.sz-emben leírtam... pl a "b" betűs torrent oldalról letölthető v. a www.mininova.org oldalról is le lehet szedni.
  • zsotesz
    Én is warfare karival vagyok, viszont én csak erre gyúrok. Az onslaught és a dodge oszlopát hanyagolom, a többire nyomom inkább a skill pontokat. Az első oszlopom (a kétkezes technikák) már max-on vannak, elég hasznos. A karim egyébként 29-es.
  • edios
    Most hogy nem vágott ki a játék windowsba, és tudtam rendesen haladni, kellemes csalódás ért, szóval azt tudom mondani mindenkinek, hogy érdemes vele vesződni, hogy elinduljon! A monoton gyilkolászást egész hatásosan feldobja a szörnyek fizikája, valamint a 3d-s környezet is előrelépést jelent a többi diablo-klónhoz (és magához diablohoz) képest.
  • savior
    en 45os warfare/spirit vagyok... ugy jatszom, hogy vegiggyakom az egesz terkepet. normalon meghaltam kb 10szer, epicen kb 100szor, legendaryn meg ugy 50szer es meg az elso helyszinen jatszom ott... talaltam eddig 6 lila cuccot, a fele nem nekem valo, a masik fele meg rosszabb mint a zold cuccaim. :) no csak annyit akartam ebbol kihozni, hogy ez igy egyre kevesbe tetszik. kb 3 talalattal megolnek az atlagos monsterek, es alig lehet harcosnak tap cuccot talalni. ijjaszok es magusok ellen csak ugy van eselyem, ha a lich kingemet tamadjak. lehet hogy nem a legtaposabb kombot valasztottam, de az valami hihetetlen sux, hogy a jatekidom egyre nagyobb reszet az teszi ki, hogy visszaszaladjak oda, ahol megoltek
  • Ravasak
    Santata kössz az infot akkor megkeresem azt a hidrat és lenyomom :)

amugy KAttila jol irta hol van a dragon lich
  • Atesz89
    A #1871-re válaszoljatok légyszi.Köszi
  • metlogen
    Hello

Én a warfare, meg a nature-el vagyok és most tartok a játék végén, nem tud valaki valami jót hogy miket fejlesszek, valami jó védelem kéne, egyébként kétkezes harcot nyomok.

thx
  • Santata
    A hidra csak Legendaryn van az athéni mocsárban... Amugy még mindig a knossoszi palotában..
  • grebber
    Ok!Kösz!
  • Jim Kirk
    Az elég érdekes: körülbelül 5 gigabájt helyet kér a telepítő, de csak 3,4-et pakol fel.
  • Kamisama
    Ez melyik hidra? Hol jársz már?
  • Faterx
    Nekem unl.-cure-mini-daemon, 16. szint (Athén) még egyszer sem fagyott/lépett ki, igaz scrollozáskor szaggat (minden low), ezt reméltem a pecstől javítani, mondván a memen(?) is javítottak. Ha majd szépen fog futni megveszem.
  • grebber
    Na én is kiirtam hátha, mennyit telepít fel a game?
  • Santata
    Ez a hydra vmi kegyetlen nekem... Nem tudom megölni... Igaz 2cer próbáltam még csak... Hasonló mint talos csak 7 vagy tököm tudja hány fejjel
  • KAttila
    A dragon lich Kínában van a Jade Palace körzetében. Ahogy kiérsz az utolsó városból, a bambuszerdőben van két barlangbejárat, valamelyiken (mindegy melyiken)menj be és menj folyamatosan felfele, ha a túlsó oldalon kiérsz, menj fel a szerpentinen és ott lesz a dragon lich, mögötte meg pár láda.
  • Kamisama
    OFF, nem értem mi bajod van a bölcsészekkel, számomra ugyanolyan értelmes emberek mint a többi egyetemista. De nem akarom fényesítani a karrieremet mert nagyon nem ide tartozik, mérnök vagyok legyen elég ennyi.
  • rexaly
    na Peace & Harmony skacok!!! nem azért írtam hogy össze veszetek :D valaki tud akkor segiteni vagy nem?
  • M.A.D.
    Ez már OFF. Bocsánat a topik többi írójához....Nos, milyen 2 diploma...??? Mert ugye,ha bőcsész...:))))

