23078
-
Én most ilyennel nyomom, egész jónak tűnik, bár nem a legerősebbek a summonok.. Viszont ha ternionnal támogatom őket, abszolút hent.. Most vagyok 30as.. Ami a legviccesebb hogy a kari olyan mint valami swat alakulat.. 3 farkas, 1 lich king, a nymph meg én..
-
Húú,gondolkodtam a spirit + nature-on is! Milyen kemény lehet lich king a farkasokkal??? :D Én meg nyomatnám a termion attack-ot és a gyógyítást!!! Csak az a abj,h erre a négyre így kevés lenne a szétosztható pont,nem??? Plussz még ott van ugye a saját fejlesztésem nem elég csak a lichet meg a farkasokat tápolni... :( -
SzlobiG #4361 Varázsló karaktert szeretnék most elkezdeni melyik 2 legyen a skill? Egyik szte a Storm lesz. -
marshall1975 #4360 4342 es re válaszolva a Spear lehet h érdekelne engem számos dolgom van cserébe.
Én kb reggel 10 és este 10 között szoktam serverem megnyitni Magyar Táp néven szeretettel várlak:D -
Bravoman #4359 Dual Wield-es Warfare+Storm karakternél szerintetek mire lehetne rámenni, ami drasztikusan csökkenti a kapott sebzést?
Nagyon el van baszva az, hogy egy boss simán a max életerőm többszörösét sebzi egy ütéssel (vagy varázslattal) már epic fokozaton is. Így hiába van akármilyen jó sebzésem... -
virs lee #4358 shard -
azt nem tudom, stormos karit még csak most tervezgetek :) -
Köszi! És a storm oldalról? Mivel támadjak úgy igazán komolyan? :p A farkasom mellet?? -
natureon heart of oak alap -
H! Csináltam egy harmadik karit.Egy kislányt! :p Druidának szánom,szal nature + storm lesz! Vki segíthetne,h mit fejlesszek a nature + storm -on ??? Köszi! -
Azóta még találtam mondjuk egy Doxa Kalo-t. -
Epicen Leslieee-vel végígfutottunk és mint írta nevettséges volt a drop! a Majestic-ek eltűntek, se a Lich se a bull semmi vazz sehol egy faszás láda! Nevettséges hogy elveszi a ládákat! ez van! -
A Nature az elég jó ág. Hízlald csak :DD
Sárgát BIZTOS fog eldobni azon ne aggódj, viszont lehet h jobbat is pl zöldet, de ha mákod van lehet h kék is lesz belőle :)
Pukka én kb 15x öltem meg Manticore-t, és 3x a Lichet és találtam ezekkel 3 lilát :) Nem sok de kevés :DDD -
Savmacska #4350 srácok ha egy bust megöltem kihullik belöle a sárga cucc azt még1x megölöm akkor már nem dob sárgát ?Jah és most vagy 3-as szintu ami annyit jelent h 1órája jáccoma játékkal és ijen Nature ág-ra talenteltem.van kutyám eg tudok hilelni az jó ág ?? -
Pukkka #4349 Ezek a uniqe szörnyek nekem meg sosemsemmitsem dobtak =) -
Van egy küldi a General Response vagy vmi ilyesmi. Be kell menni hozzá egy barlangba a Jade Palace nevezetű teleport mellett. Nah szal ha kijössz a barlangból akkor ott van pár csonti és a hegy tetején a Dragon. -
A Dragon Lich hol található? -
Jah és persze Typhon-t kihagytam az volt a legnevetségesebb. -
Loller: haverral végigfutottunk -> Dragon Lich, Flaming Bull, Manticore, Scorpos King,egyiptomi Telkine, Talos, görög Telkine + Minotaur ; csak a görög Telkine dobott el egy mágus csuklóvédőt, undorító :)
-
virs lee #4344 Én mindet magam fogom kiütni. :) -
