23078
  • ity
    Azért ennél részletesebben is kifejthetted volna :)
    Skillek, unique cuccok vagy bolti, statok, stb?
  • CalebJoe
    cold+fire és egy jó staff
  • ity
    Te mivel sebzel 1500-at? Cold, Light, Fire?
  • CalebJoe
    virs lee nem tudom hogy nyomod, e szerintem az a 99damage elég gyér sebzés ahhoz képest hogy 38. szintű vagy.
    Az én elementalist-om 42. szintű és kb 1500 a damage-em de legendary-n még ez is elég kevés.
  • dudovec
    de most telleg azon a termion 5% on akadtunk le? az oak sage +10% speedje tobbet ad a :D de megnezem lehet telleg nem mutatja
  • Pukkka
    Nem számolja bele e terniont szerintem,mivel te választod melyik spellel/skillel ölsz.De vedd le a pontokat rola aztan nezd meg valtozik e a DSP.Csak az alap bot+modosito dmg-eket irja.
  • dudovec
    de nem mondtam h varazslonal nem bugos , azt nemtudom. nemvolt meg olyna karim
  • dudovec
    igen azt nem szamolja h az mennyi sebzes kioszta osszesne ha a teruletre sebzest is nezzuk , de mer szamolna. sztem minden szorzo bele van ott szamolva , a termion 5% a is , es azt irja: ha 1 lovedek megsebez valakit az mennyit sebzodik atlagban dps meg mer szamolna a 3 lovedeket? ez igy jo
  • virs lee
    Nem peccselted te már 1.08-ra? Az a peccs csak az alapjátékhoz való, le kell szedni az 1.08 >> 1.11-et.
  • Pukkka
    Pontosan.
    Es mivel a ternion attackot+az upgradejet nem szamolja bele (+ezen kívűl egy csomo más modosítót) ezért nem tulzottan tükrözi a DPS érték a valoságot.
    Azt meg hogy egy gyengébb bottal kevesebb a DPS mint egy erősebbel,ez számomra egyértelmű,nem vágom ezen minek lovagolsz...
  • berlin
    Bocs, virsli :) de kajak nem oké.

Indítom, de még mindig v 1.01 van.
    Ha ráklikkelek a patch ikonra (patchstandalone101to111) hibaüzenetként azt írja ki, hogy kell hozzá az 1.01 verzió!!!
    valami zűr van :/
  • Goth
    sztem is =)
  • dudovec
    sztem meg a dps t az avarage damage (ami a bot sebzese + elemental sebzesek meg minden szorzoval ami masbol jon stb...nah annak max/min alapjan az altaga) es ezt vizsgalja az attack speed , speed , total speed , stb cuccaid ertekevel.
  • virs lee
    pléj gém :)
  • berlin
    Hali!

Leszedtem ezt a patchet, de most hogyan tovább?
    Sajnos láma vagyok. :/

Bea
  • virs lee
    A fixtv-n épp a titan questet nyomják a lámerek. :)
  • Panzerfaust
    Az nem, de mivel a dps az aktuális fegyvered sebzését mutatja, ezért, mivel bot az aktuális fegyvered, annak a sebzését írja ki, minusz az 5% ami elhanyagolható. Persze, ha úgy akarom akkor ég vehetem a háromszorosát. De a három lövedék meg általában 3 külön ellenfelet sebez, van amikor az egyik extrém módon leválik a többiről.
  • Telkin
    Ternion attack,végülis csak annyi,h 1 lövedék helyett 3-at lő,ki és mondhatjuk úgy is ,h meg3x-ozza,a bot erejét,de a dps-be ez nem jön elő,se az arcane lore,ami ugye területi sebzést okoz!
  • ity
    Ööö nem kapcsoltam miről beszélsz, de van egy tippem :)
    Vki említette a night-ot, de az csak diablós berögződés volt (gondolom én) epic helyett. De itt mindenki tudja mire gondolt :)
    Viszont az aki mondta az sem én voltam, szal picit mellé ment ;)

Egyébként pedig a full charmok mindig rnd bonust adnak, nincs ezen semmi meglepő :P
  • Leslieee
    Hát ez érdekes h nekem még eddig nem tűnt fel:DD Loller
  • Panzerfaust
    A bónusz az random.
  • Leslieee
    Jaja vágom már. Asszem vmi volt katonatiszt volt az öreg :))) Nah szal ahol adja a küldit azon a területen van a barlangja, alig kell odébállni vmicskét asszem jobb oldalra.