Sorry!
  • Lammer
    most neztem ebay: ~6K cakklipakli(nem gagyi par pontos Joskaktol :D)... zsir foliasan... csak varni kell mire ideer... de ennyit meger...
  • Kamisama
    Nem igazán értem, hogy honnan veszed azt ki hány éves? Milyen tizenév?? Gyere, találkozzunk valahol akkor láthatod hogy milyen idős vagyok. De így vaktában...agyam aldobom.
  • Kamisama
    Hát attól még hogy így írtam, nem jelenti azt hogy nincs agyam. Sőt egészen biztos vagyok benne, hogy több is van mint neked 2 diplomával a hátam mögött, a helyedben befognám a számat. A "szar" szót akár félreérthető volt akár nem, csak jelképesen írtam. A játék maga nagyon tetszik egyébként nem játszanék vele, persze veheted ezt személyes sértésnek is, de tudtommal én nem sértegettelek téged, nem értem te mért teszed... ez is arra utal hogy az idegeiddel valami nagyon nincs rendben. Akár hiszed akér nem, ahol én lakok ott nem kapni még a játékot, akkor mégis áruld már el nekem, hogy hogy játszak vele. De ha kicsit figyelmesebben elolvasod a hozzászólásaimat, akkor megtudhatod belőlük, hogy szándékomban áll megvásárolni a játékot mihelyst lehetőségem nyílik rá. Ajánlom hogy szedj nyugatót vagy valami hasonlót.
  • M.A.D.
    No, úgy látom vannak normális emberek is. Den néha pár tizenéves senki...
  • Lammer
    "azmeghogy a lopott verziod fagyogat"

ezt mar enis be akartam irni, de latom megtetted... :D szerintem inkabb kussoljunk el, es nyomjuk sutyiban a warezt, vagy csittbe varjuk meg a kovetkezo patchet... jogosan max akkor ugralhatnank, ha ott figyelne a polcon az eredeti dobozka... (bar igy kiadni egy jatekot ez rohej, nezem kulfoldi forumokat, ott is anyaznak a zsir legalais userek... najo pcs game, az ok, de hat ez azert tenyleg gaz :D)
    (en is meg fogom venni, ha vegre atutalodik a penzem, de ismetlem telleg gaz igy elkapkodni egy megjelenest... :C )
  • j0nNyKa
    attol h nincs agyad, es minden 2. szavad szar, a patch nagyon sok giccset kijavit multiplayerben
    azmeghogy a lopott verziod fagyogat, NEM FOGJA SOHASEM erdekelni a keszitoket
    puszi a hasadra
  • Kamisama
    Tök mind1 melyikkel nyomod, csak nagyon kevés embernek megy rendesen. Nekem van olyan mikor a karakterem betöltésénél kilép, van mikor 5 perc után van mikor 2órát is tok vele játszani. Szóval szerintem nyugodj bele hogy ez már csak ilyen. Egyik verzió sem jobb, én kettőt próbáltam végül a RLD maradt.
  • M.A.D.
    Mondjuk az is igaz, hogy én csak két HDD-vel nyomom. Azt passz.
  • Santata
    Na találtam leírást Legendary Lény van még... Van egy hidra is... Az athéni mocsárban... A manticore meg egyiptomban van... A dragon lich hol van Ravasak?
  • rexaly
    EmuDVD Unleashedet honnan tudom leszedni skacok? mert megprobálnám ezt a dvdre kiírósat mert nagyon leköt a játék de 15percenként basz ki hiba üzenetel vagy kifagy vagy újra indul a gépem szal kész kezdek megörülüni! plz írjátok le honnan tudom a EmuDVD Unleashedet leszedni!
  • M.A.D.
    Majdnem olyan a gépem, mint marshall-é. Elgondoltató. A gém. :( Iszonyat optimalizálatlan szart adnak ki már jó 3-4 éve. :(
  • M.A.D.
    Bocsánatot kérek (mé vagyok én 35 éves?)! :))
  • Kamisama
    A konfigunk ugyanaz, nekem is szaggat egy kicsit mediumon, ami elég fura. Nekem is Earth Master karim, van de még csak 15. szintű vagyok. Eddig elég könnyen megbírkóztam mindennel, miért mondtad hogy nemjó? De ha már itt tartunk mondhatnád hogy mire NEM érdemes rágyúrni, vagy ha az a könnyebb hogy mire érdemes akkor pls mondd el.
  • zsotesz
    Én medium beállítással tolom, 1280*1024-ben antialishing nélkül. Néha megakad, meg azért akadozik is, de legalább nem fagy.
  • zsotesz
    Ja, és nincs crackelve.
  • marshall1975
    Hát az elején nekem is nehezen indult de az Emu elindult a leirtak szerint sőt a patch is simán felment...csak azt nem értem h 3000+ amd-m van g6600gt m 1g ram és csak low-on megy rendesen sztem ennél szebb játékokkal játszottam már max beállitások mellett de hát mind1 ... egybknt várom h megjelenjen eredetiben én biztos h megveszem már csak azért is mert olyan ritka a jo játék legalább ha van akkor támogassuk azt:D Egybknt volt egy 40 es karim de elbacctam mer foldmágját választottam sztem az a leggyengébb battle mágus voltam... most megprobálom ijjásszal meg defenddel hátha tovább jutok...csak ennyi