23078
  • ity
    Az egyetlen "sima" nmy akitől az elementalistával félek, azok a dragonair-ek (orient végefelé jönnek először). Iszonyat gyorsan odafutnak és ha egyszer megütnek nincs mese, bedarálnak sec perc alatt. Sajnos a Core Dweller Provoke-ja is csak addig jó, még az nmy rá nem jön, hogy ki az akitől a sebzést kapják, mert akkor rögtön átvált arra, és azt támadja Dweller helyett. Ilyenkor ha Wisp passivja nincs bekapcsolva, halott vagyok, ha műxik akkor a draginair-ek a halottak :)

Egyébként a diós manashield sem jó mindig, mert jön egy manaburn és annyi volt. Vége a mesének, egy ütés viszi össz manát, tehát még elteleportálni sem tudsz. Márpedig én 3 éve bneten már csak hc-t játszom dióban, úgyhogy ott nincs még1 lehetőség :)
  • ity
    Igen, ha támadó tűzvarázslatokat is akarsz haszálni, akkor sokkal több pont kell, akkor valóban át kell gondolni Core Dweller passzivjait is.

De mint korábban írtam, az ázsiai havasokat kivéve fexik mindenki egy-két adag shardra (bossokat kivéve persze). A havasokban (főleg a Jetiknél látszott ez meg nagyon) nagyon lelassultam, de az a rész nem volt olyan hosszú sztem, hogy ha lassan is haladtam, de megérte volna átcsoportosítani a skilleket.
    Tulajdonképpen Jeti-kben is pont az a jó, hogy bár cold resistjük nagy, életük rengeteg, nagyot ütnek, de iszonyat lassúak (tuképp egyetlenegyszer sem ütöttek meg). Core Dweller feltartotta őket, alájuk toltam a Squaal-t és szórtam Shardot (meg tonna számra ittam a manát persze).
    Lényeg, hogy át lehet menni "simán" csak cold sebzéssel is bárhol.
  • virs lee
    Kár hogy itt nincs diós mana shield, nagyon soxor lecsalja vmi majom az egész életem 1 lövésre, pedig mágusként is 1600 van, aminek azért elégnek kéne lennie. Közelharcosok nem gond, azok nem jutnak el hozzám (kivéve a lovasság, az még probléma, bár jó trükk hogy bevárom őket, amikor leállnak hogy üssenek, akkor elugrom és tűz).
  • ity
    "kifogástalanul müxik MINDENKINEK aki jól csinálta"

Kivéve, akinek nem.
    Ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol (rengeteget kell hozzá) akkor az elsők közt voltam, akik kiírták unleashed verziót nfo-ja szerint.
    Működött is tökéletesen, még nem jött az 1.08-as patch. Az viszont egyből hazavágta nálam. Csak a reloaded tört exe-vel megy azóta fagyás nélkül.
    Haver, akivel multiban játszok (még én segítettem megírni, hogy menjen neki is rendesen) nála viszont ugyanaz megy az 1.08-as paatch-el is (reloaded crack nélkül.)
    Lényeg, hogy gépfüggő, vagy szerencséd vagy, vagy nincs.
    Úgyhogy aki azt hiszi hogy van biztos módszer, az téved. Ugyanúgy, mint aki azt állítja, hogy van biztos módszer. (Warez-ről van szó)
  • virs lee
    Mana shield, fire shield, ilyeneket használsz? A fire 15% tűzvédelem, a mana shield meg csak 3-400-as sebzést véd, ez elég gagyinak tűnik ahhooz hogy pontot pazaroljak rá, vagy nem? Eddig shard (+tápjai) maxos, fire gólem + 1. tápja, wildfiret nemtom 1 pontnál többet megér-e (arra jó hogy távolról is elvonja az emberek figyelmét a gólem, meg req a felette levő táphoz). Ezek mellé a fireballt akarom maxolni minden cuccával együtt, és persze hozzá a fire triplázót (bal felső skill), de ez nagyon sok pont, olyan 55-60-as szintnél ér véget ha jól számoltam.
  • ity
    virs lee:
    LAN-ozni voltam, azért nem válaszoltam, bocsi,
    amúgy ki van maxolva nálam fullra minden a Core Dwellernél, nekem hasznosnak bizonyult legendary-n is. Egyébként pedig 50-es szint környékén az elementalistánál már minden skill maxos volt, amit akartam. Most 56-os a kari és már csak összevissza rakosgatom a pontokat, szinte feleslegesen, szóval jut bőven mindenre.
  • robotnyk
  • deicide
    én úgy probáltam ezt hogy létre hoztam 1 új karaktert a játékban és a Dokumentumokban azt irtam felül arra ami volt..de nekem nem sikerült:((
  • virs lee
    nécsör
  • KNORBI
    Tanácsot kéreknék a sok sok Titan Quest őrülttől :-). Spirit mellé ki mit tenne a Stormon kívül? Köszi.
  • deicide
    én ezeket a változatokat találtam

