23078
  • Leslieee
    De müxik raptor állítólag. Csak nem az internet opcióval.

Tehát csatlakoztok egymásra Hamachin, utána be a játékba egyik single player/host multiplayer, és a másik tud joinolni.

De figyu ha megvan a Hamachi kipróbálhatnánk (haver tudod csatlakozni rám de egy idő után kidobta vmiért).
  • Savmacska
    Srácok mért van az h van ojan h megál a játék és nem tudok semmit nyomni ? megnyomom a C-betűt és kb 5-8másodperc mulva jelenik meg de ugyan igya van az Esc-el a futással stb-vel srácok segitsetek mert nagyon rossz igy jáccani !!Még mindig csinálja ésnem tudom h miért lécci help
  • r4pt0r
    Sajna mi sem hamachival sem internet hostal (invalid key) el nem tudtunk játszani. Lehet hogy van megoldás , de én még nem tudok róla.
  • Moyko
    Most akkor a hamachi-val nem müxik a dolog? (sima internet hostal lehet gamét csinálni?)
  • ity
    FAQ tényleg jó ha van minden olyan játék fórumán, ami nem kárászéletű. Márpedig ez a játék sztem nem fog egyhamar a süllyesztőben kikötni.

Bár sajnos az is tény, hogy aki addig nem jut el, hogy keresőben utánanézzen a problémájának, annak a FAQ átböngészése is problémát fog okozni.

Egyébként pedig úgy tűnik ennek a topicnak még házigazdája sincs, aki moderáljon, FAQ-t írjon, frissítsen, stb.
  • r4pt0r
    Hamachin csak erdetivel lehet gamelni, ezt a hivatlaos hamchi forumon olvastam. Majd lehet megcsinálják nem tudom.
  • r4pt0r
    Hát azt mondja hogy törölni kell az utolsókat (idő szerint), akár egyet akár többet és akkor jónak kell lennie.
  • Leslieee
    Nincs kedve valakinek hostolni egy gamát? Mert haverral próbáltuk és nem sikerült csatlakoznia, illetve nekem sem ő rá.
    Ha valakinek van kedve írjon.
  • Leslieee
    Zsir, ölögesd meg a normal Typhon-t ha kéket akarsz :)

Nincs vmi olyan mágus aki tele van warrioros legendary cuccokkal és meg akar tőlük szabadulni? :P
  • Crash88
    de nem egyértelmű nézd meg te is akkor #3600
  • zsirfecske
    baromi idegesítő, hogy epic-en act2-t végignyomtam úgy, hogy nem esett kék item, egyedül egy lila set-es szar. jó mondjuk csak végigszaladtam, de akkoris GRRRRR...
  • zsotesz
    mintha megvárnák amíg válaszolunk. #4108 vége
  • Leslieee
    Ity: Nem, azt a reloaded-est nem neked szántam ne készíts már ki:D 3 karakter után gondolom neked nincs problémád ezekkel:)))

Szerintem is írni kéne egy fakkot már régóta ezt mondom, mivel naponta előkerül 2-3 tag akinek nem megy a gama és lusták visszaolvasni. Össze kéne gyűjtenünk az összes parát és megválaszolni őket, de attól félek akkor is itt kérdezősködne mindenki :)

Én is Spellbreaker vagyok és tényleg beakad néha az ancestral meg az outsider. És Zsotesznak igazat adok, az Outsider tényleg nem sebez miután lejárt az ideje, de azért cuki ahogy próbálkozik:DD De amúgy ez sem biztos mert néha direkt nem ütöm meg akit támad és mégis kinyírja valahogy. Az ancestralok viszont miután nem tűnnek el, néha csak komótosan sétálgatnak (de nem utánam), nem ütnek, elmennek isznak egy sört vagy vmi :DDD
  • zsotesz
    Nem fontos a faq, viszont jó lenne tudni használni a keresőt. Sokkal hamarabb megtalálnák a választ.
  • Gunner
    Izé, hallod? Ez megtelt :) Nemtudnád picit kibőviteni a player limitet? :P
  • SötétBarom
    télleg kéne egy faq.. engem is zavar ez a masszív szpem.
  • r4pt0r
    Már nem azért de te is úgyan azt kérdezed már mióta, amikor már válasz is volt rá.
  • Crash88
    na ti nem unjátok még hogy állandóan mindenki még MINDIG olyan kérdéseket tesz fel h mért nem megy a játék stb stb? még mindig itt tartunk pedi már 1 hónapja kijött
    akkor miről beszélünk
    vki irjon már ezeknek a nooboknak egy FAQ ot
  • Spymann
    Sikerült! Kösz szépen. Háromszor tettem fel a kérdést de konkrétan csak te válaszoltál rá ^^.
  • Moyko
    Fix érteket állíts be, pl 768 - 2048 stb...
  • Moyko
    asszem igy:

rendszer/
    tulajdonságok/
    speciális/
    teljesítménybeállítások/
    speciális/
    virtuálismemória
    /módosítás
  • Moyko
    Nagyon egyszerű:

Át kell állítani a virtuális lapozó fájl mérétét a windows-ban.
  • Spymann
    Hát én bárhogyan probáltam megcsinálni azt írja ki hogy "Virtaul memory must be enabled to run Titan quest". Ezzel mi lehet a probléma?