Pukkka #4343 Mivel ez a kari már csak typhon runokra van ezért nem kell neki resist. -
Akkor jól jártál. Nálam 13:3 az arány! Ez mi máááááááááár. Még a normalos Typhon is eldob 13ból 7 kéket, loller:)
Elcserélném a következő tárgyakat: Borealis, Bloodthirst the Glutton, Bone Greaves, Timaios, Polaris, Griefmaker, Heka Staff, Amazonian Spear, Eidolon Shell, Murk Crawlers, Athlon, Blessing of the Gods
Ha vkit vmelyik érdekli, privi :) -
menpe #4341 Azokat hagyd ki nyugodt szívvel...csak Typhon dob rendeset szerintem. Még normalon legyaktam őket, de utána max futás, így egy run max 2 perc, ha Typhon életet is lop...ya, 10 run 12 lila :DD más tászta, hogy abból 5 ugyanolyan... -
Bazze Epic Typhon 6ből 2 lila. Nemigazmááár :) -
kösz. -
virs lee #4338 Jól átcuccoltam notival, lett is olyan dps-e a harcosomnak hogy 3 sárkány 3 felé repül. :) -
virs lee #4337 Nyilván az is %-ban szed le életet. -
JaCSy #4336 Na megvam végig is nyomtam vége nekem elég durva volt! -
dudovec #4335 Pukka , szep , pofas kari:) korrekt dmg , meg cuccok , csak ez a resist.. barmi eltalal legendaryn es lemegy a 3/4 ed lifed nem?:P ha 2x eltalalnak rovid idon belul , bele is halsz.. bar nemtom , nemismerem az oraclet , lehet jobban megvagy vedve mint 1 sooth. de nekem jobbak a resistjeim , gyengebb cuccokkal ,tobb a lifem, de megis olyan pofonokat kapok h jujjj.
jah es probaljunk mar megegyezni azokrol a tracker motyokrol:) nemszegyen a dupp ;Ð
ja es amin leakadtam.. , sooothom 50 es ,3k life es Epic titan runnal meglő egy küklopsz azzal a feher bugyborékos sugárral v miafasz.. es lemegy kb 1800.. bemegyek a a championommal Normal typhoon killre , van 5.5k lifem vele 38 ason , es ha meglo egy olyan küklopsz akkor levisz 4000-t , resistjei kb maxosak normalon , a masodlagosak nem annyira , de a primary az mind max. eleg erdekesen működnek ezek a küklopszok.. -
menpe #4334 ohh Pukka, az Archmage set másik 2 cucca megvolt a conqueroromnak...csak kiselejteztem :D Egyébként grat. -
patch -
ulrik #4330 üdv!
vki be tudna linkelni egy 1.08 patch-es lelőhelyet, köszi -
JaCSy #4329 WUSAO MOUNTAIN-t? merre találom mer nemvágom!! -
Brutális vagy Pukkka az ott a jobb alsó sarokban egy jégbuzogány jól néz ki. -
Savmacska #4327 srácok ha egy bust megöltem kihullik belöle a sárga cucc azt még1x megölöm akkor már nem dob sárgát ?Jah és most vagy 3-as szintu ami annyit jelent h 1órája jáccoma játékkal és ijen Nature ág-ra talenteltem.van kutyám eg tudok hilelni az jó ág ?? -
Pukkka #4326 Uhh sry kicsit nagy lett=D -
Pukkka #4325 Nah, most hogy lassan kész a kari gondoltam rakok fel képet.Remélem nem baj. Ha kell a skill tablakrol is csinalok.
-
dudovec #4324 hat ugyan megcsak 22 es a conjuerem , de a core dweller ittis 1 kalap szar. nemtom kov fokozaton mennyire birja , de van 1 olyan erzesem h a lichking joval tobb pontot fog kapni. mondjuk egyenlore csak poennak vannak melletem , 410 dps most 22 n:) 1-1 ternionnal meg 1 es enchantal...:) -
Titan Quest fan oldal jelenti : 100 user és 2000 látogató ^^
- kisPocok - -
virs lee #4322 lámpa ~~