NFO for Titan.Quest.BWClone-Unleashed

NFO for Titan.Quest.EMUDVD-Unleashed

én erre a 2 változatra gondoltam..!
  • Crash88
    ja meg nekem is egy giga piros
  • Crash88
    FIGYELEM!!!AKINEK A KARAKTERE VAGY CSAK SIMÁN A QUESTJEI BÁRMIEN UTÓMÓDÓN TÖRLÖDNEK AZOKNAK VAN EG MEGOLDÁS!!!!!!!!!(nekem bevállt és tuti módszer,AZ ÉN GONDOM AZ ÁRAMSZÜNET VOLT ÉS ELVESZETT A KARIM ÉS HIABA VOLT OTT A DOKSIBA A CUCC)A LÉNYEG HA EZ TÖRTÉNIK VKIVEL ANNAK A KÖVETKEZÖKET KELL TENNIE:ELMEGY A DOKUMENTUMOK/MY GAMES/TITAN QUEST/SAVE DATA/MAIN/OTT LESSZ A KARAKTERED NEVÉVEL EGY MAPPA/BACKUP/ÉS AZ OTT LÉVŐ PLAYER.CHR FÁJLT ÉS A LEVELS WOLRD blablabla MAPPÁBAN LEVŐ NORMAL(VAGY EPIC,LEGENDARY AKINEK VAN)KIMÁSOLJA ÉS VISSZALÉP A NEVÉVEL ELLÁTOTT MAPPÁBA ÉS ÉRTELEMSZERŰEN FELULIRJA AZ OTT LEVŐ PLAYER.CHR ÉS A LEVELS WORLD MAPPÁBAN AMI KELL(EZT IS ÉRTELEMSZERŰEN)ÉS JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ LESSSZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!! EZÉRT A KÉSZITŐKNEK EGY PIROS PONT
  • deicide
    köszi a válaszod...))

a tiedet megtudtad frissiteni...?

gondolok itt arra hogy 1.01 böl 1.08 csinálni...??
  • Leslieee
    Dei: Sztem te egy verzióról beszélsz : EmuDvd=Unleashed

A Reloaded nekem nem ment bár még akkor nem volt 1.08as crack hozzá. Vkinek megy azzal kilépegetés nélkül, vkinek nem. Viszont az Unleashed (alcohol 120al kiírva rmps burn-el, aztán dt-ben minden off csak rmps on + disable all virtual drives) kifogástalanul müxik MINDENKINEK aki jól csinálta. Én azt ajánlom, de próbálkozhatsz a másikkal ha gondolod.
  • menpe
    Na végre megskalpoltam legendary Typhont is...el se hiszem :D
  • virs lee
    Amit nem akarsz elveszteni.
  • Crash88
    mit mentsek?
  • virs lee
    Miért nem mented?
  • deicide
    pedig elhihetred.

Görögög részeknél már baromira untam a hiányos texturát és azt hogy 1 óránként kilépet:(

utánna már 1 re rtikább lett..5-6 óra játék után dobott ki:((

mint ahogyan te én is igy játszottam..curerom-miniimage-nocrack..!
    csak vesztemre a játék alatt toltam 1 update prancsot na onantol kezdve vége lett mindennek..kilépett és már nem indult újra..!

megkérdeztem itt mit lehetne csinálni..válasz várni a törést..de én nem az a vár..várni vagyok..!
    megnéztem a regedit alatt melyik serial key-t raktam föl mert van 4 db is hirtelen..nyomtam 1 uninstall-t majt újra fel de nem birtam vissza csalogatni a jó kis karakteremet..javasolták hogy nyissak 1 másik karaktert és a dokumentumokban irjam felül..de ez sem jött össze..!

igy most várok türelemmel és meg várom ki mit mond az emudvd-re vagy az Unrealsedet szedjem le...!!
  • öregharcsa
    "1. Reloaded kizárva mert az fagy mint a picsa.:"

érdekes én azzal nyomom és nem fagy......nem tudom miről beszélsz
    curerom-miniimage-nocrack verzióval símán müxik ja és az első patch-el...
    tökéletesen megy....

üdv
  • Crash88
    basszus tiszta ideg vok tegnap este 9 töl ma hajnali 4 ig oan vihar volt mint még soha:@:@:@:@:@ ááááááááááá nagyba tolom a gamet mikor puff lekapja az áramot
    1 mp utan visszajon na gondolom folytatom tovabb majd megint.na jó mondom akkor meg megcsinalok gyorsan vmit és utanna kilépek a gamebol.inditom ,katt play titan quest és a jó kur** annyát megba**za de elveszett a karim áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeemááááá. VISZONT A DOKSI/MY GAMES BE OTT VAN AKKOR MEG MIÉÉÉÉÉÉRT? Ha esetleg vki tud segitséget adni azt naon meg köszönném
  • zsirfecske
    miért raktok fel reloaded-re 1.11 peccset ha nincs még törve??? amúgy meg ha minden kilépés után csinálsz egy másolatot a karakteredről nem fog elveszni.
  • crash
    Hali kicsit beszartak a questjeim es nem tudok tovabb menni....nincs tul sok kedvem ujra kezdeni az elejetol nem tart valaki questekben kronos elejen??
    ha igen kuldje mar el ezt a ket filet a My Documents/My Games/Titan Quest/SaveData/Main/[your character nameere]/Levels_World_World01.map/epic/
    Quest.myw
    QuestToken.myw

konyvtrabol....koszi
  • deicide

mielött nekem estén...igen végig olvastam az összes bejegyzést "Unrealsed" szó keresés után...

