23078
-
Pukkka #3961 En teljesen maskent epitettem fel. -
Mi a véleményetek erről? katt ide. Spirit-Storm -os karakter felépítése, maradt 30 skill pont. Olyanokra tettem pontokat amik tápolják a lightning sebzést + Liche King. Ha a Kingnek a 2. passive szkiljét kimaxolom akkor is marad még 19 pont! amit akár Energy Shieldre is pakolhatnám vagy kimaxolhatnám a summon wispet. Vélemény róla, esetleg valami módosítási 5let? -
sry közben már írtam az új hozzászólást! nem láttam hogy írtál akkor ha eredeti a játék, akkor csak drájverre problémára tudok tippelni, esetleg próbáld meg feljebb tenni a grafikát! (nem hülyeség, olvastam itt is hogy már valakinek jobban futott, nem tudom azonban miért! )
- kisPocok - -
jó sry fejből nem ismerhetek midnen kártyát, látom hogy nem gyenge kártya
* Pixel shaderek száma: 36/48
* Magórajel: 575/650 MHz
* Memória: 256/512 MB GDDR3
* Memória órajele: 600/755 MHz (1,2/1,55 GHz effektív)
szóval ezzel sem lehet baj, marad az 1. tippem. Esetleg még a régebbi ati drájverrel lehet gond > katalizátor frissítése/letöltése ajánlott. valamint hangkártya driver frissítés is! Egyébként a játék nem szerete annyira az atitmintinkább az Nvidiát! Remélem tudtam segíteni
- kisPocok - -
Hadrius #3957 nemhinném hogy gyengus a kártya és igen eredeti a gamma -
Eredeti játék a megoldás rá ^^ Ha ez már megvan és problémád van még midnig akkor gyengusz a videókártya, de pill utánanézek hogy milyen is az az ati 1900gt pill -
Hadrius #3955 Kis tanácsralenne szükségem mitöl van az hogy a gamma ati 1900gt,1gb rammmal, 3000+am2 es procival kadozik medium grafikan erre vanvalami gyógymód hogy fusson normalisan? -
Goth #3954 ha már legendaryn is végigtoltad, onnantól hogy fejlődsz? :S
Jah és hogy van türelmed 3 karakterrel is végigjátszani mindhárom fokozaton? :DD -
eXequtoR #3953 Ember te szoktál aludni? :) -
én thunderstormot erőltettem lich mellé -
ity #3951 Lvl 55 Druid: normal titán 35-37 körül, majd epicen 48 körül, legend vége 53 volt talán.
Lvl 56 Elementalist: normal titán 35 körül, majd epic 50 körül, legenden még csak a kínai nagyfalat most másztam meg. Úgy számolom még 1-2 szint jön a végéig.
(Lvl 35 Assassin: normal 32 körül, most epicen egyiptom közepén jár kb.)
Hogy Delphi után melyikkel hányas voltam, azt sajnos nem tudom megmondani már.
De sztem haladj a saját tempódban, ne másokhoz igazodj, van aki szeret sietni, van aki minden bokorba benéz (akár többször is).
Ha látod, hogy az nmy porba hullik a lábaid alatt akkor nincs mire várnod. Ha viszont soxor elesel, futsz, menekülsz, stb, talán érdemes visszamenni fejlődni még, jobb cuccokat keresni, skilleket átrendezni, stb.
Lényeg, hogy élvezd a saját tempódban, ez nem verseny :) -
kuks #3950 melyiket érdemes megszerezni? a relodedeset vagy azunlishedet? És az unlishedet hogy kell elindítani? -
eXequtoR #3949 Ma vegeztem normallal lvl 31. Conjurer-ként. Kérdés: mire valo a Jade figura? Diablo filing, csak nemtom kinek kell leadni. :) -
Crash88 #3948 Lenne egy-két kérdésem azokhoz aik már elég nagy szintűek!!!
Azt szeretnémtudni hogy ti Normalon és act 1 delfi utan hanyas szintűek voltatok?És hanyas szintel vittétek vévig a normalt(kb)?
Megkérnék mindenkit hogy aki érintett ebben az válaszoljon.Előre is Köszönöm.
Csak hogy majd tudjak mihez viszonyitani.
-
virs lee #3947 Az van nekem is, de sztem elég tré, az Ephor sokkal jobb, fc-t ad. -
zsotesz #3946 Most meg miért nincs kép? -
zsotesz #3945 Titan quest -
zsotesz #3944 -
zsotesz #3943
Mér egy próba. -
zsotesz #3942 Kellemetlen, nekem a pyromanceremmel szerencsém volt, mert elsőre egy pyromancer's robe-ot dobott. Örültem is mint állat. -
zsotesz #3941 Azt már én is látom, csak próbálkoztam. -
virs lee #3940 Hát nem így.
