23078
  • virs lee
    Mintha annak az elején lett volna O, de a fasztuggya, nem volt időm nézegetni, jött az error ablak. Megnyugodtam hogy nem vmi tutijó cuccot lopott. :)
  • Panzerfaust
    Eye of Osiris
    139 Base Fire Damage
    Speed: Slow

+41% Fire Damage
    82% Fire Resistance
    43% Poison Resistance
    +43 Intelligence
    +2 Energy Regeneration/Second
    -21 Reserved Energy Cost
    -20% Reduction to All Requirements
    +2 to All Skills in Earth Mastery

Required Intelligence: 464

Csak ezt találtam ami o betüs.
  • Crash88
    majd meglátjuk
    és ez mindenkire vonatkozik aki csak a varázshasználókat isteniti
  • ity
    Azért játszik mindenki caster-rel, mert "bizotonságosabb". A közelharcosokat nagyon gyorsan bedarálja egy-két monszta típus (pl draginair).
    Sorc típusú karikkal viszont lehet gyűjtögetni táposabb közelharcosnak való cuccokat és akkor már mehet az is majd. Az én Assám is ilyen és a mostani 35-ös szintjéig még nem halt be egyszer sem. Ez főleg a cuccoknak tudható be, amiket a druval és az elementalistával találtam neki.
  • ity
    Tudtommal a játék warez megjelenésekor belefogott már az illető, vagy legalábbis nem sokkal később. Hirtelen felugrott 18%-ra a készenléti érték, aztán hosszú hetekig semmi. Most megint megmozdult, mintha kis pihenőt tartott volna az illető, de megint nekikezdett.
  • virs lee
    Vmi O betűs staff volt, legalább szart lopott el a game?
  • virs lee
    Faszom kivan az állandó kiakadásokkal, most is dobott vmi lila staffot, erre mikor akad ki? Hát persze hogy mielőtt felvenném. A jó k. anyját a fejlesztőknek!
  • Crash88
    majd kiderül.
    gyere jaccani neten:D
  • Crash88
    majd kiderül.
    gyere jaccani neten:D
  • virs lee
    Duál kardos tag, nature fával, hiába a dupla élet, hiába a kidobott zászló, normál act3 végén simán ráugrik 3-4 sárkánygeci és gém óver.
  • virs lee
    Észrevettétek hogy hiába a sok +% projectile speed, csak a középső lövedék gyorsul, a többi nem? Az kilő mint a rakéta, a többi meg ráérősködik.
  • Crash88
    ja és gyengékből lesznek a legerősebbek szal nem szar a harcos az lessz a legkeményebb...remélem majd lesz vmien mod vagy pecs amiben lehet majd duelezni az zsííír lenne:)
  • Crash88
    lol. megkaptad a pirvat üzim? ha igen válaszojj
  • virs lee
    De, van az is, csak szar, behal minden sarkon, muszáj szedni neki táp cuccot. Én speciel amúgy is a mágusokat részesítem előnyben, tehát ez az alap, aztán jöhet bármi más.
  • Crash88
    nemtom h ti h vagytok veled de én akárhányszor olvasom ezt a topicot mindig csak
    varázshasználós kasztokat látok meg mindenki arról beszél
    itt senki nem jatszik warfare al kimondottan közelharcival?
  • virs lee
    Én sharddal megyek, 25 mana regen, 2700 mana, szinte nem is fogy a manám pedig mostmár nem spórolok a sharddal. És még csak epic babilon elején járok.

Epicen a sivatagi telkint érdemes runolni, többször dob lilát mint nem. Már begyűjtöttem fasza botot meg pár amut, gyűrűt. Igaz kockázat az van, van vmi csaló lövése, ami a semmiből azonnal lecsalja a teljes életemet, pedig 1600, és nem fokozatosan megy le, hanem egybe az egész.
  • littleNorbi
    És ez a 27% mennyi idő alatt készült el ?
