23078
  • dudovec
    sikerult kicsit felcuccolni a championom , most 33 as , es Talos jon epicen. sima ugy kell legyen:)
  • Crash88
    ti netten toljatok?
  • mrall
    nanotech csak Legendary-n lesznek ezek a lények!
  • r4pt0r
    Nem kell kiabálni, ez nem az a hely.
  • r4pt0r
    Kékbe, lilába nem lehet.
  • virs lee
    Enchantolásra milyen megkötések vannak? Kék cuccba nem lehet? Próbáltam -21% energy costos charmot rakni bele, elvileg páncélokba lehet, ez az, mégse akarja.
  • nanotech
    CSÁTOK MONDJA MÁ EL VKI HOGY JÖN ELÖ A HYDRA MEG A MANTICORE MEG LICH KING EPIC-EN MEG LEGENDARY-N DE PONTOSAN :D TESOMAL ITT SZOPUNK AZT HIDRA KANYARBA NINCS JÓ LENNE HA VKI TUDNA VMIT MONDANI!! ELÖRE IS KÖSZI
  • virs lee
    Fireballt nyomatod shard mellett?
  • virs lee
    Elég karcsú a manád, nekem még csak ilyen hugyfos normálon szedegetett ződ-kék cuccaim vannak, és már 2600.
  • virs lee
    normal / night / hell?
  • Crash88
    hali mindenki
    Akinek lenne kedve jaccani netten vagy halozatba hamachin az keressen fel msn en
    [email protected]
  • zizz21
    próbálj drivert frissíteni vagy vedd lejjeb a grafot (sztem) Fent van a patch?
  • eddy92
    valaki nem tud valami megoldást? az is sokat segitene ha valaki megmondaná mi lehet a hiba oka
  • mrall
    ravenshoe :

Kijössz Fayum-ból a városkából és jobbra felfelé haladj! Skorpiók védik és ott lesz a skorpiókirály az ő szentélyén lesz +2db majestic chest stb...
  • zizz21
    Az oázistól indulj el keletre v észak-keletre egy kicsit,átérsz egy másik területre tovább keletnek majd át egy hídon fel egy piramisra,ott meg kell küzdeni a soccobos királlyal vagy mivel aztán az mögött van egy neonzöld izében.
  • eddy92
    heló fiuk nekem van egy ojan problémám hogy valamiért a játék nagyon jól néz ki de abetűk ojan szinten el vannak mosódva hogy alig lehet elolvasni.
  • ravenshoe
    Sziasztok! Segítsetek már légyszi. Egyiptomban vagyok és nem találom az Eye of Chaos nevű artifactot.A Fayum Oázis környékét már bejártam oda vissza.
    Please help!
  • Scareface
    PronStop itt!
  • fruhwirth
    Pocok, az 1.11et nem lehet telepiteni reloadedra, ugye?
  • Leslieee
    Én 1.01el tolom már 42es vagyok de semmi para.

Na jó ma pont volt egy bugos csontváz ami 7x megölt 50mp alatt de ezenkívül semmi :D
  • Faterx
    Nem kell erőltetni ha nem kimondottan muszáj az 1.11-et, nekem orig van, semmi változást nem észleltem, uganúgy swappol(?), helyenként lemegy 1-2 fps-re,kilépéssel pedig a másik verzióval:) se volt gondom...
  • Leslieee
    Ja vki linkeljen már be egy prot stop letöltési helyet pls
  • Leslieee
    Geri figyelj már. Sztem a patchet sem rakta fel csak mivel nincsenek rajta betűk nem látod (a végén sárga vagy piros szín jelenik meg, tehát hiba).

Szerintem te már alapban a crackre akartad rátenni a patchet. Szal szedj le egy origin exe-t, írd felül a crackedet vele, aztán patch indít, aztán 1.08 fixed exe felülír. Ennyi
  • gericooper
    onnan szedtem le... de akkor sem megy.. csak 1.01.. mit csináljak?:S ha beteszem azt a cracket amit letöltöttem a gamecopyworld-ről... akkor vmi ddl file hibát ír ki.. és fel is tettem az 1.08 reloadedet elötte.. és akkor sem megy.. segitsetek plz.
  • Scareface
    Unleashed +v1.11 megy Pr0t.St0p v1.0-al?
    Ha igen akkor ráeresztem :)
  • csgj
    ja, az nem spywares.
  • bgabor
    Cracket mindig a www.gamecopyworld.com-ról kell szerezni, ahogy leslieee is mondta.
  • Eftörsokk
    akinek emulation detectedet ír ki,az használjon prot stop-ot
  • gericooper
    Nah szevasztok. megint én.. leszedtem a gamecopyworld.com ról az 1.08asnak a crackjét.. de az meg kiirja ha elinditom a gamet hogy ez eggyik ddl fileban nincs meg valami.. és az egész 1.08 as patch-t játék könyvtárából inditóm.. felteszi meg minden... de mikor belébek a játékba 1.01 et ír ki.. valaki légyszives segitsen már.. ne csak azt mondogassa hogy szedjek cracket.. plz help!
  • Panzerfaust
    Majd a következő spirites karimmal.
  • Leslieee
    Geri: gamecopyworld.com
  • dudovec
    karid skillekkel valo tapolasa a jatek , es mas altal kapott cucc a csit:D de ahogy erzed , sztem par milliobol megtudod nezni
    mellesleg dark covenant atomtap lichkinghjez meg ether lordhoz , de meg a farkasokat is erositene , nemis olyan sok skill kimaxolni es en eljutottam oda h folyamatosan rakom magamra , annyira sokat dob h mar szar nelkule:D ha meg 50 alatt vagy meg akkor adj neki eselyt sztem:)
  • gericooper
    de a cracket nem tudnád átküldeni nekem?.. mailon.. plz.. me csak torrent oldalakon találom.. és most nincs semmi torent letöltöm.. mailom: [email protected] ide ha elküldenéd megköszönném.
  • gericooper
    oks thx..
  • Panzerfaust
    A farkas rulz, én nem csonkítgatom magam:))) Ráadásul én kifejezetten idézgeetésre megyek. Több sebesség meg csít lenne:)))))
  • Mr. Perfect
    1.11-et ne tegyél fel, most írtam az előbb. Az 1.08-hoz már van crack, az mehet.
  • Mr. Perfect
    Lehet, hogy az lesz.. csak ki tudja mikor jön? lehet, hogy csak 1 hónap múlva. Bár 1.08-hoz nagyon hamar kiadták a crack-et is.
  • gericooper
    segitsen vki hogy tegyem fel az 1.08 ast vagy az 1.11 est.. plz. nagyon kene... jah.. az 1.08 ast a game könyvtárából inditom.. szal.. kene a help.
  • zizz21
    Asszem más kell 1.01 meg más 1.08 után!
  • Leslieee
    Köszi Pukka már megoldódott a probléma. Kiléptem, aztán vissza, és nem volt ott!!!!!! :DD Nagyon égő ez a gém :))

Nekem már a 1.08asnál is emulator...detectedet írt ki, szal 1.11re ez már nem meglepő :))