23078
-
dudovec #3761 sikerult kicsit felcuccolni a championom , most 33 as , es Talos jon epicen. sima ugy kell legyen:) -
Crash88 #3760 ti netten toljatok?
-
nanotech csak Legendary-n lesznek ezek a lények! -
r4pt0r #3758 Nem kell kiabálni, ez nem az a hely. -
r4pt0r #3757 Kékbe, lilába nem lehet. -
virs lee #3756 Enchantolásra milyen megkötések vannak? Kék cuccba nem lehet? Próbáltam -21% energy costos charmot rakni bele, elvileg páncélokba lehet, ez az, mégse akarja. -
nanotech #3755 CSÁTOK MONDJA MÁ EL VKI HOGY JÖN ELÖ A HYDRA MEG A MANTICORE MEG LICH KING EPIC-EN MEG LEGENDARY-N DE PONTOSAN :D TESOMAL ITT SZOPUNK AZT HIDRA KANYARBA NINCS JÓ LENNE HA VKI TUDNA VMIT MONDANI!! ELÖRE IS KÖSZI -
virs lee #3754 Fireballt nyomatod shard mellett? -
virs lee #3753 Elég karcsú a manád, nekem még csak ilyen hugyfos normálon szedegetett ződ-kék cuccaim vannak, és már 2600. -
virs lee #3752 normal / night / hell? -
Crash88 #3751 hali mindenki
Akinek lenne kedve jaccani netten vagy halozatba hamachin az keressen fel msn en
[email protected] -
próbálj drivert frissíteni vagy vedd lejjeb a grafot (sztem) Fent van a patch?
-
eddy92 #3749 valaki nem tud valami megoldást? az is sokat segitene ha valaki megmondaná mi lehet a hiba oka
-
ravenshoe :
Kijössz Fayum-ból a városkából és jobbra felfelé haladj! Skorpiók védik és ott lesz a skorpiókirály az ő szentélyén lesz +2db majestic chest stb... -
Az oázistól indulj el keletre v észak-keletre egy kicsit,átérsz egy másik területre tovább keletnek majd át egy hídon fel egy piramisra,ott meg kell küzdeni a soccobos királlyal vagy mivel aztán az mögött van egy neonzöld izében. -
eddy92 #3746 heló fiuk nekem van egy ojan problémám hogy valamiért a játék nagyon jól néz ki de abetűk ojan szinten el vannak mosódva hogy alig lehet elolvasni. -
ravenshoe #3745 Sziasztok! Segítsetek már légyszi. Egyiptomban vagyok és nem találom az Eye of Chaos nevű artifactot.A Fayum Oázis környékét már bejártam oda vissza.
Please help! -
PronStop itt! -
Pocok, az 1.11et nem lehet telepiteni reloadedra, ugye? -
Én 1.01el tolom már 42es vagyok de semmi para.
Na jó ma pont volt egy bugos csontváz ami 7x megölt 50mp alatt de ezenkívül semmi :D -
Nem kell erőltetni ha nem kimondottan muszáj az 1.11-et, nekem orig van, semmi változást nem észleltem, uganúgy swappol(?), helyenként lemegy 1-2 fps-re,kilépéssel pedig a másik verzióval:) se volt gondom... -
Ja vki linkeljen már be egy prot stop letöltési helyet pls -
Geri figyelj már. Sztem a patchet sem rakta fel csak mivel nincsenek rajta betűk nem látod (a végén sárga vagy piros szín jelenik meg, tehát hiba).
Szerintem te már alapban a crackre akartad rátenni a patchet. Szal szedj le egy origin exe-t, írd felül a crackedet vele, aztán patch indít, aztán 1.08 fixed exe felülír. Ennyi -
gericooper #3738 onnan szedtem le... de akkor sem megy.. csak 1.01.. mit csináljak?:S ha beteszem azt a cracket amit letöltöttem a gamecopyworld-ről... akkor vmi ddl file hibát ír ki.. és fel is tettem az 1.08 reloadedet elötte.. és akkor sem megy.. segitsetek plz. -
Unleashed +v1.11 megy Pr0t.St0p v1.0-al?
Ha igen akkor ráeresztem :) -
csgj #3736 ja, az nem spywares. -
bgabor #3735 Cracket mindig a www.gamecopyworld.com-ról kell szerezni, ahogy leslieee is mondta. -
Eftörsokk #3734 akinek emulation detectedet ír ki,az használjon prot stop-ot -
gericooper #3733 Nah szevasztok. megint én.. leszedtem a gamecopyworld.com ról az 1.08asnak a crackjét.. de az meg kiirja ha elinditom a gamet hogy ez eggyik ddl fileban nincs meg valami.. és az egész 1.08 as patch-t játék könyvtárából inditóm.. felteszi meg minden... de mikor belébek a játékba 1.01 et ír ki.. valaki légyszives segitsen már.. ne csak azt mondogassa hogy szedjek cracket.. plz help! 

-
Majd a következő spirites karimmal. -
Geri: gamecopyworld.com -
dudovec #3730 karid skillekkel valo tapolasa a jatek , es mas altal kapott cucc a csit:D de ahogy erzed , sztem par milliobol megtudod nezni
mellesleg dark covenant atomtap lichkinghjez meg ether lordhoz , de meg a farkasokat is erositene , nemis olyan sok skill kimaxolni es en eljutottam oda h folyamatosan rakom magamra , annyira sokat dob h mar szar nelkule:D ha meg 50 alatt vagy meg akkor adj neki eselyt sztem:) -
gericooper #3729 de a cracket nem tudnád átküldeni nekem?.. mailon.. plz.. me csak torrent oldalakon találom.. és most nincs semmi torent letöltöm.. mailom: [email protected] ide ha elküldenéd megköszönném. -
gericooper #3728 oks thx.. -
A farkas rulz, én nem csonkítgatom magam:))) Ráadásul én kifejezetten idézgeetésre megyek. Több sebesség meg csít lenne:))))) -
Mr. Perfect #3726 1.11-et ne tegyél fel, most írtam az előbb. Az 1.08-hoz már van crack, az mehet. -
Mr. Perfect #3725 Lehet, hogy az lesz.. csak ki tudja mikor jön? lehet, hogy csak 1 hónap múlva. Bár 1.08-hoz nagyon hamar kiadták a crack-et is. -
gericooper #3724 segitsen vki hogy tegyem fel az 1.08 ast vagy az 1.11 est.. plz. nagyon kene... jah.. az 1.08 ast a game könyvtárából inditom.. szal.. kene a help. -
Asszem más kell 1.01 meg más 1.08 után! -
Köszi Pukka már megoldódott a probléma. Kiléptem, aztán vissza, és nem volt ott!!!!!! :DD Nagyon égő ez a gém :))
Nekem már a 1.08asnál is emulator...detectedet írt ki, szal 1.11re ez már nem meglepő :))