23078
  • Crash88
    vkinek megvan eredetibe a játék?????????
  • donatus13
    ja mikrofonnal lehet dmcsizni
  • SötétBarom
    ventri az pofázós cucc.. Mint a Roger Wilco.
  • donatus13
    nekem hamachim van
  • donatus13
    mi a z a ventril?
  • SötétBarom
    addig bántod amig bele nem hal.
  • berlin

Telkint hogyan lehet/kell megölni? Van valami speciális?

KÖszi

Bea
  • zsirfecske
    nekem bevált. mondjuk logikus... kösz
  • mrall
    zsotesz: Köcce az infót a manticore-ról! De nem bírom megölni az istenért sem!
    Harcos csóka vagyok kb 850 damage/s-el 3300élettel ami elég szar tudom! ráeresztem az 5 megidézett katonát+odaállok és csápolom dualweaponnal de az élete szinte meg sem moccan! Ő köp egy cold baszást és mindenki fekszik! szal lazán 3000feletti sebzése van! fakkkkkba

Itt a kép a kis faszról:

• Matthewpamer
    nem jössz multizni?
  • Leslieee
    Bajnok, szerintem jobban járnál ha letöltenéd az Unleashed-et, és kiírnád úgy ahogy már említettük párszor. Nekem azóta egyszer sem fagyott ki, de a Rel. 1000x.
  • Leslieee
    Az attól függ melyik szinten vagy. Legendaryn kurva sokat.

Zsotesz ez érdekes, akkor csak a Hydra van legendary szinttől? Mert őt nem találtam görögben.
  • JaCSy
    Ha meghalok akkor mennyi Xp t vesztek?
  • zsotesz
    Epic-en Faylum Oasis: Sandswept Cave. Menny a legaljára és ott lesz a manticore. Majd be fog repülni. Én igen meglepődtem, nem számítottam rá. Elég kemény. A Core Dweller-em is símán kinyírja a jégfújásával (vagy valami ilyesmivel) a karakteremet meg aztán mégsímábban leveri evvel a támadásával. Kemény dió most 40-es vagyok. Azt hiszem inkább megvárom míg elérem a 41-es szintet, aztán majd visszajövök mert ebből így csak XP bukás lesz. A többi lényt még nem találtam meg.
  • Matthewpamer
    reloaded
  • Leslieee
    Hát akkor semmi ötletem nincs mi a parája. Szerintem mégiscsak rossz seriallal installáltad. Más nem lehet.
  • deicide
    na csináltam másik karaktert a dokumentumokba felül irtam de nem müxik:((
  • Leslieee
    Jó de úgy értem h Reloaded vagy Unleashed?
  • Matthewpamer
    igen 1.08
  • Leslieee
    Annnyád, bocs a floodért, beteg a sys :D

Bajnok melyik verzióval tolod? Simán single-be is fagy?
  • Leslieee
    Akkor nemtom mi a baja Dei. Figyelj ha ottvan a Dokumentumokban a mentésed, akkor nem értem mi a baj. Csinálj egy új karaktert és próbáld meg felülírni a mentéseddel. Nekem jó volt úgy.
  • Leslieee
    Akkor nemtom mi a baja Dei. Figyelj ha ottvan a Dokumentumokban a mentésed, akkor nem értem mi a baj. Csinálj egy új karaktert és próbáld meg felülírni a mentéseddel. Nekem jó volt úgy.
  • Leslieee
  • deicide
    akkor van arra lehetőség hogy valahogy bele inportáljam az előző karaktermet..?
  • Matthewpamer
    Aki tud valami ellenszert a fagyásokra írjon pls
    Patchelve és Crackelve vagyok
  • deicide
    dehogy tröltem ki..MEGNÉZTEM MELYIK SERIAL SZÁMOT IRTAM BE..!

Uninstall..és újra raktam..!
  • Matthewpamer
    Játékban a LAN-t kell indítani
    Van ventrilod?
  • Leslieee
    SZal kitörölted, és utána visszaírtad vagy mi? :D

Amúgy ott kurvára nem kéne nyúlkálnia senkinek, mert csak a karaktert lehet elbaszni semmi mást.
  • deicide
    ki irtam..vagy is azt a serialt irtam vissza ami ott volt..!
  • Leslieee
    Minek vetted ki a serialt??? Kitörölted vagy mi? Mert akkor nem csoda h elveszett.
  • Ams
    "Az Ati control panelban van egy pár csúszka a DirectXnél, teljesítmény/minőség beállítással, mindet a minőségre tegyél, mert ha a teljesítményen van akkor bizony pl. a NFS valamelyik részénél elmosódnak a videók."

ettől homályosak a betűid...
  • deicide
    Valahogy nem simelnek a dolgok:((

1.11 miatt újra raktam de elötte kivettem innen a serialt..
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Iron Lore\Titan Quest\CD Key

újra rakás után minden elveszett pedig ott van a mentés is..!

mit nem csináltam jól...??
  • Leslieee
    Nekem azt írja ki h tele van :P
  • Leslieee
    Mert állítólag hamachin figyeli a serialokat és ha ugyanaz nem enged be vagy mi.
  • Matthewpamer
    Bármelyikkel működik!
    mondjuk ebben a pillanatban nem vagyunk fennt!
  • Leslieee
    Melyik seriallal vagytok benn Bajnok?
  • Matthewpamer
    MEgőrülök kifagy tőle az egész gép!
  • Matthewpamer
    Kialakult egy társaság, ami neten nyomja ha érdekel valakit elmondom!

1. Hamachi [[URL=http://63.208.197.224:10080/files/HamachiSetup-1.0.0.60-en.exe]Letöltés[/URL]]]
    2. Feltelepíted -> Bal alsó sarokban "power" gombra rákattintasz! Kreálsz egy nevet.
    3. Jobb alsó sarokban van 2 gomb, a bal oldalira kattintasz ->Join existing network!
    4. Network name: TitanQuest-HU
    Network pass: akarmi
    5. Utána elindítod a game-t, ha joinolni akarsz -> Join game -> LAN -> START
    Hogy ha szervert csinálsz amire többen feljöhetnek Host game-> És ott tudod beállítani a szervert!
  • Matthewpamer
    van ventrilod?
    izé patcheltem crackeltem de nem jó :\
  • donatus13
    lehet azért mert a verziot nem komálja nálunk is sürün elö fordul más játékkal is de patchek általába megoldják.de é nis beálnék ha lehetne:Dés lehet maugy varázsolni jatekban?