23078
  • virs lee
    Megvan az egész, de sztem egyben full szar. A csuka jó, a sapi varázslónak jó a fast cast miatt, a kesztű meg ternionosnak az attack miatt, a páncél meg úgy szar ahogy van. Egyben nincs sok értelme.
  • Leslieee
    Nem érdekel vkit egy komplett Vestments of the Battlemage Set? (4db)

(4 of 4...+60% Armor Protection, 37% Pierce Resistance, 37% Elemental Resistance, 37% Poison Resistance)
  • virs lee
    Én direkt meg se nézem milyen cuccok léteznek a gaméban, had legyen meglepetés ha kipottyan. :)
  • dudovec
    jah es ha valakinek megvan: robes of sidros loros , iris scintillating robes , vagy a calypso's cover illetve egy "seal of hephaestus" ezekre nagy szuksegem lenne , ha van valakinek es cserelne is akkor irjon.
  • ity
    Jobb szeretem ha a Dweller-t ütik, minthogy engem (akarjanak) :)

Bár a Titán run-okat úgy csinálom én is, nem várok a Dweller-re.
  • virs lee
    Nem fontos, elég ha eléjük célzol hogy pont akkor érjenek bele, amikor te már a shardot osztod. :)
  • virs lee
    Az tuti, mert alapskill. :)
  • dudovec
    hm. lehet hulyeseg , de.... minap feltettem a heroes 5 t , ameik nagyon izmozik h felkell tegyem a hozza valo directx et , kulonben elsem indul... jo felraktam neki , es azt vettem eszre , hogy titanquestbe mostmar kevesebb a grafikai szaggatas , azaz a jatek sokkal simabban megy , a swappolgatas megmindig jelenvan , de szemmel lathatoan elvezhetobb lett a jatek. amugy 6600gt m van , leadtek 256mb pci.
  • ity
    Tény, hogy kell egy jó summon, aki a Squall alatt tartja nmy-t, mert különben gyorsan kifutnak alóla. De szerencsére ennek a funkciónak a Core Dweller tökéletesen megfelel a provoke skillje miatt.
    Amúgy meg csak türelmesnek kell lenni vele. Nem szabad addig elkasztolni a Squall-t, még a Dweller magára nem húzza egycsomóba az nmy-t. Aztán Közelmenni (hogy minél több shard találjon majd be). Elsütni Squall-t és mire lejárna Squall ideje, a 300%-os Cast Rate-tel kiömlő Shardoktól már mindenki fexik :)
  • alibá a mezőrűl
    azta... 8 halál?
    elementalistámon még csak 38 van :D
  • ity
    Tegnap fejeztem be 47-es Assával Epic-et (Warfare + Rogue).
    Elementalistával és Druidával Legendary-ról kihozott lila cuccokba van öltöztetve, és Epic vége már kínkeserves volt. Epic közepéig be se halt. Manticore-nál esett át a tűzkeresztségen. Aztán Orient elejétől még nyolszor halt be szegényke.
    Szóval csak azt akarom mondani, hogy Assa darál normálon. Epic-en is jól megy még, de Orient-től már érezni rajta, hogy kezd kifulladni (full táp cuccokban!).
    Legendary-t el se merem kezdeni vele.
  • alibá a mezőrűl
    nekem a squall nem jön be... bár lehet csak én nem tom jól használni :/
  • virs lee
    Ha elég gyors, akkor 2 ijjal is tud. :P
  • ity
    Jó, hát nekem 512 ram, [email protected] proci meg 64 megás gf4ti4200-ason ez is szóba jöhet sajnos :)
  • ity
    Kimaxolt Squall és passivja nélküli Elementalista?
    Kb olyan, mintha egy Dual Wield-es karinak íjjat adnál a kezébe, hogy harcoljon ;)
  • virs lee
    titán >> küklopsz
  • virs lee
    Hopp, egyik nightos titán leoszott egy ilyet:

:)
  • virs lee
    Fireballt inkább ne, nighton is már elég szar, nemhogy hellen, főleg ilyen sok pontért. Talán cast delay nélkül életképes alternatíva lenne, de így csak normál fokozaton életképes.
  • virs lee
    Elementarista: ice shard + passzívjai, wisp (1 pont) + passzívja, squall + passzívja, core dweller + passzívjai (a wildfire-re elég 1 pont is). Ennyi kell, ahol nem írtam hogy 1 pont, ott maxolni. A többi szabadon elkölthető, én a chain lightningot nyomatom, inkább csak kiegészítésként, de lehet energy + fire shieldre is gyurmázni (bár maxolva se sokat véd, de a semminél jobb).

