23078
-
kuks #4041 screenshotot hogy kell csinálni?
-
Valahol 2-3 oldallal lejebb irta valki hogyan defaultolta az egyik küldetését.Olvass vissza!
-
Crash88 #4039 pont most ratok ott
-
Crash88 #4038 naon fontos lenne plz -
ity #4037 Epic-en is dobott hasonló jó cuccot (ami Epic-hez képest jó). Sőt, normal Talkine-k is dobtak néha vmit, ami azon a szinten kb annyit ért, mint az amu amit beraktam ide. Igaz nem elsőre dobálták, de szinte mindegyik Telkine-től van cuccom, amit megtartottam. -
ipacs #4036 csak mert szeretnék vele játszani LAN-on...
jah és köszi.... -
nanotech #4035 ity ezer hála :) -
Ez például 12 voltos.
Amiket leltem mindegyik 12dc-s volt. -
sztem 12voltos -
ipacs #4032 Csövi Sam! csak 8. szint elérésénél választhacc új tulajdonságot! -
ipacs #4031 Helósztokk...lenne hozzátok egy kérdésem.... nem tudjátok hogy egy hálózati switch hány voltos adapter kell? -
Az Epices egyiptomi Telkin Ity? Nem hiszem. Én arról beszéltem. -
Sam87 #4029 Helló fiuk!Az a kérdésem van hozzátok,hogy hogyan kell a szintlépésnél új tulajdonságot választani!Azt hogy a fenébe kell?Lécci irjatok gyorsan mert addig nincs motrálom játszani.Előre is köszi. -
Nem egészen jól tudod:
Több külföldi fórumot böngésztem, az Nv-ések többet panaszkodnak, gyári/warez semmi összefüggés/külömbség, nálam az 1.11 sem javított a képernyő, helyszín töltögetésen. Programozók magyarázkodnak. Privát véleményem hogy a secu védelem kavar be, ami sok esetben zavaróbb mint a sf.
Brutál gépesek is panaszkodnak, mások gyengébb configon is elégedettek.
A cégtől a vid. memóriát magyarázzák nagyon hogy így meg úgy.
Nálam és még sok másnál minden lowon, mégis töltöget, helyenként jó nagyokat swappel, biz. helyszíneken lemegy 3-4 fps-re. (Rendszerbeállításokon túl vagyok pár éve, kéretik nem kezdő szinten tanácsokat adni.)
(Nekem orig van)
-
Crash88 #4027 vki plz irja már le azt a questes dolgot azt h h lehet ujra megcsinalni öket pl nekem is lenne az act 1 végén vmi artifact ot kell protcetalni meg vmi knossos
és party ba voltam és a csavoka megcsinalta igy nekem is kész lett vki help plz -
ity #4026 Az a szart se érő Telkine dobta nekem ezt az amut is többek közt ...
-
ity #4025 #3600 -
Csak kikerestem bansheen, hogy milyen o betüs staffok vannak. Nekem legalábbis nincs meg. És bár van már 3 lila staffom, még egyet se dobott nekem. -
szalacsy2 #4023 Nem tudja valaki, hogy a 3883 -as virs lee kolléga által belinkelt video alatti zeneremeknek ki az előadója, mi a címe ? Egész nap ezt nézegetem, baromira megtetszett : ) Jó volna valahonnan megszerezni : ) Bocs az offért.... -
Egyes egyedül ölögetni fogom Typhon-t majd ha eljutok odáig. Egyiptomban járok csak. A Telkin meg szart sem ér. -
nanotech #4021 hali mondjátok már el hogyan lehet a save-en belül ujra megcsinálni vagy kitörölni az addigi quest-et mer bebugosodott azt memphis-né nem lehet imhotep-nek odaadni a staff-ot meg a szemet (eye of chaos) azt nem nyitja ki azt a kis piramist azt nem lehet átjutni a kapun.. :D régebben láttam h irta vki hogyan lehet megcsinálni de sajnos nem találom a hozzászolást -
Eftörsokk #4020 telkine dropoltatás meg scorpion king ölés?
ugyan már
egyes egyedül csak Typhon kell ölögetni,már epicen is lilákat dobál,nekem nem egyszer dobott 3 lilát egyszerre -
DooDoo #4019 JA, bebugzott a link, lightning, és chain lightning helyett Storm nimbus és passzívjaira gondoltam, többi stimmel :) Meg még squall-ra néhány pont, de nem jut nagyon :) amit látni a videóból az alapján neki is vmi ilyen kiosztása lehet -
Nah végre találtam egy legendary clubot! Csak 12x kellett megölnöm a Scorpos Kinget :DDD
Aztán később a Babylonba vezető tombban a Sandwraith Lord csávó dobott el még egyet, csak sajna az staff :( -
Smitiz #4017 Vazz, de láma vagyok.... 

