23078
-
Egyszerübb ha megvárod az 1.11-es crack-jét. -
dudovec #3720 Panzer , probald ki h leveszed a skillt mondjuk a farkasrol , es kimaxolod a dark covenantot es a passivejat , nezdmeg az micsinal a dps eddel.. :)
mellesleg aki hasznal hamachit , segithetne , mer a test serverre para nelkul felment , pedig routerrel megyek ki a netre , kikene probalni h megy e a jatek , ha valaki raer szoljon thx. -
gericooper #3719 vagy az 1.11 est segitsetek feltenni.. mert hallotam.. hogy 1.01 után is felehet tenni.. és lehet hogy utána nem indul el:S vagy vmi:S plz.. help.. -
Mr. Perfect #3718 1.11-et csak az tegye fel akinek eredetiben van meg. De szerintem még az is csak akkor ha le tud mondani a daemontools-ról. Nekem ki van írva DVD-re és eddig mindenféle exe csere patch és crack nélkül ment. Még a DT is fenn volt az se zavarta. 1.11-patch után emulation software detected hibaüzenet fogad. Estére még megpróbálom a DT-t uninstallálni, hátha úgy elindul. ha nem akkor jöhet az újratelepítés :(((((( Apropó valaki meg tudná mondani, hol lehetne megnézni, hogy jelenleg milyen CD-key-el van telepítve a game? -
gericooper #3717 császtok!.. az 1.08 as patchet a játék könyvtárából inditom.. de akkor sem megy:( vki segitsen plz!!! -
Kipróbálta már vki? A felrakása ugyanaz,mint az előzőnek? És nem ront el semmit?? Se karit se mentést semmit? -
Pukkka #3715 Hát ha nem tudod megoldani en szivesen segítek. -
Warfare + ??? -
De a Stuntos cuccokkal az a baj h chance-esek egyrészről, másrészről mégha 50%ban is összeszedném valahogy (ami lehetetlen) akkor sem tudom megütni 1nél többször. Megaloller a tag. És nem varázsló vok hanem harcos. Nekem ez mindenképpen bukó. -
Stun-os.. -
Szerezz valami Sunt-ot cuccot, vagy használj hideget, Esetleg plauge-et, ilyesmi..
-
Segítségre lenne szükségem srácok!
A minoan labyrinth-ben járok epicen, Talos egyszer megölt, kemény volt de semmi extra. Viszont a labirintusban van egy csontváz nemtom mi a neve mert el sem tudom olvasni!!!!!!! (Vmi murderer vagy ki) Szal kb 10x ölt meg 2 perc alatt, sztem bugos vagy nemtommivanvele. Az attackja olyan 300%os lehet a futása meg vagy 500%. Nem tudom sem lerázni, sem megütni szinte, jah és a legjobb az egészben h újratölti az életét szal esélyem nincs.
Minden olyan jelentkezőt várok, akinek kurvanagy a sebzése és nem az első seriallal installozta a gamát. Így Hamachin talán meg tudnánk ölni.
Kurvára nem tudok tovább jutni úgyhogy aki kalandra vár az jelentkezzen minél hamarabb.
Köszi -
Pukkka #3709 Varázslatokhoz neki Cast speed kell. -
Nekem is van, és én használom is. A bot sebességét, meg arra írtam, hogy annyira nem lassúak egyáltalán. Nem tudom miért lehet nekem mondjuk pár dolog ad attackspeedet, lehet neked is az kéne. 130as már tarol erősen. -
tudom, hogy kicsit késésben vagyok! sry 
- kisPocok - -
..:: PATCH 1.11 ::..
megtekint és letölt -
Jaja nem kell paráznod. A Titan mentésed a dokumentumok mappában van, ahhoz nem nyúl a játék ha uninstallozod, csak ugyanazzal a seriallal installáld fel. -
nekem a Chromatic Staff-ot az Epic-es Typhoon Dobta. Persze Kardot b*szik dobni -
ity #3703 Nekem spec mindkét botot legendary titán dobta a (szintén 55-ös) druidámnak, csak egyik havert megkértem pakoljuk át ehhez a karihoz, mert ez hasznát is tudja venni :) -
ity #3702 Ha ugyanazzal a key-el rakod vissza mindened megmarad. -
Pukkka #3701 Tudnám nektek hol esnek ki ezek a botok.En az összes Boss-t mindig leölöm vagy 60 szor.Minden kiesett már,kivéve lightning staff,amit hasznalni tudnek=) -
deicide #3700 ok..ok...)
nekem az is jó lenne ha letudnám vakani valahogy az 1.11 javítást..!
újra rakni meg nem akarom mert akkor vesszne mindenem:((
gondolom hiába szedném ki a mentést nem lehetne bele integtálni ezt a karaktermet! -
ity #3699 A két bot, és a statok a karakterlapon, amiről szó van.
-
Pukkka #3698 Az a baj hogy egyikőtöknek cast speed kell,mig a masiknak atack speed.
A Wisp bonusát amugy asszem jelöli a DPS ben,de Squall-t tuti nem. -
Pukkka #3697 És mit kérsz ezért a botért? =) -
ity #3696 Nálam egyik fegyver Slow Staff. Karakterlapon 79% Attack Speed-et ír ki rá.
Weapon Switch, másik fegyver Average Staff és ugyanúgy 79% Attack Speed.
