23078
-
remek, megint elkezdte, átjutottam kínába, és azóta megint rendszeresen kifagy, mit tudok csinálni?:\ -
Azt meg hol kell megnézni? -
Single-be is kifagy, van vkinek még ilyen gondja? -
Légyszi írjátok már be h hanyas levelen és kb hol kezdtétek el találni a lila cumókat!
Kösz -
A resistek tényleg melegek, aúúúúúúúú :P -
dudovec #3796 hat sheena , megneznem a cast rated , mitol kevesebb a dps mint az avaragE:D meg ezek a resek eleg parák:D -
Hi!
Az miért van hogy ugye a Hamachi progival "LANozunk" és mindig kifagy a játék!
-
akkor marad az 1.11 patch ha megtörik végre -
eddy92 #3793 ez ahogy nekem most kinéz most a leg optimálisabb
grafikai beálitások
ennél sehogy sem jobb.
ha leveszek mindent low ra az sem segit többet
:'( -
virs lee #3792 Erről beszéltem: fire + cold fegyverenchantot használsz, nem pedig spelleket. Fegyverként használod a staffot, mint egy harcos a kardját. A varázslatok sebzését nem tűnteti fel a DPS alatt. Egyikét se. -
Goth #3791 Magas szinten meg Epic-en meg mindig csak 3 SP-t fogok kapni szintlépéskor? Mer ez nekem nagyon kevés... épphogy elég az elsődleges masterym fejlesztésére :/ -
Goth #3790 9600xt-m van és nekem megy rendesen, olyan 3-4 óráig. aztán nekem is elkezd behülyülni, és néha elmosódnak a betűk, inventory háttere eltűnik, stb. ilyenkor nyomok egy restartot. Deh 4 órát tudom egyszerre tolni, 6.6 driverem van. -
Itt a karaterem virs lee na jó egy kicsit túloztam az 1500-as damage-el kapcsolatban.
[IMG]http://[/IMG]
-
nekemnekem :)
amúgy lehet, hogy télleg a low beállítás segített nem pedig a driver, ezt nem ellenőriztem vissza... -
nem az ati-ra gondoltam, hanem a kártya gyártójára.
amúgy nekem ennél nekem durvábban el volt mosódva. -
r4pt0r #3786 Az Ati control panelban van egy pár csúszka a DirectXnél, teljesítmény/minőség beállítással, mindet a minőségre tegyél, mert ha a teljesítményen van akkor bizony pl. a NFS valamelyik részénél elmosódnak a videók.
Ha a minőségen van akkor passz.
-
deicide #3785 chalezlopez...IceMan84 nek köszöntem a serialra vonatokzó mit hol találok:)) -
eddy92 #3784 így néz ki valahogy de havernak is 9600 van neki nem sír be. a mázlista. -
dudovec #3783 virs lee: ja , epic titannal szedtem ossze neki egy par ora alatt , elojott a regi kari tervezos dio feeling , kar h nincs leechem , de ezt leszamitva allat:) -
eddy92 #3782 hivatalos gyári alatt az ati honlapjárol leszedett drivert érted mert sajna nekem is az van fent és ugy is ugyan az van
9600 sima
-
radeon 9600xt-vel nekem is csinálta mindenféle driverrel. végül feltettem a hivatalos gyári meghajtót azzal oké lett, persze low-ban futtatva csak, mert medium-on ezzel is szarozik. talán az új peccs majd megoldja majd, lesznek benne graphical fix-ek, talán épp ezekhez. -
IceMan84 #3780 bocsi kicsit régen frissítettem
-
IceMan84 #3779 serial a következő helyen: start\futtatás, beírod regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest\CD Key
-
Futtasd a "regedit"-et, majd keresd meg a "Sajátgép\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest"-nél a cd-key bejegyzést... ott lesz az "érték"-nél amit kerestél! -
eddy92 #3777 most vettem csak észre hogy az öszes nem előre megrajzolt textúra is el van mosódva
mint pl a ruha a karin vagy a páján a textúrák de a pl.: varázslatok ikonjai, a menük textúrája és a fegyverek az inventöriban jól néznek ki -
eddy92 #3776 Nem tudja valaki mitöl lehet az hogy a játékban a betük nagyon elvannak mosódva, viszont az élek a játékban gyönyörüen "élesek" de az a fránya felirat raktam legujjab drivert videókártyához, szedtem le és codec csomagot
de semmi hatás felbontást és grafika álitásával is próbálkoztam de ugyan csak semmi hatás
ha valaki tud valamit segitseeeeeen pls -
a 'köveket' cuccokba lehet pakolni. hogy milyen plusz tulajdonságot adnak ill. hogy milyen cuccba mennek (fegyver/armor/gyűrű stb), az értelemszerűen látszik. jobb klikk után bal klikk a tárgyra amibe tenni akarod és kész. ha egyszer betetted véglegesen ott marad. egy cuccba egy 'kő' megy, kékbe és lilába egysem.
