23078
-
Most elkezdtem a 3. karimmal nature + spirit,de ez mind1 :p a lényeg,h ebben most ismét nagyon szar a drop!!! :(:(:( csak a sárga meg a fehér :( Csak hébe-hóba jön zöld v kék! :( -
Komoly? bazze... rákerestem neten h mire jó az a jade figura, mivel soha nem kellett normal befejezéséig, igy epic kezdeténél levágtam földre... elvileg még ott van, lehetséges? :D meek vissza normalba és mit kapok érte? :D -
DooDoo #4482 Hát nemtudom Epic Typhonnak sokkal többet levesz életéből a lich mint én az 1300as DPSel :) le se tudom szedni róla Typhont, de nem is baj, az az igazság hogy Lich King meg az első szintű outsider simán leölné nélkülem is :) -
Pukkka #4481 Epicen en nem lattam,csak Legendaryn -
epicen van hydra? mert én bejártam már a mocsarat össze-vissza de egy darab hidrát nem találtam. -
Szerezze már meg nekem valaki az Aphrodite's Favor amut. Bármit megadok érte. -
gericooper #4478 Hello sziasztok.. lenne egy problémám amibe segitség kellene:S .. nos játszok már rég 1.01. en.. és act 1 végén tartok és eddig nem lépet ki a game.. de most folyamatosan kilép...:S probáltam feltenni az 1.08 at.. mégpedig ugy hogy letöltöttem... és bemásoltam a game mappájába.. és ott telepitettem... leszedtem cracket is hozzáá a gamecopyworld.com rol.. és azzal meg vmi ddl hibát írt ki.. nos szeretnék segitséget kérni ezügyben hogy mit tegyek.. jah reloaded verzioval tolom és a patch is reloadedes.. plz segitsetek.. aki msn en tudna segiteni részletesebben: [email protected] köszi! -
dudovec #4477 jah pukka , sztem korrekt a kari build , absolute.
nemvagtam h a wisp ien eros , nemcsinaltam meg stormos karit , lehet igy tobbet lesz a dps e egy maxos oraclenek mint 1 conjuernek , bar az a lvl 32 es skill ami 33% ban bejon es maxolva kb dupla dmg t ad.. sztem kb ugyanaz..
mellesleg 1 pontot meger a dark covenant meg a passivje , foleg ha vannak + skilles cuccaid. ugyan csak 12 sec asszem elso szinten , de lassuk be , soxor 1 boss annyit el kb , es eleg sokat dobhat a dmg den , mindossze 2 skiller. nemertem menem hasznaljatok:D -
Hihetetlen h mindent dobál csak azt nem ami kéne. -
Skeeter A great wall nevezetű portálnál ( Zhidane ) oda kell adni egy fószernak aki körbe van véve házakkal. -
Egyetértek. Redukálgatja az ellen életét okosan :) -
Skeeter18 #4473 Gyerekek, a Jade figurával mit kell csinálni? Vki mondja meg pls!!! :) -
Pukkka #4472 Vannak olyan uniqe szörnyek,amit ternionnal sem 2 sec leölni,vagy default leosztanak 5k dmgt=) Azok ellen jo tankolni.Emelett jó kis támogató summon. -
Aha értem, Rajta vok az ügyön :P -
virs lee #4470 Ugyan mit számít a lich a ternion mellett? :) -
Pukkka #4469 a +% Lightning dmg miatt kell nekem a Zeus =/ -
Pukkka #4468 Lich king szerintem kell,a többi az csak csak nem árt ha van =) -
Pukkka #4467 Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\Titan Quest\Settings\Options
Itt probáld meg azt, hogy a shadowQuality 0 ra teszed,bar nembiztos hogy működik =)
-
virs lee #4466 Sztem ebből csak ennyi a kötelező, a többi freestíle. -
Neh vazzeg nincs. Odaadtam a havernak:(((((((((((
Mi lenne ha adnék olyan Achillest, aminek a bonusa +25% damage? Sztem az jobb. -
Az árnyékot ki lehet kapcsolni valahogy a játékban?