Oracle: ternion + passzívja, storm nimbus + passzívjai, wisp (1 pont) +passzívja, squall + passzívja maxolni, elég hamar kész van. Olyan lvl 34-től már arra költesz amire akarsz, ternion mellett minden más csak kis extra. Legtöbben lich kinget gyurmázzák, de lehet outsidert is tolni (bossok ellen jó csak a rövid idő miatt, mivel itt nincs refresh, de ott nagyon).
  • virs lee
    De nekem eredeti van, nem szanaszéjjel krekkelt, elvárom hogy jól is működjön. :)
  • virs lee
    Warfarehoz sztem jobb a nature, úgyis 2 kardra van kihegyezve, pajzs nélkül meg a defense szart se ér. Natureben meg ott az oak, dupla élet = dupla annyi ideig oszthatod a pofonokat, tehát a sebzésed is dupla. Ezenkívül ad refresht ancient mellé, és gyógyíthtod is magad.
  • ulrik
    ez a city of megara még az elején, kicsit szar, mert állandóan szétesik a kép a városban még szerencse, hogy sokat nem kell tökölni a városban
  • virs lee
    A gömb miatt nem aggódom, egyszer volt eddig, ennyi belefér, simán elrohanok mindenki mellett mint a warfare / defense-es videoban (csak épp mágussal, ha nincs mákom egyből leütik :D), szal 2 perc alatt nekem is megvan a tájfun run, igaz eddig csak nighton, hellen még egyáltalán nem voltam. Most 53-as a karim, van még elkölthető ponttartalékom is. :)
  • virs lee
    Vagy a gép kevés hozzá
    3500+, gf 7950 gx2, 2gb ram >> ezt sztem kilőhetjük. :D
  • alibá a mezőrűl
    ele

chain lightning helyett mehet akár a volcanic orb is, ízlés kérdése. A lényeg a stun, aztán le lehet shardolni ^^

Oracle már volt asszem...
  • kopterfield
    hi!
    valaki lenne olyan kedves linkelni egy elementalista+ egy oracle kari skill elosztast amivel lehet haladni is akkor azt pusszantom
  • menpe
    hehe, néha nincs gömbje??? mielőtt újra nem telepítettem, minden 2-3. alkalommal volt csak loot, akármit csináltam :D
  • Gelli
    450-es dps em van, epic elején vagyok, de minden szörny 2 - 3 csapás max, mivel mindig bejön valami 2 kezes skill amik maxon vannak
  • Gelli
    én a warefaret választottam, most vagyok 33-as és arat vele, 2 kezesből minden skill maxon, és még a warefares passziv skillekre 1-1
  • ulrik
    Üdv!

Rogue-hoz warfare a jobb vagy érdemesebb inkább a defense-t választani, van vkinek tapasztalata ezügyben?

• jan5650
    Mivel egyedül eléggé unom már a játékot, csináltam egy szobát Hamachi-ban:

Cím : TitanQ-HU
    Pass: TitanQ-HU

Ezt a servert főleg cserélésre használom majd, de bárki jöhet aki akar.
  • ity
    Hát 57-es szinten Dweller összes passivja maxos nálam. Igaz, én viszont Lightningot hagytam ki teljesen. Nem éreztem szükségét, de hát ez ízlés kérdése :)
    Ezért is jó kari ez az Elementalista, támadócucca maxos, lehet szórni a felesleges pontokat mindenhova.
    És ez egyáltalán nem megy a kari hátrányára, hogy ilyen korán kész van, mert ütőképes lett sztem :)

Egyébként amit írsz, hogy néha belassul a kari, sajnos én is észrevettem. Vagy a gép kevés hozzá, vagy tényleg nagyon optimalizálatlan (vagy mindkettő) de úgy tűnik ilyesmi gondja lehet, mert általában ez akkor jön elő nálam is, ha sokminden történik a képernyőn egyszerre, márpedig ugye pont ilyenkor lenne a legfontosabb, hogy kasztoljon.

