23078
  • Pukkka
    En teljesen maskent epitettem fel.
  • kispancsi
    Mi a véleményetek erről? katt ide. Spirit-Storm -os karakter felépítése, maradt 30 skill pont. Olyanokra tettem pontokat amik tápolják a lightning sebzést + Liche King. Ha a Kingnek a 2. passive szkiljét kimaxolom akkor is marad még 19 pont! amit akár Energy Shieldre is pakolhatnám vagy kimaxolhatnám a summon wispet. Vélemény róla, esetleg valami módosítási 5let?
  • kispancsi
    sry közben már írtam az új hozzászólást! nem láttam hogy írtál akkor ha eredeti a játék, akkor csak drájverre problémára tudok tippelni, esetleg próbáld meg feljebb tenni a grafikát! (nem hülyeség, olvastam itt is hogy már valakinek jobban futott, nem tudom azonban miért! )

- kisPocok -
  • kispancsi
    jó sry fejből nem ismerhetek midnen kártyát, látom hogy nem gyenge kártya
    * Pixel shaderek száma: 36/48
    * Magórajel: 575/650 MHz
    * Memória: 256/512 MB GDDR3
    * Memória órajele: 600/755 MHz (1,2/1,55 GHz effektív)
    szóval ezzel sem lehet baj, marad az 1. tippem. Esetleg még a régebbi ati drájverrel lehet gond > katalizátor frissítése/letöltése ajánlott. valamint hangkártya driver frissítés is! Egyébként a játék nem szerete annyira az atitmintinkább az Nvidiát! Remélem tudtam segíteni

- kisPocok -
  • Hadrius
    nemhinném hogy gyengus a kártya és igen eredeti a gamma
  • kispancsi
    Eredeti játék a megoldás rá ^^ Ha ez már megvan és problémád van még midnig akkor gyengusz a videókártya, de pill utánanézek hogy milyen is az az ati 1900gt pill
  • Hadrius
    Kis tanácsralenne szükségem mitöl van az hogy a gamma ati 1900gt,1gb rammmal, 3000+am2 es procival kadozik medium grafikan erre vanvalami gyógymód hogy fusson normalisan?
  • Goth
    ha már legendaryn is végigtoltad, onnantól hogy fejlődsz? :S
    Jah és hogy van türelmed 3 karakterrel is végigjátszani mindhárom fokozaton? :DD
  • eXequtoR
    Ember te szoktál aludni? :)
  • kispancsi
    én thunderstormot erőltettem lich mellé
  • ity
    Lvl 55 Druid: normal titán 35-37 körül, majd epicen 48 körül, legend vége 53 volt talán.
    Lvl 56 Elementalist: normal titán 35 körül, majd epic 50 körül, legenden még csak a kínai nagyfalat most másztam meg. Úgy számolom még 1-2 szint jön a végéig.
    (Lvl 35 Assassin: normal 32 körül, most epicen egyiptom közepén jár kb.)

Hogy Delphi után melyikkel hányas voltam, azt sajnos nem tudom megmondani már.

De sztem haladj a saját tempódban, ne másokhoz igazodj, van aki szeret sietni, van aki minden bokorba benéz (akár többször is).
    Ha látod, hogy az nmy porba hullik a lábaid alatt akkor nincs mire várnod. Ha viszont soxor elesel, futsz, menekülsz, stb, talán érdemes visszamenni fejlődni még, jobb cuccokat keresni, skilleket átrendezni, stb.
    Lényeg, hogy élvezd a saját tempódban, ez nem verseny :)
  • kuks
    melyiket érdemes megszerezni? a relodedeset vagy azunlishedet? És az unlishedet hogy kell elindítani?
  • eXequtoR
    Ma vegeztem normallal lvl 31. Conjurer-ként. Kérdés: mire valo a Jade figura? Diablo filing, csak nemtom kinek kell leadni. :)
  • Crash88
    Lenne egy-két kérdésem azokhoz aik már elég nagy szintűek!!!
    Azt szeretnémtudni hogy ti Normalon és act 1 delfi utan hanyas szintűek voltatok?És hanyas szintel vittétek vévig a normalt(kb)?
    Megkérnék mindenkit hogy aki érintett ebben az válaszoljon.Előre is Köszönöm.