Az options-ben csak low-ra lehet levenni, de úgy meg csúnya, ki szeretném szedni. Ha valaki tudja plz segítsen. Kösz. -
act 1-ben melyik kveszt ad SP jutalmat? -
Pukkka #4462 Komolyan mondtam,ha adsz ventri ipt,vagy privibe egy hamachi szobát akkor odaadom. -
Ha komoly összeszedem neked :)
Sőt asszem van is, nos? :) -
Pukkka #4460 Ares' war Helm-em van, atk speed bonusos Legendary Zeus Thunderbolt relicre cserelem =) -
A következő tárgyakért: Conqueror Bracers, Phobos, Aphrodite Favor, Ares' War Helm, Dark Justice of Tartarus, Alexander's Cuirass
3at adok ezek közül:Borealis, Bloodthirst the Glutton,Timaios, Polaris, Griefmaker, Heka Staff,
Amazonian Spear, Eidolon Shell, Murk Crawlers, Athlon, Blessing of the Gods, Diogenes' Wrap,
Doxa Kalo, Battlemage Robe, Demeter's Sorrow, Crystalline Bracers, Permafrost Bracelet,
Truncheon of Malice, Alke, Bone Bracers, Athena's Greaves, Chromatic Staff, Diogenes' Chiton,
Protean Armor, Shield of the Korybantes, Protean Armor, Silence, Aeon, Amulet of Hygeia,
Chiron's Gaze, Orpheus' Garland, Teucer's Warbow
Aphrodite-ért 5öt :D -
aham... akkor gondolom heat shielddel is ez a helyzet. -
Pukkka #4457 Energy Shield csak Cold/Lightning ellen ved,szerintem 1 potty eleg ra, kesobb majd a +all skill es cuccok dobnak ra,annyit sztem nem ér hogy maxrahuzza az ember. -
és emellett még energy shieldet érdemes fejleszteni? -
Kamisama #4455 Ja, minden teljesen sötét lesz, mintha most kezdenéd. A resiest-ek meg alapból -25%-osak vagy vmi hasonló. Szal varázslókkal vigyázni! -
a heat shield 15%-os damage resistance-je mindenféle sebzésre vonatkozik? -
Crash88 #4453 ha végégivittem normalon akkor a térképet epicen ujra be kell majd járni vagy megmarad cask homályos an?????? -
Hydra okos állat, jó sokáig gépeltük haverral és no lila persze :)
Te Sam, itt nem lehet titánná nőni, őt kell megölni a végén. :D -
Pukkka #4451 Ternion attackos build sztem:
titancalc
-
dudovec #4450 fec: nekem ugyanolyan karim van , megis 3x annyi az eletem , szal igen , valoszinuleg elszurtal valamit , teny h jo cuccok vannak rajtam , de akkoris kene legyen v 3500-4000 nek 38 as championnal.
na kosz , majd megkeresem a hydrat.
ja es amit itt betettetek lightningos botot , enis megtalaltam , de sztem jobbat veszel a boltba , de ahogy erzitek. -
Sam87 #4449 Helló fiúk!Azt szeretném megkérdezni hogy ti minden mellékküldetést megcsináltok amit csak tudtok?Az a tulajdonság hogy meg lehet nőni titánná?Mert akkor előről kezdem a játékot.Előre is kösz.Írjatok minél hamarabb.Koszi!!!
-
ity #4448 Esetleg ha vkinek lenne egy Epic (kék) Set-es cucca, nevezetesen "Hunter's Armguards" (a Hunter's Armor karvédője) akkor "vevő" lennék rá.
Akár Legendary (lila) cuccot is adnék érte. -
virs lee #4447 A varázslás az full reális, a herri potter is tudja.
-
jah meg nincsenek is ilyen szörnyek... 
- kisPocok - -
én is ugyanezt modntam ^^
- kisPocok -