Úgy vettem észre, hogy a Titán esszencia gömbje akkor nincs néha ott a helyén, ha soxor megyek egymás után meglátogatni őkelmét. Szóval most már úgy csinálom, hogy kilépek a játékból és újraindítom.
    Lassú, de biztos módszer, mert így még nem fordult elő, hogy nem volt ott a gömb.
  • virs lee
    De a legjobb amikor tájfun után nincs lila gömb, oszt viszlát zsákmány. ~~ Volt olyan is.
  • virs lee
    Az mi a fallosztól van hogy időnként nemhogy fast cast, de slow cast van, pedig semmi negatív hatás nem éri a csávót? Lelassít mintha a métrixban lenne, lő 1-2-t, aztán észreveszi magát és visszaáll rendes gyorstüzelőbe. Vmi geci bug lehet, de nagyon idegesítő amikor tüzelés helyett szerencsétlenkedik, közben meg esetleg jól le is ütik, mert akit ki kellene nyírnia, az a breakelés alatt odaér és pofánbassza.
  • virs lee
    Chain lihgt lett belőle, mert az eruption bár ütősebb, sokszor nem alkalmazható, pont a tajgán a gyors jégemberek nem fogják megvárni, a többi megy sharddal is. Mivel túl sok értelmes dologra már úgyse tudok pakolni, jó lesz ez. :) Még 1 szint és kész a chain light passzívja is, aztán marad a gólem utolsó passzívja (1 pont van még csak rajta), wildfire-re ahogy elnéztem nem érdemes pontot vesztegetni (1 kell mert az uccsó passzívhoz prereq), olyan tökmindegy hogy 10-et vagy 60-at sebez a spelljével, az csak arra jó hogy elvonja az ellenfél figyelmét távolból is, az meg megy 1 ponttal is. Szal van 1 passzív skill amit fel kell tápolni, és kész. Utána már tényleg csak a bohóckodás van, 1 pont ide, 1 oda, mindenféle "ingyen elmegy" skillekre. Simán belefér a chain light. :)
  • ity
    Squall + Shard-dal végig lehet tolni legendary-t.
    Csak kell sok Cast Speed (300%) és mégtöbb +% elemental dmg és/vagy +%cold dmg cucc a karira.
    Először én is kombózni akartam támadó tűzvarázslatokkal, de aztán mégsem. Végigmentem anélkül is.
  • virs lee
    Tesztelgettem megint elementaristát kicsit nighton meg hellen, hát sajnos a normálon még fasza volcanic orb ott szart se ér. Ellenben az eruption (+ volativity; bal és jobb felső skillek) jól sebez, de csak álló vagy lassú ellenfeleken (nighton a küklopszok életének kb. felét, feltéve hogy a gólem benne tartja őket). Ugyancsak nem rossz a chain lightning se, bár karcsúbb a sebzése, de squallal kiegészítésnek ez se rossz. Indításnak lightning, aztán a maradék shard. A havasi jéggecik ellen mindenesetre nem árt valami, mert a shard önmagában már ott is 0-t sebez, csak a squall segít valamennyire.
  • ity
    Véletlenszerűen.
    Többet a létszámtól függően dob. Jobbat nem. A jobb cucc létszámfüggetlen.
    Illetve ugye a nagy számok törvénye alapján nyílván több jó eshet, de ugye több player, több cuccon osztozik, így ugyanott vagy :)
  • Pukkka
    Hm kreáltam egy 6 fős multit, ugy, hogy senki nem volt bent rajtam kivul. A mobok nem tüntek erősebbnek, mint ahogy az xp sem többnek, viszont volt sokkal több lila esett. Ezt nem tudja valaki hogy működik?
  • Pukkka
    Mondjuk,ugyis felhuzom 65 re sztem szepen lassan,masra meg ugysem nagyon tudok pakolni.