-
Ja meg csin még1 karit spirit + storm! Mit ajánlotok? Mit erőltessek a fejlesztésekél? A lich kinget nyomatom addig jó,de mire költsek még? Mi éri meg nagyon??? Előre is köszi! -
Ma megöltem a titánt!És tudjátok mit adott??? Csak sárgát vazze... pár sárga pajzsot meg lábvédőt meg mittoménmit!!! Miazhogy csak ezt adta???? :D Igaz,h normálon most végeztem vele,de akkor is ilyen sok gagyi cuccot még életben nem láttam!! :p -
zsotesz #3937 OFF
Az uw. hu-ról hogy lehet képet ide berakni? -
zsotesz #3936 http://uw.hu/admin/webftp/PHPFTP_main.php?phpftp_cmd=get&phpftp_file=Titan%20Quest%202006-07-30%2019-58-26-32.jpg
Titan Quest 2006-07-30 19-58-26-32.jpg -
Egy ember fog átvinni hajóval így keresgéld őt kikötő közelében! Ha rákattintasz beugrik 1 ablak hogy "Most akarsz átutazni Egyiptomba?" Igen-t nyomva már ott is kelsz! :) -
minoan labirynth-ban kinyírod a nagy minotaurt, köv szoba a telkin, ha kifeküdt beszélsz a fickóval akivel kell, majd kimész a szabadba ahol már vár egy krapi akivel elhajózhatsz egyiptomba.
amúgy:
walkthrough -
kuks #3933 hogy lehet továbbjutni Görögorzszágból?Kivel kell beszélni?
-
Az nem lesz egy hamar... :D inkább csinálják meg elég korrektúl ezt! ;) -
virs lee #3931 Én nem panaszkodom a dropra, esnek rendesen a cuccok, bár olyan tápokat mint itt egyesek nem találtam még. Dehát ez még csak epic act2. -
Crash88 #3930 igazad van tejjes mértékben mivel nem csak normalon hanem Legendaryn is szándékozom tolni utanna meg majd multi addigra meg már jön a kiegészitő:D -
Crash88 #3929 értem,most kicsit kezd megoldodni a helyzet ..találtam egy jo kis kardot
meg töprengtem sokat hogy lehet h az 1.08 as pecs miatt is lehet mert mikor az 1.11 volt(nekem eredeti a game) akkor jobb volt csak egy haverom miatt raktam vissza h nyomjuk lanon mert neki nem eredeti sajna -
berlin #3928 Én spirit/defender vagyok.
Még semmi komolyat nem találtam.
Egyiptomban gyakran előfordult olyan kereskedőnél, hogy a pajzs adod +1 skill defendernek. De ez is csak kereskedőnél.
Amit dobott még az elején: az Nature +1 skill, vagy Rogue illetve hunting.
Most MA dobott egy olyat, hogy storm és nature +1 skill egy cuccban.
Ezenkívül semmi mással nem találkoztam, "csak" staffokat dob, abból is csak erős közepeseket a bossoknál (közepes: értem ez alatt, hogy olykor kereskedőnél komolyabb staff van)
Közelharcra semmit eddig. Se kard, se más, semmi.
12-től 25-ös szintig ugyanaz volt a kardom!!! (sárga bötüs)
Most is egy sárga kalapáccsal nyomom.
Csakis a charmokkal tudok egy kicsit manipulálni a fegyókon. Ennyi eddig, pedig már lassan Kínába érek (30-as kari).
Szóval kifejezettem spiritnek, warfare-nek, earth-nek semmilyen cuccal nem találkoztam.
:( -
virs lee #3927 Epicen is pottyant nekem 1 lila az oázisban, csak szar lance volt. -
KNORBI #3926 Egy kiválasztott kasztot nem lehet valahogy ki nem választottá tenni? -
Már most eu polgárok vagyunk héló! Áj szink ájem ö gúd szitizen of dö júropijen júnion! :DD
Vazzeg megöltem epicen 5x Manticore-t, 7x Scorpos Kinget, végigmentem minden majesticen 2x, most ölöm 2xra Telkint és semmi Legendary! Kékből már találtam majdnem 60at eddig, de lilát egyet sem:((( -
berlin #3924 HURRÁ, HURRÁ!
HAJRÁ, HAJRÁ!
Nem tom ki csinálja, de sok erőt kívánok hozzá! -
virs lee #3923 Egyszer biztos. Ma már nem divat angolul tudni? Ez a generáció is jól felkészült európai polgár lesz... -
ity #3922 Igen.