23078
-
Ravasak #4321 Conjureremel Epicen Titan-t mentem ölni és összefutottam egy sima mezei minotaurral ami a fullosra upgradelt Core dwellert aminek kb 6000 hpja van 2-3 ütésböl leverte. A mocskos minotaurnal az enkidu Standing volt :).
Kb 5-6 ujabb titan ölés utan ujra összefutottam meg egy ilyen Minotaurral azota van két darab Enkidu Standingem ( Legendary Axe gyors jol sebez és +25 HP regen van rajta :) ). Persze a hülye Titan semmilyen értelmes holmit nem dobott :( -
nincs vmi mod a sötétség ellen? -
wisp nem jó tankolni: 100-ból 1szer támadják nálam azt...
- kisPocok - -
már egyszer leírtam de tessék másodszor: az egeremen van dupla kattintás és ha már csak 1 skill pontod van dupla kattintasz és 2-t rak a skill-re, ezután márcsak UNDO-zni kell és visszakapod a +1 skill pontot. De ne csaljatok jobb úgy a játék!
- kisPocok - -
Paintbe illesztd be.
3x öltem meg Tyhont epicen és csak sárgát dobott. Loller.
Na majd holnap. -
nanotech #4316 nem tudja vki hova menti a ingame képeket amit csináltam printscreen-el mert se a dokumentumok\titan-nál ahol a mentések vannak se ahova telepitettem nincs aki tudja szoljon má de lehet nem is ps-el kéne csinálni képet?:D elöre is köhi -
virs lee #4315 Na megb.sztam a fájfunt nighton is. :D Szart dobott. -
virs lee #4314 Én is most fogom, feltéve hogy nem üt le vmelyik csaló. -
KAttila #4313 Az öcsém most ölte meg epic-en Typhoon-t és 3 lilát dobott neki.
-
Crash88 #4312 kabbe virsli:D csak szeretnéd -
Pukkka #4311 Kb 20 perc kiütni . -
Akinek megvan az Aphrodite's Favor amu annak adok érte 3 választott legendary itemet. -
Heh, ha majd kész a karim, én PvP partiban bennevagyok, sztem sokkal nagyobb fun mint a tömeges mészárlás.. Ha kooperatív játék kell, ott az OFP, GRAW, SWAT4 ilyesmi.. ;DD -
Nem nincs messze, utána bemész a hegyekbe, aztán Telkine, aztán Olympus. -
Pukkka #4307 Ahogy nézegettem max csak bossoknál kell neki tankolni,arra meg ott a wisp. -
JaCSy #4306 Halo most nyirtam ki egy hegy tetején egy "démoni bikát" meg megtaláltam egy embert valami "yellow warrior" és messze van még a játék vége? lvl30 as szinten vagyok DPS kb 310 az jó? -
virs lee #4305 Az mivel fog tankolni? lerohanják akkor viszlát. -
Pukkka #4304 Tracker set majdnem megvan,de azt magamnak gyüjtöm,a köv karim asszem Stormos ilyász lesz. -
dudovec #4303 oops latom kicsit keson irtam , mind1.. hunter cucc kene , lila lehetőleg , trackers leginkabb , van jopar dolgom erte , de a legjobbak meg nincsenek meg.
barki trade , privát. -
dudovec #4302 pukka nekem megvan a full bm set , ha van hamachid odadom , de kerek hunter cuccost :D bar en nem ajanlom a bm setet , foleg ha ternionos karid van.
erosen rare párti vagyok + 1-2 sup uniq -
DooDoo #4301 Biztosíthatlak, a poti mod nem rontja a játékélmányt :) -
virs lee #4300 Ez 214% cast speed már kezd alakulni, mire odaér a sárkánybrigád, meghal. :) -
virs lee #4299 Nem pvp a karim, akkor lenne fagyaszás, és kapásból leamortizálnálak.
-
Crash88 #4298 érdekel vkit a dolog?:Ð
pl virs lee ellen szivesen tolnék 1et 2 ot meg ity:D

-
segics #4297 Tutok segiteni abba hogy hogyan tom leszedni az 1.11 es patchet??akit tudsegiteni aszt nagyon meg köszöném!mert pont 20 lvls letem:'( -
virs lee #4296 Felraktam a csatamágus sapit, olyan lettem mint a golyószóró. :) -
Hogy van végtelen skill pont? :DDD
Jó biztos meg lehet találni de szorít az idő :P
Pl kékből 65öt találtam mégsincs sok melyet használhattam volna. És ha ebből indulok ki akkor lilában is főleg számomra használhatatlan lesz. Eddig kb 12őt találtam és 2őt amit használok. -
Crash88 #4294 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej emberek lehet pvp zni tuttátok???????????
már én nyomtam is kurva jóóóóóóóó

-
Pukkka #4293 Még jo,hogy ezekhez a dolgokhoz sosem értettem=) -
egyedül az sajnálatos hogy ennek a játéknak nincsen BNET ediction-je, nyilván nem bnetnek hívnák hanemm másnak, de értitek, úgy kilenne zárva a karakter editorok, duppolás és még miegymás... persze ehhezz javítani kéne a dupla kattos hibát, hogy ne legyen végtelen skill pont :P :D
szerintem Ne használjátok ezen bugokat/kiegészítésekt, mert egy idő után élvezhetetlenné válik tőlük a játék, még az egyszerü potion mod-ot sem akarom feltenni, félek hogy akármi elronthatja ajátékot, és ha sokan csalnak el is fogja... Azért remélem nem így lesz és lesz értelme runolni és játszani játszani játszani :) további szép játékot!
- kisPocok - -
virs lee #4291 Ez nem dio2, ahol garantáltan soha nem találod meg a legjobbakat. :) -
eXequtoR #4290 És a cojureremnek pont erre lenne szüksége. :) -
Pukkka #4289 Mindent meg lehet szerezni.Azok közül amit leirtal több olyan is van amiből nekem esett vagy 5. -
Hogyne dolgoztam volna meg :))) Figyi ennek a nagy részét úgy sem fogom megtalálni, ezért sztem korrekt ha elcserélem valamire :) -
virs lee #4287 Ehh, mit ér az a cucc amiért nem dolgoztál meg? -
Pukkka #4286 BM set most mar nekem sme kéne,de epic elejen jo lett volna,most mar lassan meglesz az összes fullos cucc. -
Érdekelnének a következő tárgyak: Alexander's Cuirass,Ares' War Helm,Dark Justice of Tartarus,Conqueror's Bracers,Phobos,Archimedes' Cogwheel,Celestial Band
Aphrodite's Favor,Myrmidon's Pendant,Pendant of Immortal Rage,Mindrazor,Pagos,Thunderbolt,Thyestes' Scheme,Areithous' Mace
Hand of Hephaestus,Horn of Tiamat,Kraken's Fist,Lykaion Malleus,Orion's Mace,Prometheus'Gift,Sapros the Corrupter,Scepter of Thanatos
Thorny Maul,Ancile,Crest of Taurus,Deimos,Hera's Shield,Cerberus' Bite,Erysichthon's Hunger ,Phoenix,The Furies :))
Ha vkinek vmelyik megvan és elcserélné vagy eladná szóljon privibe. Köszi :))
-
fullset:))))) Egyébként nem a legtutibb. Csuklóvédő pöpec, a lábszárvédőt meg a setbonus resist miatt hordom csak. A többi felejtős, ha megvannak a jobb cuccok. -
virs lee #4283 Jó, de én még csak nighton járok. ~~ -
virs lee #4282 Ez csak ternionhoz jó, mágusoknak van sok jobb ezen a szinten is.