Nem forog ma az agyam... -
kene84 #4016 Én nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem alapvetően az a baj,hogy már feltetted a legújabba patchet(1.11),amihez szerintem még nincs crack.Gamecopyworld-ön is csak az 1.08-ashoz van.Szerintem csak az 1.08-as patchet tedd fel és ahhoz való a crack-et amit találtál.De lehet nincs igazam. -
több sebből is vérzik a dolog. próbáld a 1.08-as peccsel ha már ahhoz szedted le a törést. -
Smitiz #4014 Nekem sajnos nem indul a játék :(
ISO-ban megkaptam a játékot, a legújabb Daemon Tools-al bemountoltam, installáltam, kerestem hozzá patchet (TitanQuest_101_to_111.exe - 5,39 MB), meg hozzá cracket GameCopyWorld-ön (rld-tqu8.rar), de amikor indítanám, azt írja, hogy "Az eljárás belépési pontja (?Update@Timer@GAME@@QAEXXZ) nem található a DLL-ben (Engine.dll)"
Kihagytam valamit?
-
virs lee #4013 F.szom, leállt a jó drop a telkinnél. -
Kly9 #4012 Hol szerváltad ezt? Gondolom Egyiptom vége felé, nem? Ilyen nekem is kéne -
Ternion kötelező. -
Szasztok!
Most kezdtem a játékot, warrior (warfare) karinak mire kell/érdemes rakni?
Strength + health gondolom, viszont a dexterity szükséges?
Skilleknél mire érdemes pakolni? -
Új tervet eszeltem ki Dudovec ajánlására! Spirit + Nature > katt ide itt rámentem a refresh/Outsider+Dark Covenant "kombóra" ha készen lesznek ezek + a liche king jöhet a plague és a heart of oak maxolása közben a Regrowth 2 passivjának a fejlesztése. Ez így eszméletlenül manát fog zabálni így heart of oak 1. passivjával megpróbálunk segíteni rajta, de csak szigorúan a legvégén. Kb így tervezem 64. szinten katt ide. vélemény? -
Szívesen:) -
Nagyon köszi! -
Manticore--> Fayum Oasistól jobbra az első cave (Sandswept Cave), annak a végén lesz. -
Vki kérdezte kinek kell lepasszolni a Jade Figurinet. Szal van egy mókus a hajónál akivel el lehet cserélni egy aranymadárra, amit ha a bal felső sarokba viszel a mágusnak, akkor ad érte egy élettöltő flaskát, jahhh vazzeg ez nem az.
Szal a Zhidane városban van egy fószer (ilyen kis közrefogott helyiségben) és annak kell odaadni:D
És játszanak HARCOSSAL igenis :)) -
A manticore hol található? -
Crash88 #4003 engem nem fog bedarálni egy monszta se
a küklopszot is siman lenyirtam az elején a GameStaros Bad Sector meg rinyál h csak ugy birta h elcsajja egy faluhoz LOLLER he:D akkor miről beszélunk sőt még akik ott voltak segito tarsak azokkal nem is foglalkoztam mert odarohantak hozza és agyontaposta öket . hamarosan minden kiderül mert a Harcosok kora eljött
I'm The Legendary Warrior ,Who Kill all monsters so it's a History of Master Warriors ,Who's Save The World.It's Begening Of The Beauthiful World :D by: Lord ChaosCrash :D -
én meg azt nem fogom fel, hogy kereskedőknél íjakat kivéve miért nincsen dex-es cucc. minden armor str meg int, legalább elvétve lehetne vmi hunter stuff mint pl. gorgon armorok. netán annyira erős lenne az íjász kaszt, hogy neki nem jár? hehe