Akkor ezt hogyan? -
Most esett ki egy egész jó kis staff, bár kár hogy Crusader vagyok :
Chromatic Staff
10.0 % Chance of +57% Elemental Damage
+25% Fire Damage
+27% Cold Damage
+27% Lightning Damage
Chance for one of the following :
117 Base Fire Damage
112-122 Base Cold Damage
83-151 Base Lightning Damage
60 % Elemental Resistance
+25% Health Regeneration
+137 Energy
+1.5 Energy Regeneration per second
-15 % Energy Cost
Van róla képem is, csak nem tudom feltölteni :) -
Lassu a bot? A legendary botok között van avarage sebességű, és nekem jel. pill. valami 130as a sebességem. Battle markerral fölvegy 160ra, és ez olyan pusztítást csinál, hogy rossz nézni. Gyakorlatilag folyik ki a tüzlabda 3asával a botomból. -
Héj Istengyilkos:D
Majd nézegess fel a gamecopyworld-re, ha találsz olyat h 1.11 fixed exe, akkor megvan a megoldás :) -
ity #3692 Lvl 55 Elementalistámnál is 800 fölötti átlag sebzés van kiírva 700 körüli DPS-el a karakterlapon.
De ez az ég világon semmit nem jelent egy varázslónál. Illetve annyit, hogy ha a botból "lövök" akkor tényleg ennyit sebez és a dps is stimmel mert lassú fegyverek a kétkezes staff-ok.
Viszont Ice Shard sebzéséről semmilyen infót nem ad. Nekem spec 400 körüli a Shard sebzése, (amit onnan tudok, hogy egy mod kiírja az öszes sebzést, nem csak a kritikust) amiből 6-ot lő ki egyszerre. Ez alá megy a Squall (kb +50% elem dam) és a Wisp kimaxolt passivja ha bekapcsol (+150% elem dam). 300% Cast Rate mellett (ami sajnos a max, mert a cuccaimból 350 fölött kéne lennie már, de 300 fölé nem engedi) ez nagyjából úgy néz ki, hogy 1000 fölötti intelligenciával 3-4 shard per mp amit kilő. Szóval megközelítőleg ha 3-al szorzok a minimumot véve, (Wisp és Squall nélkül) 400 * 6 * 3. 7200-as sebzés, ha nmy közel jön és minden shard eltalálja. Ez ugye boss-oknál evidens, hogy odaállok hiszen gólem leköti a figyelmét. Ha Wisp és Squall is ott van, akkor meg 200%-ot még rá kell számolni. Na ennek a sebzésnek köze nincs a karakterlapon kiírtakhoz.
Az eddig legnagyobb okozott sebzés egyébként 2400 fölött van (ami természetesen egyetlen jéngszilánkra értendő, Mastery Shrine volt a fejemen + minden más működött).
Viszont Legendary-n Orient szekcióban Squaal és Wisp mellett is csak 200 körüli volt a Shard sebzése a havasokba felérve, ami azt jelenti, hogy elég durva Cold Resistjük lehet egyes lényeknek. (Főleg Jeti-kre gondolok itt). Ott elég lassan is tudtam csak haladni emiatt. -
Bocsi Ity tényleg nem te írtad, hanem Virsli! :))
Vazzeg ne akadjatok már fenn azon a kurva ternionon. Iszonyat :D Már vagy egy hete ezt taglaljátok, de segítek: NEM EGYEZIK A VÉLEMÉNYETEK. Sztem hagyjátok abba úgysem találtok közös nevezőt :))
Azon röhögök h mint mágusok 1500-2000eket sebeztek ez milyen már. És nem elég azt mondjátok? Nekem harcosként 520 körüli a Dps-em és mégis fexik mindenki ahogy kell. Érdekes. Jó persze még csak epicen tartok. -
deicide #3690 van már valami megoldás a 1.08 rol 1.11 re való javítás utáni nem indulásra..?
reload változatom van..! -
virs lee #3689 Felnyomtam 22-re a mana regent, meg van 2600 manám, így elég sokáig bírja a shard 160-as cast mellett is. :) -
Naja a Terniont nem számolja bele ami 5%, meg ha nagyon akarom akkor háromszor sebződik. Érdekes módon az összes +%elemental damage meglátszódik a dps-on, úgyhogy szerintem egész közel van az értékte a frankóhoz. -
A patch-et be kell másolni a játék könyvtárába és onnan indítani. -
virs lee #3686 Valszeg neked azért annyi a sebzésed mert a botnak csak az alapsebzését használod, storm imbus + a fire megfelelőjével feltápolva. Na engem egy staffból csak a tulajdonságai érdekelnek, mennyi manát, regent, intet ad. Te egy botos harcossal mész, én mágussal. :) -
virs lee #3685 Úgy nyomom hogy mint az "elementarist" foglalkozásból kiderül, spelleket használok, azt meg nem jelzi ki sebzésben. A secondarynál van egyedül annyi infó hogy a legnagyobb sebzésem 404 volt, de hogy az 1 shard, vagy mi azt nemtom, mindenesetre 153% fc (fast cast) mellett elég sorozatlövő a shardom, 19-es mana regenem meg segít csökkenteni kicsit a piálást. Van wisp is, ami időnként +50% sebzés (maxolva +100%), squall, ami res csökkentéssel növeli a sebzésem, szal "picit" több az 99-nél. :D -
gericooper #3684 császtok! letöltöttem az 1.08 reloadedet.. feltettem és még mindig 1.01 et ír.. mit csináljak?:S ha vki tud helpelni akko segitsen plz.. thx -
Pukkka #3683 Sok info nem kell rola.Letöltöd hostols egyet,masik joinol,jatekot elinditod lan es jatszotok. -
dudovec #3682 sracok hol talalok infot errol a hamachirol?