  • dudovec
    a dark covenant is alap lenne ternionos karinak , csak sajna 2x annyi kb a recharge mint ameddig tart, szal vagy refresh , vagy egyket recharge csokkento cucc kisegitheti. maxolva ad 21% total speedet (ami attack speededdet novelve eleg sokat dob a dps en , raadasul gyorsabban mozogsz , lenyeid is stbb) a passiveja pedig ad 50%,50%,50% element dmg, dmg, vitality dmg ezzel az outsidert meg a linchkinget erositve , ha van refreshed akkor erdemes maxolni , ugyanugy ahogy az outsidert. ha meg nincs akkor csak bossnal benyomod , es garantalt h joval elobb lefingatod , mindossze 2 skillér...
    mellesleg a typhoont minden szinten kurva jol viszi a ternion , de ha megfigyeled , elkezded loni , aztan hirtelen nagyokat ugrik neha az elete lefele , na az a lichking+ az outsider az a -33% reduce health beüt olyankor sztem , ami az allando outsiderremmel mindig minden szornyet redukal. es a life reduction % nal nemsok minden durvabb , hiszen a regebbi diablokban ahol hellen is le static fieldezhetted diablo eletet 1 milliméterig.. akkor mindenkinek alapvolt a maxos static:) de amugy teny , eza ternion tul durva moka , 20 skill es van egy gyilkolo geppuskad , hogy mivel fűszerezed még az már valahol mindegy:)
  • virs lee
    Minek a burn dmg, ha ideje se lesz égni a tagnak? :)
  • dudovec
    ja es akinek van tápos hunter cucca , szivesen cserelnek van harcos/sorch motyom cserébe (lilák)
  • dudovec
    ja az a bot nekemis megvan a karinal , dehat 1 kalap szar. de a fire sztem akkoris hatekonyabb a burning damagek miatt , es mivel robban mindenkit be is gyujt. ami fires % okkal meg earth masterys cuccokkal megspékelve vadallat lehet. bar valahol elgondolkodtato , h minek meg dmg ha ennyivel is ien egy legendary typhoon run.. bar megneznem 8 playeren is igy viszi e a népet:D
  • Panzerfaust
    De minden robann, mert fix a terület. Az a két lila bot, ami mindig mástfajtát lő ki, annak a lövedéke egy ilyen irtó vékony fehér kis tű, de ugyannakkorát robban, csak nem olyan látványos. Tény, hogy legjobban a tűz néz ki.
  • virs lee
    Hát nemtom, nézted a videot? 1 lövés, 1 csapat fexik. Robban az eléggé.
  • virs lee
    Epicen jó runolni még a királyok völgyében levő telkint is, általában dob vmi lilát.
  • dudovec
    jo de termionnal a cold meg a light lovedekek nem robbanak ugy mintha fires bottal mennel. mellesleg ench+ fire mastery tobbet ad szerintem 1 tuzes botnal foleg. de persze mindenki ugy csinalja ahogy akarja:D
  • virs lee
    Stormnál is ott a wisp +100% skillje, meg a squall res csökkentéshez, ez minden elementáris sebzést növel, a staffon levőket is.
  • virs lee
    Azt az 50%-ot bőven hozza a storm nimbus, és állandóan, töltés nélkül. Ennyi kell meg a ternion, a bizonyíték meg a tegnapi video. A maradék pontok tetszőlegesen rakosgathatók. Ez a ternion egy übercsaló build.
  • ity
    Ahogy virs lee is írta legend titán utáni fejlődés a boss run-okból jön azóta. Cucc keresésre is ideális.
    És hogy 3 karival hogy volt türelmem végigjátszani? Hát a 3-ból még csak 1 ment végig, de egyelőre nem tartom kizártnak, hogy a lehetséges 28 féle kariból 10-15 félével végignyomjam, mert kb annyi szimpatikus így első ránézésre :)
  • zsirfecske
    huh tegnap összeraktam egy herakles might relic-et epicen és bónusznak +31% damage-t adott! ez normális? betettem egy +19% attack speed-es gorgon kesztyűbe, így valós 30% körüli dps növekedést kaptam a brigandommal. azért meglepődtem, mert ezek a + damage százalékok eddig nem igazán úgy működtek ahogy képzeltem (jó armor-ban biztosan az alap karakter sebzésre vonatkozik de fegyverben már bizonytalanabb).