Mivel tegnap elveszett a karakterem..igy sok értelme nincs szenvednem vele..!
    tehát újra kezdem..!

Pár kérdés..!
    1. Reloaded kizárva mert az fagy mint a picsa.:(( a társaság 1 fel azt mondja Emudvd Unrealshed az a jó a másik Unrealshed-re esküszik..!
    na akkor most melyik legyen...???

2. olvastam hogy kikell irni ennyire 1szerű..gondolom igy akkor lehet javítani is..? de mi a helyzett az 1.11 javítással..?
    mert nekem ez ölte meg a Reloaded verzsőnt:((
  • virs lee
    Talos mágussal easy rider, ugyanúgy el kell futni a lángszóró elől mint tájfunnál, aztán hátulról megsorozni sharddal. Tegnap már majdnem behalt nekem 1.-re, de beszorítottam magam egy sarokba, és pont akkor jött a lángszóró.
  • kuks
    Hogy lehet továbbjutásni a "második" pályára kivel kell beszélni? (görögországba). meg kell csinálni Athén összes küldetését?
  • kuks
    Hogy lehet továbbjutásni a "második" pályára kivel kell beszélni? (görögországba). meg kell csinálni Athén összes küldetését?
  • kuks
    Hy!
    van egy problámám a játék néha beáll kb 10s-re és néha ki is lép a játékból!Ez miért van? Mit lehet ellene tenni?Konfigom:2,5GHZ-s proci, 2Gb-ram,ATI x1600 512MB.A legújabb Catalyst van fenn.
    Előre is kök!
  • dudovec
    mr all: a manticore a legdurvabb nighton torony magasan , talan meg talos aki kemeny. enis warriorral lehaltam parszor , poision resem max , light 35 , cold 50 korul. 38 as a kari 5500 life es az a cold ha fullosan elkap kb 5000 et sebez ien resekkel. mindig amikor csinalna odebb lepsz kicsit es utod tovabb , es melled fujja ki. nekemis csak ugy sikerult pedig minden mast 20-30 sec alatt leszedtem , es eletem nemment felenel lejebb:) talos volt meg kemeny , de ois csak azer mer ritkan talaltam el , de o nemtud megolni ellenben a manticorral.
  • Ravasak
    Multiba hol lehet embereket találni ?
  • eXequtoR
    Ügy megoldva. Legyetek y0k. :)
  • eXequtoR
    Sziasztok! Mai csoda vihar alkalmaval kaptam egy faszanyos aramszunetet, visszamasztam gémbe és arra lettem figyelmes h a quest ablakomon minden van csak az nincs ami kene, vagyi zagyvasagokat ir ki es az istener nem adja be se a main se a mellék küldiket. Van vmi mod rá h kilehessen javitani? Nem szeretnem eldobni a 30as karim. :/ Elore is kosz a helpet.
  • KNORBI
    Nekem azt mondja meg valaki, hogy amit általában a lila színű varázsló krokodilok nyomnak ki, az a 3 fagyasztó labda, az melyik kasztban van?
  • Crash88
    es akarsz is jaccani?
    msn [email protected]
  • marshall1975
    Jah én is annál a sárkánynál akadtam meg nekem 1024 a sebzésem és 4000 az életem és semmim sincs minuszba csak a poisin -2% .... nekem eredeti a game de multiba nem merek játszani mert ugy járok muint az első karimmal feljonnek a szerveremre és megolik typhont aztán mire én mennék megolni nem dob semmit...erre figyeljetek vagy használjátok ki:D én azt szoktam h keresek olyan szervereket ahol kezdo karik vannak olymposrol indulok normálon ...és megolom ha 3-4 en vannak fent kb 3 db kéket dob ...jo buli pláne ha nem velem csinálják:D
  • zsotesz
    A hydra-t egyébként én sem találtam.
  • zsotesz
    Sikerült megölnöm a manticort, de mindössze egy zöld cuccot adott a ládája. Szerintem úgy csináld, hogy miután szintet lépsz, rögtön menj vissza. Így ha sokszor megöl akkor sok xp-t fogsz veszteni. Én egyébként 42-es karival nyírtam ki. Bár mint korábban írtam engem és a core dwellerem is símán lecsapta a fagyasztós támadással. Nekem még a mérgezett nyilaival is vigyázni kellett. Futottam körbe-körbe, néha egyet-egyet rálőttem, aztán idővel megfekütt.
  • chalezlopez
    Meg. Nekem pl...
  • Ams
    használjatok már spoilert vazze...