Már probáltam patch nélkül, azzal is, crackelve, anélkül is, mini imageval, securom loaderrel, Prot Stoppal,curerommal, bármilyen sorrendben de mindig azt írja ki hogy "Virtaul memory must be enabled to run Titan quest". Mi lehet a hiba?
  • Moyko
    tehát a gyengébbek kedvéért crackelt-re ne patch-elj!
  • Moyko
    nekem realoded-es van, amit észre vettem - a lényeg:

a, a game install
    b, patch install
    c, crack

nekem igy nem lép ki.. nem fagy.. rendesen megy.. több órán át is, ha nem ez volt a sorrend: előjött a kilépés, és az engine.dll hiba is néha.
  • savior
    nektek felment az 1.11 patch? nekem crc check faileddel leall
  • Crash88
    hát ez reménytelen de akkor minek van ez a topic
  • zsotesz
    Egyébként hogy állsz evvel a karival? Én azért hagytam rá mert kissé fölbosszantott epicen act 1 vége felé, az hatalmas bádogdoboz. Tudod ami tüzet fújt a kezéből meg ha rádtaposott akkor olyan villám akármik jöttek belőle, na adtól rögtön megfeküdtem. Itt kb. 6-szor haltam be és egy csomó XP-t buktam, végül inkább kikerültem.
  • zsotesz
    Ez velem is előfordult ugyanilyen karakterrel. Viszont én úgy vettem észre, hogy miután letelt az outsider ideje, hiába maradt életben, meg hiába ütött viszont nem sebzett senkit. Bár lehet, hogy rosszul láttam. Viszont nekem ez a szellemkatonákkal is előfordult, azok viszont sebeztek is.
  • zsirfecske
    nem.

jó túloztam, de akkoris érdekes.
  • kispancsi
    Melyik verzió van meg neke?
  • Endroo
    Azt tudja mindenki hogy bugos a játék, mert az. De most volt egy bugom, aminek kifejezetten örültem. Amugy Warfare/Spirit vagyok. Eccer megidéztem egy outsider-t meg az ancestral hornt, legyaktam velük akiket kell, a 4 ancestral annak rendje és modja szerint 24 mp mulva eltüntek, de az outsider nem tünt el 30 mp mulva:D Mondom fasza, mentem is gyakni, nem döglött bele, végig mentem fél kinán, viszont egyszer igen nagy tömegbe szaladtam bele, és akkor dobta fel a lábát. De nagy vidámság volt:D Ezzel együtt (nemtom ez bug volt e) minden második szörnyböl zöld cuccos esett ki, de csak addig amig meg nem halt az outsider. Jó mi? Érdemes idézgetni, hátha ugyanez elöfordul. Ja és epicen vagyok.
  • Pukkka
    Zsirfecske,te retardalt vagy?
  • kuks

Hy!
    Ha nekem relodedes azt hogy kell megcsinálni hogy ne lépjen ki???
    Előre is kök!

• zsirfecske
    mért lehet amúgy normál végére visszamenni bármikor és utána folytatni epicen ahol abbahagytuk. sztem hülyék hogy ezt bennehagyták simán csalás.
  • Crash88
    vki legyen szives és árulja már el azt a rohatt questes akármit mert egyszerüen nem tom megcsinalni az uccsó 2 küldit act 1 be
    #3600 bol nem sokat lehet kivenni ugyanis ott csak 32eb291a75166d1f1db6e6958d3df8d6.que kiterjesztéssel vannak baromságok és nem tom h meik mihez tartozik.NA VALAKI MONDJA MÁ MEG H MOST MIVAN IENKOR
  • kuks
  • kuks
    Hy!
    Ha nekem relodedes azt hogy kell megcsinálni hogy ne lépjen ki???
    Előre is kök!
  • kispancsi
    Hmm most gondom támadt ezzel a módszerrel: midnen tökéletesen müxik, de lehet hogy az 1.11-el vannak a gondok, de Win9/Me komp. móddal is fagy a játék amint kiválasztom a karaktert és elkezdenék játszani. Hibaüzenetet nem dob vissza. valaki tudna segíteni?

- kisPocok -
  • ity
    Mentem pár kört epic-en titánhoz elementalistával mielőtt belefogtam legendary-ba. Találtam pár cuccot neki. Sikerült -92%-ról hihetetlen magasságokba feltornáznom a pierce resistet ---> -44%-ra :D
    Így már "jól" bírja a kiscsaj :) Csak néha esik össze az íjászoktól :D

Egyébként én úgy csinálom, hogy nem rohanok előre. Szép lassan lépkedek, és ha képernyő szélén belóg a lába vkinek (pl neander íjász) akkor gyorsan vissza két lépést. Kijelölöm Core Dwellert és odaküldöm. Mikor már rendesen ráizgultak, akkor közelebb megyek (hogy majd minél több shard eltalálja őket) alájuk nyomom squaal-t és már hányom is rájuk a shardokat. Ha mákom van wisp passivja bekapcsol és akkor a +150%-al (maxolva + cucokból jön jópár skill még rá) le lehet őket gyakni, mielőtt rámlőnének.
    Tény, hogy nem mindig jött össze még ezzel a taktikával sem :(
    De végülis ma sikerült 56-os szinten kivégeznem legendary titánt a druida után most egy elementalistával is.