  • dudovec
    en hasznalok mas skillt is ternionon kivul. ha meg soothsayer vagy , akkor meg a dark covenant alap , mert maxolva kb 50% al dobja meg a dps ed. ahhoz meg kell a refresh. nemtom h mien felesleges skillekrol beszelsz , deha a ternion osszesen 20 skill. es azzal olsz akkor minden mas felesleges. plague leveszi a rest , allando outsider meg -33% enemy health , tankol , irt stb stb. a masik dolog h ternion melle tüzes bot a legjobb , a csavo lightossal tolta...
    szal lattam a muvit igen , de az uj karival amit most elkezdtem (spirit-earth), sztem nemlesz 2 perc az egesz run:P hiszen ezuttal pont ebbol indultam ki , h a ternion mennyire uber tap , valamivel kene erositeni , hisza ternion skilljei utan vegulis minden mindegy , akkor legalabb erositsuk valamivel. es igen , tüzes bot lesz ittis , sok attack speed, elemental dmg , fire dmg % okkal. + enchant az earthbol , meg maxolva a 32 es skill ami valag fire dmg t ad eleg jo sanszal.
  • virs lee
    Láttad a tegnap belinkelt videót? A csávó csak ternionnal ment, storm oldalról nimbussal megtámogatva, igazából lich king, meg egyebek se kellettek neki, csak maradt rengeteg felesleges pontja, és rakosgatta mindenfelé, de kizárólag a feltápolt ternion elég arra hogy hellen tájfun 10 sec alatt behaljon, ebből visszaszámolhatsz hogy a többire kell-e más. :)
  • virs lee
    Eléggé összevissza build. Pont azokat nem tápolod ami kéne 1-1 pontok mennek felesleges skillekre, amik 1 ponttal szart se érnek.
  • virs lee
    Illetve néha amikor látszik hogy tölti be a cuccot a videramba, ott időnként megáll 1-2 secre, sztem nem nagyon foglalkoztak azzal hogy 1 gb videoram maximális kihasználását is optimalizálják. :)
  • virs lee
    Nemtom, nálam 3500+, 2 gm ram, 7950 gx2-vel nem akad.
  • virs lee
    Miért ne? Aki a diót végigtolta vagy 10000-szer (vagy mégtöbbször), annak ez meg se kottyan. :)
  • virs lee
    Meggyőző, nem? Legendary typhon 5 sec, outsidert is csak a poén kedvéért idéz a végén, mindenki 1-2 lövésre hal, nem kll ide refresh. :)
  • virs lee
    38-on mentem nightra. Kb. 32-nél végeztem, a többi tájfun runból jött össze.
  • dudovec
    outsidert csak refresh melle erdemes maxolni szerintem (soothsayernel)
    spirit melle a nature a legtapabb , a refresh miatt. es nemcsak az outsiderrol van szo , hanem a dark covenantrol is ami maxolva a passivejaval teljesen megőriti a ternion attackot , nembeszelve arrol h a mana regedet annyira megdobja h joforman nemis kell mana poti. raadasul a nature miatt tudsz a plaguevel is operalni. en sajna az enyemet elcsesztem a stat pontok miatt , majd 2x ennyi intem lenne ha nemcseszem el:( most kezdtem egy ujat , igaz az earth+spirit. de majd lesz 1 lightking meg 1 core tankolni. es echantolt botbol repkednek majd a tuzlabdak ternionnal. sztem ezzel talan elerem a legdurabb sebzest meg dps t amit lehet , csak nemlesz covenantom meg allando outsider , sem plague , ami lassuk be legendaryan iszonyat eros lehet. sebaj kiprobalom eztis:)
  • Pukkka
    Hat vagy nalam bugos a linked,vagy teljesen mas karit csinaltal,mint ami a videoban van =)
  • DooDoo
    Én miután láttam a videot amit virs lee linkelt, a készülő soothsayerből inkább oracle lett (szerencse hogy még nem raktam pontot nature-re), vmi ilyesmi felépítéssel..