Nah befosok ezen a játékon! Vagy újabb bug, vagy én vagyok hülye! Kiraktam a Zeus Thunderbolt nevezetű balhét epicen, ez ugye X lightning damage-t meg +X% lightning damage-t ad. A komplett relik bónuszaként 22-32 cold sebzést kaptam. Kiraktam mégegyszer és mit ad??? 5% chance of 3 seconds of stun :DDD Ez miii :))
  • Panzerfaust
    Barátom, te fogd föl. hogy én nem varázsolok, hanem botból lövök. És annak a sebzését igenis a dps írja ki. Mert az az én támadásom. És érdekes módon nekem is pillanatok alatt fekszik, de ha berakok, egy gyengébb botot, akkor kevesebbet ír ki, és tovább tart megölni. Ez biztos csak véletlen egybeesés.
  • Pukkka
    A Ternion attack skill,es mint olyan atak speed számít a használatánál.Azért nem érdemes dps t nézni vazsinál,mert egy csomom mindent nem vesz figyelembe a program.Hiába van akármelyik karinak 15k DPS-e nekem meg csak 4k ha en 3 sec alatt ölöm Typhont.
  • zizz21
    Vmi katona adta,h a közeli barlangban nézzek körül vmi ládák után mert fegyverek vannak bennük meg nemtom. A bambusz erdő elején adta asszem.
  • zsirfecske
    epicen elkezdtek potyogni a zöld/kékek na ez már tetszik lehet végigjátszom.
  • Leslieee
    De ne a küldetés nevét írjátok már. Így kurvanehéz kitalálni melyikről van szó. Hanem inkább azt h mi a küldetés tárgya, és akkor tuti beugrik.

Ja epicen tényleg gyér a küklopsz, normalon nehezebb volt.

De Ity mit akarsz te éjszakázni vagymivan? :D
  • dudovec
    miert a dps t nem a totalspeed/cast rate/attack speedbol szamolja? mellesleg a ternion attack szerintem se ugymdond olyan varazslat , hisz berakhatod bal klikkre es gyakorlatilag ugyanaz minthack a sima "attack" ikont hasznalnad a varazsbottal ,csak maxolva +5% a sebzese meg 3 lovedeket lo es gyorsabban. es megfigyeltem a dps erosen ugrik ha attack speedes cuccot illetve speedes cuccot rakok fel , ergo nem spell kell legyen.
  • zizz21
    Köszi de nem a nővéressel van a gondom,hanem a general reponese-al! Ha arra gondoltál akkor sry,és majd megyek! :D
  • virs lee
    Menni kell előre, majd jönnek a tagok sorban.
  • zizz21
    Hi! Gondom van egy mellékküldivel. A címe : General reponse. Nemmtom,h elhagytam-e már vagy még nem,most annál a rebirth kútnál vok,amelyik mellet az a nő áll,aki a 3 nővér címü küldit adja. Nemtudjátok hol keressem a küldit? Köszi!
  • virs lee
    Nincs rá mód, hacsak nem ír vki editort.
  • chalezlopez
    Hi skacok! Valaki írta már, h. hogyan lehet átpakkerolni a warezos karit origi gyári TQ-re? (Más serialra?) Ugyanis megvettem!!
    Köszi előre is! Ha már írtátok akkor egy #sorszámot pls, mert most jöttem nyaralásból, és hát kicsit sok a hsz.
  • Pukkka
    Csak 1 54-es Oracle.De ha nem fogod fel,hogy csak arra akartam rávilágítani hogy tök fölöslegesen nézed a DPS t vazsival,akkor tudlak sajnálni.
  • ity
    Mágus cuccokhoz max 150 dex kell, meg csomó int. Str csak harcosnak kell (ruha req és sebzés miatt).
  • Goth
    később lesznek majd mágusra való cuccok, vagy Str-t is fejlesszem?
    mert úgylátom szinte összes páncélhoz strength kell.
  • virs lee
    Hmm, ez az epic küklopsz act1-ben elég karcsú volt. Felkészültem normálos tapasztalatok alapján a futkározásra, erre rányomok 1 squallt meg 3 shardot, oszt megfeküdt. :)
  • virs lee
    night :)
  • Leslieee
    Mijaza Nith?
  • ity
    Ha megvan minden küldid és nem amiatt nem tudsz vele beszélni, akkor: