23078
  • Leslieee
    Skacok mennyi a total resist - Legenden, -75 vagy -100?
  • DooDoo
    bennvagyok
  • ity
    Találtam 2 db-ot, egyberakva.
    Akkor azért mehet a csere, nekem olyan úgysem kell egyelőre nem tervezek olyan karit, aminek az kell :)

1.08-as a game nekem is.
    hamachin leszek
    hunterzeus / zeushunter
    normal game, mert nem tom mivel jössz be
  • virs lee
    Egyrészt szerverek, másrészt át kéne balanszolni az egészet hosszabb játékidőre. Pár nap alatt topon vagy, ez neten se lenne hosszú életű.
  • Leslieee
    De figyeljetek már. Amíg így gondolkodunk addig semmiféle csalás nem lesz, ennyi. Az meg h 1-2 fasz mit csinál, kit érdekel, mi jól érezzük magunkat és kész. Jah és amúgy is mi döntjük el h kire csatizunk ha multizni van kedvünk.
  • kispancsi
    Igen, ott a pont, ezt már én is említettem, és még most is tartok tőle, hogy nem lesz jövője a játéknak, ezért törhetnék magukat a szervezők és csinálhatnénak egy neres verziót is a játékhoz, sőt így ég jól isjárhatnak => többen veszik meg eredetiben. De szeirntem Ők sajnos ezt nem így látják... túl nagy költség fenttartani a szervevreket+elkészíteni a bnet(hasonmás) programot

Marad tehát a zárt körü játékok, de sajnos az meg nem tart örökké...

- kisPocok -
  • DooDoo
    Amúgy 1.08om van még nemtudom mennyire számít..
  • virs lee
    Már rég vannak editorok, végtelen élet, mana, skillpontok, instantkill, stb. Nem kell használni.
  • DooDoo
    Ok, majd írj hova csatlakozzak Hamachival, addig még megölöm 1-2x Typhont :)
  • ity
    Megnézem kariknál milyen charmok vannak, meg a cuccos kariknál is.
  • ity
    Az nem az én világom :)
    Ennyi erővel az Aphrodite amut is dupe-olhatnám a többi karimra, meg minden jobb cuccot amit eddig találtam. Értelmét vesztené az egész.

Egyébként ez a legnagyobb gondom ezzel a játékkal, hogy nincs olyan lehetőség, mint dióban a bnet, ahol több-kevesebb sikerrel rebdszeresen szűrik a dupe-ot, maphack-et ssb.
    Félek, a kezdeti időket átvészelve ennek a gaménak is annyi lesz. Kijönnek az editorok, és vége. Mindenki 65-ös karival futkos majd a legjobb cuccokban.

Marad az, hogy zártkörben játszok majd haverokkal, akiknek hasonló a hozzáállásuk, mint nekem. Úgyanúgy, ahogy dióban is bneten.
  • DooDoo
    Ha van Legendary Lightning charmod (darab is jó nem kell egész), akkor azt elfogadom, amúgy különösebben nem kell semmi :) esetleg ha van vmi jó oracle cuccod megnézném lehet, nem ismerem őket annyira :)
  • virs lee
    Nem tökmindegy? Utána visszamásolod az eredeti mentést, és ottmarad neked is. :)
  • ity
    Kb mi kéne érte?
    De nehogy elszállj a kéréssel, mert az csak egy epic set :P
  • DooDoo
    Épp most találtam meg :)
  • Leslieee
    Nekem van egy DooDoo, de azt Pukkának tartogatom ha reagálna mááár :))
  • virs lee
    Semmit.
  • virs lee
    Ja nem, az rogue.
  • DooDoo
    +65 Offensive ability mennyit dob egy varázsló sebzésén? Mert eddig csak ilyen és cold bónuszos zeus charmot találtam, viszont már rohadtul unom a typhon runt, pedig lightning vagy attack speed bonusosra gyúrtam. Egy jó kis villámos botba menne ugye. Esetleg ha van vkinek ilyen, akkor cserélnék is :)
    Amim van: Bellerophon's Leggings, Athlon, Permafrost Bracelet, Battlemage Bracers+Greaves+Circlet, Demeter's sorrow, Crystalliane Bracers+Helm+Greaves+Rimescythe, Protean Armor, Timaios, Bloodthirst the Glutton, Qi Bai's Robe
  • virs lee
    Az melyik, a 30% attackos?
  • ity
    Tényleg senkinek nincs egy felesleges kézvédője a Hunter's Armor Epic Set-ből? :(
  • Leslieee
    Új Hamachi cím: Idegyere/idegyere

6os szoba Legendaryn 1.08as verzióval.

Gyertek
  • mrall
    minden bizonnyal
  • Kamisama
    Most legendary servert indítottatok mert én látok semmit, ez talán azért lenne mert csak epices vok?
  • Leslieee
    :))

Spellbreaker vagyok (Spirit+Warfare)

De inkább Waros cuccok érdekelnek.
  • mrall
    leslieee pókerben is eltez :) de néha ott is jótékony
  • kispancsi
    hmm várj, van egy kis gondom :P 1.01 -en megy most :( affene ezt elfelejtettem... a többi mostanában nagyon fagyott :S grrr... ha azért akard valaki jelezzen!

- kisPocok -
  • Kamisama
    :)) Fenébe, neked meg mért kellett beleszólnod, ez olyan mint a póker blöffölni kell. :)
  • Kamisama
    Milyen karid van?
  • mrall
    Kamisama : ha szar cuccaid vannak mit tudsz felajánlani egy legendary set-ért ? :)) de lesliee-t ismerve jótékonyan megúszod
  • Kamisama
    Hátt a dex még rendben is van, de a strength nem, ha nincs rá szükséged még nekem adhatod. :)
  • kispancsi
    Valaki kipróbálná velem hamatchi-n?

már valaki csinált egy szobát: (köszönet érte)

Cím : TitanQ-HU
    Pass: TitanQ-HU

örülnék ha lenne valaki akinek lenne kedve tesztelni velem egyet :)

- kisPocok -

• mrall
    35db typhoon runom volt egymás után és még 1 zöld sem :( délelőtt 10ből 5ször lila volt :)

hihetetlen ez a generálási mód!

a Battlemage set nekem is meg lehh volna de eladtam helyhiány miatt a 4db-ból 2db-ot erre bejönn a hiányzó 2db na mindegy ezeket is eladom!
  • Leslieee
    Megvan persze.

Ez kell hozzá: Required Dexterity: 137
    Required Strength: 329
  • Kamisama
    Megvan még a set-ed? Nekem kellene mert elég szar cuccaim vannak! Bár lehet hogy szar a karim hozzá 38as.
  • Leslieee
    Persze azért nem kell :)
  • virs lee
    Battlemage set is. ~~
  • Leslieee
    Elemental Damage csak a mágusoknak jó :)
  • virs lee
    Más páncélokon meg +22% elemental damage van, szal fos az. :P
  • Leslieee
    Sztem ez az összes Settel így van. Mazsolázgatni lehet közülük, de egyben fos az összes. Talán a Son of Ares vagy mianeve set harcosnak, az meleg.

Nade van egy all skill az armoron, annyira nem rossz:P