a serialt nyilván megjegyzi, volt már szó itt is róla hogy hol, olvass vissza vagy keress rá. -
deicide #3774 Tudna nekem válaszolni valki ezekre a kérdésekre..
hol vagy honnan tudom meg hogy melyik serialt raktam fel a gépre...??
ezt meg jegyzi valahol...??
mit kell csinálni vagy mit lehet majd csinálni az össze rakott kövekkel..??
van már 1 csomó de nem tudok mit kezdeni vele..!?!
-
virs lee #3773 Eddig haladtam jól a duálos harcosommal, nécsörből maxos oak, act3 vége, jönnek a félsárkány gecik, lerohannak, és pár ütésből lenyomnak. Asszem keresek mágussal neki vmi 10000000000000-t sebző kardot, addig pihi. -
virs lee #3772 A fire gólem wildfire skilljére raktál 1nél több pontot? Én úgy vettem észre elég karcsú. -
virs lee #3771 Hát ezt se te találtad a harcossal, hanem átcuccoltad egy nagyobb kariról. :) -
ity #3770 Nekem elég ennyi mana. Inkább nagyobbat sebezzek, arra mentem, ezért a 150 dex mellett, kizárólag csak int-re tettem. Élet is mana is alapon van (cuccokból jön minden).
És eddig mindig elég volt. Ha látnád 300 cast speed mellett kiömleni a shardokat, megértenéd miért elég ennyi mana :)
Amúgy nem használok támadó tűzvarázslatokat. Shard mindenhol elmegy. Mint írtam a havasokban kicsit lassabban, de ott is elboldogult. -
Majd tolom neten, ha eljutok 30-35-ös szintig...még csak 8... -
Crash88 #3768 vki tolja agmet interneten vagy csak mindenki single?????????????????????plz fontos lenne -
deicide #3767 még valam..
hol vagy honnan tudom meg hogy melyik serialt raktam fel a gépre...??
ezt meg jegyzi valahol...?? -
deicide #3766 amit szeretnénk tudni hogy mit kell csinálni vagy mit lehet majd csinálni az össze rakott kövekkel..??
van már 1 csomó de nem tudok mit kezdeni vele..! -
eddy92 #3765 Hát sajna a driver a legujabb de a betük még most is elvannak mosva és a grafikának pedig még most sincs baja.
ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor nincs bekapcsolva magas szintü grafika és a karaktereken a ruha teljesen öszemosódik. na így néznek ki nálam a betük de csak azok. továbra is várok egy segitő kezet :'(
-
dudovec #3764 ya es 1 kerdes..
egyik ismerosom felrakta , 1.08 verziot ir lennt , elindul a jatek , de mar a menuben az eger helyen ien kocka van es nem mozog az eger.. minden mas alkalmazas , jateknal minden rendben muxik , nemhiszem h virus dolog lenne... egyenlore nincs megoldas mi lehet a baj..? -
dudovec #3763 nemrakja be a kepet :( screenshot itt -
dudovec #3762
[/IMG]