Csak hogy majd tudjak mihez viszonyitani.
  • virs lee
    Az van nekem is, de sztem elég tré, az Ephor sokkal jobb, fc-t ad.
  • zsotesz
    Most meg miért nincs kép?
  • zsotesz
    Titan quest
  • zsotesz
  • zsotesz

Mér egy próba.
  • zsotesz
    Kellemetlen, nekem a pyromanceremmel szerencsém volt, mert elsőre egy pyromancer's robe-ot dobott. Örültem is mint állat.
  • zsotesz
    Azt már én is látom, csak próbálkoztam.
  • virs lee
    Hát nem így.
  • zizz21
    Ja meg csin még1 karit spirit + storm! Mit ajánlotok? Mit erőltessek a fejlesztésekél? A lich kinget nyomatom addig jó,de mire költsek még? Mi éri meg nagyon??? Előre is köszi!
  • zizz21
    Ma megöltem a titánt!És tudjátok mit adott??? Csak sárgát vazze... pár sárga pajzsot meg lábvédőt meg mittoménmit!!! Miazhogy csak ezt adta???? :D Igaz,h normálon most végeztem vele,de akkor is ilyen sok gagyi cuccot még életben nem láttam!! :p
  • zsotesz
    OFF

Az uw. hu-ról hogy lehet képet ide berakni?
  • zsotesz
    http://uw.hu/admin/webftp/PHPFTP_main.php?phpftp_cmd=get&phpftp_file=Titan%20Quest%202006-07-30%2019-58-26-32.jpg
    Titan Quest 2006-07-30 19-58-26-32.jpg
  • kispancsi
    Egy ember fog átvinni hajóval így keresgéld őt kikötő közelében! Ha rákattintasz beugrik 1 ablak hogy "Most akarsz átutazni Egyiptomba?" Igen-t nyomva már ott is kelsz! :)
  • zsirfecske
    minoan labirynth-ban kinyírod a nagy minotaurt, köv szoba a telkin, ha kifeküdt beszélsz a fickóval akivel kell, majd kimész a szabadba ahol már vár egy krapi akivel elhajózhatsz egyiptomba.

amúgy:
    walkthrough
  • kuks
    hogy lehet továbbjutni Görögorzszágból?Kivel kell beszélni?
  • kispancsi
    Az nem lesz egy hamar... :D inkább csinálják meg elég korrektúl ezt! ;)
  • virs lee
    Én nem panaszkodom a dropra, esnek rendesen a cuccok, bár olyan tápokat mint itt egyesek nem találtam még. Dehát ez még csak epic act2.
  • Crash88
    igazad van tejjes mértékben mivel nem csak normalon hanem Legendaryn is szándékozom tolni utanna meg majd multi addigra meg már jön a kiegészitő:D
  • Crash88
    értem,most kicsit kezd megoldodni a helyzet ..találtam egy jo kis kardot
    meg töprengtem sokat hogy lehet h az 1.08 as pecs miatt is lehet mert mikor az 1.11 volt(nekem eredeti a game) akkor jobb volt csak egy haverom miatt raktam vissza h nyomjuk lanon mert neki nem eredeti sajna
  • berlin
    Én spirit/defender vagyok.
    Még semmi komolyat nem találtam.
    Egyiptomban gyakran előfordult olyan kereskedőnél, hogy a pajzs adod +1 skill defendernek. De ez is csak kereskedőnél.

Amit dobott még az elején: az Nature +1 skill, vagy Rogue illetve hunting.

Most MA dobott egy olyat, hogy storm és nature +1 skill egy cuccban.
    Ezenkívül semmi mással nem találkoztam, "csak" staffokat dob, abból is csak erős közepeseket a bossoknál (közepes: értem ez alatt, hogy olykor kereskedőnél komolyabb staff van)

Közelharcra semmit eddig. Se kard, se más, semmi.
    12-től 25-ös szintig ugyanaz volt a kardom!!! (sárga bötüs)
    Most is egy sárga kalapáccsal nyomom.

Csakis a charmokkal tudok egy kicsit manipulálni a fegyókon. Ennyi eddig, pedig már lassan Kínába érek (30-as kari).

Szóval kifejezettem spiritnek, warfare-nek, earth-nek semmilyen cuccal nem találkoztam.

:(
  • virs lee
    Epicen is pottyant nekem 1 lila az oázisban, csak szar lance volt.
  • KNORBI
    Egy kiválasztott kasztot nem lehet valahogy ki nem választottá tenni?
  • Leslieee
    Már most eu polgárok vagyunk héló! Áj szink ájem ö gúd szitizen of dö júropijen júnion! :DD

Vazzeg megöltem epicen 5x Manticore-t, 7x Scorpos Kinget, végigmentem minden majesticen 2x, most ölöm 2xra Telkint és semmi Legendary! Kékből már találtam majdnem 60at eddig, de lilát egyet sem:(((
  • berlin
    HURRÁ, HURRÁ!
    HAJRÁ, HAJRÁ!

Nem tom ki csinálja, de sok erőt kívánok hozzá!
  • virs lee
    Egyszer biztos. Ma már nem divat angolul tudni? Ez a generáció is jól felkészült európai polgár lesz...
  • ity
    Igen.