23078
-
megy utánad a szekér csak nem látod :D
elrejtették a készítők mert sokat elvett a virtuális memóriából. -
meg milyen már hogy varázsolsz, meg teleportálsz, fú, tök irreális, törlöm is a játékot
-
virs lee #4442 De azért az lol hogy 90 millió pénzzel meg 30 páncéllal a zsebemben rohangálok, teljesen valósághű. ~~ -
zsotesz #4441 De hiába adunk mentést, attól még azzal a karaktereddel nem fogsz tudni tovább menni. Ennyi erővel kezdheted nyugodtan elölről. -
vedd le a grafot minimumra, minden effektet amikor azon a részen jársz, hátha... -
Most nem azért de a mentés nem úgy van h a karidhoz viszonyul? Hiába adnánk sztem. -
EZ A BAJ HOGY MÁR 3 SZOR MEGCSINÁLTAM ÉS EZ ÍGY TÖK IDEGESÍTŐ SZAL AKI TUD MENTÉST ADNI ADJON -
Loller:DD -
DooDoo #4436 Sorry kicsit nagy lett a kép.. -
DooDoo #4435 Na ezt csináljátok utánam :D Épp portáltam városba, és utána nyomtam is az alt-tabot mert meg akartam nézni vmit, meg amúgyis épp elkezdett nagyon kerregni a vinyó, mert lejött egy torrent és épp ellenőrizte a progi. Szal eléggé le volt terhelve a gép mikor átváltottam gameból, aztán mikor visszamentem látom hogy nincs meg se a lich kingem se a wisp-em. Mondom érdekes bug stb, de mivel minden más ok volt megidéztem őket újra a városban. Aztán mikor visszaportálok ott várt engem az eredeti lich meg a wisp is, így most 2 van mindkettőből :D
-
© ity ma 14:11 | Privát | Válasz | #4428
In the Titan QuestSettings folder open the defaults.txt file and add the line :
language = English
to the bottom of the file.
Also in My DocumentsMy GamesTitan Quest DemoSettings edit the options.txt file with the same line:
language = English
and save that as well.
Olvasni tudni kell :DDDD -
o ok megvan mi a baj. Ha megnézitek a képem akkor van egy olyan hogy langueage = Hungaryan :P kijavitottam englishre és már jo :) -
megcsináltam kicsivel naggyal de semmi :( -
lehet azért mert kis e-vel írtad az Englisht xD -
ez sem jo megcsináltam mind a 2 helyen de nem jo :(( Nem értem -
Megcsináltam ahogy mondtad de még mindig nem jo:(( ugyanolyan :((
-
ity #4428 In the Titan QuestSettings folder open the defaults.txt file and add the line :
language = English
to the bottom of the file.
Also in My DocumentsMy GamesTitan Quest DemoSettings edit the options.txt file with the same line:
language = English
and save that as well. -
Kiado #4427 "A Titan QuestSettings könyvtár defaults.txt filejába véssétek fel az alábbi sort legalulra
language = English" -
Hellosztok most töltottem le a demot és midnenhol csak ugyanazokat a mondatokat látom nem tudom elinditani a játékot hogy játszhassak semmit nem tudok csinálni mi lehet abaj nem tudjátok?
-
add hát vagy add nekem a jókat mááááááááááááááááááááááá :D -
kispocoknak igaza van! több a hely szerintem is vagy egyenlő -
Az igaz de akkor is rakhattak volna egy ládát. Már nem tom hova rakni a Legendary cuccokat most adjam el? :D -
Ternion az isten :D az a nevetséges rajta, hogy a bot -50% -os sebzésről indulva 12 skillpontot rátolva +5% -os sebzést ad. ez nem lenne nagy cucc, de mivel 3at lő level 12-n a bot übertáp a gyakorlatilag +300%-os sebzésével! :D
Q: Hányadik szinten tud 4 lövedéket kibocsáltani? :D
- kisPocok - -
sokkal nagyobb a hely mint a diablóban hála a 3 táskának ( vagy 4 !? ) és nagyon helyes hogy nem koppintottak inkább csináltak saját maguknak új 5leteket! nagoyn helyes!
- kisPocok - -
virs lee #4420 Akkor már wisp is. :) De ezek már olyan lényegtelen dolgok, anélkül is übercsaló a ternion. -
Azért rakhattak volna bele valami nagy ládát a cuccoknak ez elég nagy hiba a fejlesztők részéről ha már ennyit koppintottak a Diablo-ról. -
nem elég a resist növelőd legendarin -100 -ról indúl az összes resist, lehet ez is besegít :P
- kisPocok - -
summon wisp passivja is kell
- kisPocok - -
http://www.torrentspy.hu/ és com -
érdekes lesz mentést küldeni mert nem tudjuk milyen cast milyen cuccaid vannak szóval oylan mintha új karaktert kezdenél, és azt egymagad is megteheted :)
- kisPocok - -
Miért van az, hogy az összes ellenállásom minuszban van?
pedig van pár jó resistance növelős cuccom. -
Kiado #4413 Valaki tudna adni linket torrenthez, ahol sokat töltik Titan Quest-et? -
virs lee #4412 Ternion kell meg storm ninmbus (+passzívjaik), a többi totál lényegtelen. -
virs lee #4411 Volt már 21 skillpontom, rátoltam fireballra, sztem nem rossz választás. A sebzésen kívül stunol is frankón, indítok fireballal, ledekkol mindenki, addig meg sharddal kivégzem a brigádot. :) -
DooDoo #4410 Jól sejtem, hogy 15. szintű lich king is csak 20as lesz shrine-al? mert ha igen, akkor marad egyenlőre 12-n, úgy is 20as lesz.. Egyébként szívesen látnék 1-2 oracle skill kiosztást, meg hogy pl outsidert mennyire fontos maxolni stbstb.. -
zsotesz #4409 Hát én pont most voltam ott, de már legendaryn. Szerintem próbáld meg még párszor. Egyébként milyen karaktered van? -
csá amikor bemegyek egy barlangba és megyek folyton lefele aztán elérek egy ajtóhoz és van ott egy kék nagy szörny aki zöld kis nytvázakat csinál
mikor kinyírom ott lefagy vlaki tudna küldeni egy mentést rögtön utánna
mert szeretném végignyomni köszi előre -
virs lee #4407 Epic tájfun run kidobja. -
érdekelne ez a staff ^^
- kisPocok - -
virs lee #4405 Asszem itt az ideje indítanom egy ternionos karit. :))