23078
-
Skacok mennyi a total resist - Legenden, -75 vagy -100? -
DooDoo #4603 bennvagyok -
ity #4602 Találtam 2 db-ot, egyberakva.
Akkor azért mehet a csere, nekem olyan úgysem kell egyelőre nem tervezek olyan karit, aminek az kell :)
1.08-as a game nekem is.
hamachin leszek
hunterzeus / zeushunter
normal game, mert nem tom mivel jössz be -
virs lee #4601 Egyrészt szerverek, másrészt át kéne balanszolni az egészet hosszabb játékidőre. Pár nap alatt topon vagy, ez neten se lenne hosszú életű. -
De figyeljetek már. Amíg így gondolkodunk addig semmiféle csalás nem lesz, ennyi. Az meg h 1-2 fasz mit csinál, kit érdekel, mi jól érezzük magunkat és kész. Jah és amúgy is mi döntjük el h kire csatizunk ha multizni van kedvünk. -
Igen, ott a pont, ezt már én is említettem, és még most is tartok tőle, hogy nem lesz jövője a játéknak, ezért törhetnék magukat a szervezők és csinálhatnénak egy neres verziót is a játékhoz, sőt így ég jól isjárhatnak => többen veszik meg eredetiben. De szeirntem Ők sajnos ezt nem így látják... túl nagy költség fenttartani a szervevreket+elkészíteni a bnet(hasonmás) programot
Marad tehát a zárt körü játékok, de sajnos az meg nem tart örökké...
- kisPocok - -
DooDoo #4598 Amúgy 1.08om van még nemtudom mennyire számít.. -
virs lee #4597 Már rég vannak editorok, végtelen élet, mana, skillpontok, instantkill, stb. Nem kell használni. -
DooDoo #4596 Ok, majd írj hova csatlakozzak Hamachival, addig még megölöm 1-2x Typhont :)
-
ity #4595 Megnézem kariknál milyen charmok vannak, meg a cuccos kariknál is. -
ity #4594 Az nem az én világom :)
Ennyi erővel az Aphrodite amut is dupe-olhatnám a többi karimra, meg minden jobb cuccot amit eddig találtam. Értelmét vesztené az egész.
Egyébként ez a legnagyobb gondom ezzel a játékkal, hogy nincs olyan lehetőség, mint dióban a bnet, ahol több-kevesebb sikerrel rebdszeresen szűrik a dupe-ot, maphack-et ssb.
Félek, a kezdeti időket átvészelve ennek a gaménak is annyi lesz. Kijönnek az editorok, és vége. Mindenki 65-ös karival futkos majd a legjobb cuccokban.
Marad az, hogy zártkörben játszok majd haverokkal, akiknek hasonló a hozzáállásuk, mint nekem. Úgyanúgy, ahogy dióban is bneten. -
DooDoo #4593 Ha van Legendary Lightning charmod (darab is jó nem kell egész), akkor azt elfogadom, amúgy különösebben nem kell semmi :) esetleg ha van vmi jó oracle cuccod megnézném lehet, nem ismerem őket annyira :) -
virs lee #4592 Nem tökmindegy? Utána visszamásolod az eredeti mentést, és ottmarad neked is. :) -
ity #4591 Kb mi kéne érte?
De nehogy elszállj a kéréssel, mert az csak egy epic set :P -
DooDoo #4590 Épp most találtam meg :) -
Nekem van egy DooDoo, de azt Pukkának tartogatom ha reagálna mááár :)) -
virs lee #4588 Semmit. -
virs lee #4587 Ja nem, az rogue. -
DooDoo #4586 +65 Offensive ability mennyit dob egy varázsló sebzésén? Mert eddig csak ilyen és cold bónuszos zeus charmot találtam, viszont már rohadtul unom a typhon runt, pedig lightning vagy attack speed bonusosra gyúrtam. Egy jó kis villámos botba menne ugye. Esetleg ha van vkinek ilyen, akkor cserélnék is :)
Amim van: Bellerophon's Leggings, Athlon, Permafrost Bracelet, Battlemage Bracers+Greaves+Circlet, Demeter's sorrow, Crystalliane Bracers+Helm+Greaves+Rimescythe, Protean Armor, Timaios, Bloodthirst the Glutton, Qi Bai's Robe -
virs lee #4585 Az melyik, a 30% attackos? -
ity #4584 Tényleg senkinek nincs egy felesleges kézvédője a Hunter's Armor Epic Set-ből? :( -
Új Hamachi cím: Idegyere/idegyere
6os szoba Legendaryn 1.08as verzióval.
Gyertek -
minden bizonnyal -
Kamisama #4581 Most legendary servert indítottatok mert én látok semmit, ez talán azért lenne mert csak epices vok? -
:))
Spellbreaker vagyok (Spirit+Warfare)
De inkább Waros cuccok érdekelnek. -
leslieee pókerben is eltez :) de néha ott is jótékony -
hmm várj, van egy kis gondom :P 1.01 -en megy most :( affene ezt elfelejtettem... a többi mostanában nagyon fagyott :S grrr... ha azért akard valaki jelezzen!
- kisPocok - -
Kamisama #4577 :)) Fenébe, neked meg mért kellett beleszólnod, ez olyan mint a póker blöffölni kell. :) -
Kamisama #4576 Milyen karid van? -
Kamisama : ha szar cuccaid vannak mit tudsz felajánlani egy legendary set-ért ? :)) de lesliee-t ismerve jótékonyan megúszod -
Kamisama #4574 Hátt a dex még rendben is van, de a strength nem, ha nincs rá szükséged még nekem adhatod. :) -
Valaki kipróbálná velem hamatchi-n?
már valaki csinált egy szobát: (köszönet érte)
Cím : TitanQ-HU
Pass: TitanQ-HU
örülnék ha lenne valaki akinek lenne kedve tesztelni velem egyet :)
- kisPocok -
-
35db typhoon runom volt egymás után és még 1 zöld sem :( délelőtt 10ből 5ször lila volt :)
hihetetlen ez a generálási mód!
a Battlemage set nekem is meg lehh volna de eladtam helyhiány miatt a 4db-ból 2db-ot erre bejönn a hiányzó 2db na mindegy ezeket is eladom! -
Megvan persze.
Ez kell hozzá: Required Dexterity: 137
Required Strength: 329
-
Kamisama #4570 Megvan még a set-ed? Nekem kellene mert elég szar cuccaim vannak! Bár lehet hogy szar a karim hozzá 38as. -
Persze azért nem kell :) -
virs lee #4568 Battlemage set is. ~~ -
Elemental Damage csak a mágusoknak jó :) -
virs lee #4566 Más páncélokon meg +22% elemental damage van, szal fos az. :P -
Sztem ez az összes Settel így van. Mazsolázgatni lehet közülük, de egyben fos az összes. Talán a Son of Ares vagy mianeve set harcosnak, az meleg.
Nade van egy all skill az armoron, annyira nem rossz:P