23078
  • ity
  • dudovec
    kikkell torolni a karidnal datum szerint az utolso 1 , vagy 2 filet .. de csinalj biztonsagi masolatot a karcsirol mielott csesztedned. aztan lehet megkell majd ujra olnod telkint , nemtom.
  • öregharcsa
    erre már valaki írt egy megoldást itt...szerintem pár oldallal arrébb megtalálod...

#3601...alul van egy kereső!!!!
  • mrall
    hahóóóóó alvás van vagy mi?

HELP!
  • mrall
    na most kéne egy kis help a negyérdeműtől!

Legendásan megöltem a telkint görögben (Legendás erővel) Legendary szinten :)

És nem tom egyiptomba áthajózni mert a hajós feje felett nincs semmi magyarul nem tok vele beszélni! kiléptem visszalépek megint semmmi!

Marha gyorsan kellene valami marha okos megoldás hogy MI A FASZT CSINÁLJAK!??????

• Leslieee
    Dehogyis. Állandóan kérdezgetni kell, mert mivan ha vki tök nem figyel ide, és pont akkor szerez belőle kettőt, vagy esetleg megszerzi és nem kell neki.
    És valakinek ezek nem értékes dolgok (amut kivéve), mint ahogy nekem sem 50000 Staff.

Most zavar az a 2 sor? :)
  • Gunner
    hányszor fogod még megkérdezni, kinek van-e ilyen cucca? Ha vki tudja h van nála vmi értékes akkor úgyis megfogja tartani mostmár :) És ha szüksége lesz vmire akkor 1x beirja ide és akkor eljön te időd, türelem ;)
  • Leslieee
    Jaja a magyarok általában semmit nem olvasnak el, de itt kivételesen nem is kellett mert az első inventory rendezés után automatice előjön a szöveg a karival kapcsolatban :))

Alexander/Achilles armor, Aphro Favor, Conq Bracers vkinél? :)))
  • Scareface
    Ok, kösz a segítséget, most jó volt, de első nekifutásra is ment vaultmon, de akkor kifeküdtek a karik!
  • zizz21
    Minden kutyu után egyszer úgy kell elindítani,h közben megy a vault. :D Nekem is megy jól,nincs vele gond... egyellőre. :p De hát mint tudjuk ez a Titan Quest! :D:D:D
  • ity
    Tudtam! :) ---> #4650
    Bár így lenne ötösöm a lottón ... persze ahhoz kéne lottószelvényt is venni :D

Sose értettem az emberek miért nem olvassák el egy adott progrmahoz a readme file-t.
    TQVaulthoz is mellékeltek. És meglepő módon le is van benne írva, hogy kell használni.
  • Pukkka
    Ejj , korán van még, írni sem tudok =D
  • Pukkka
    Legalabbis nekem errorral kivag,ha ha a vaultbol probalom inditani a jatekot
  • Pukkka
    Köszi.

Scareface, mint irtak, elinditod Vaultot, cuccolsz, végaztél exit és elinditod Vaultmont, utana pedig a cureromos exevel inditasz.
  • Leslieee
    Figyu havernál is ez volt. Szal, amikor kutyulsz vmit benn a kariddal, utána a vaultmon vagy mivel kell elindítani (de ezt ki is írja) a játékot, és utána tod csak betölteni a karidat. Állítólag csak egyszer kell ezzel indítani (nemtom h minden kutyu után egyszer, vagy összesen egyszer), utána fut normálisan is. Nekem eddig nem volt vele para, bár csak egyszer használtam :)
  • Scareface
    Na nekem Unleashed van 1.08-al, curerommal indítva, de ez a vault leganyézza a karaktereimet, amelyikeket megnyitok vele.Szal mi ilyenkor a teendő?
    Karaktereket visszatettem, de nem tudok cuccolni, mert megint leoffolja a karaktereket.
  • Leslieee
    Egész jó ez a vault. Alig fér bele vmi :DDDDD
  • yann
    hello, csak néhány tanács, a tévedés lehetőségét fentartom :)
    mivel a spear-ekhez sok dextery kell és kevesebb strength mint egy harcosnak ezért az armor handlinget érdemes kimaxolni (meg felette mindet: shield smash, disable, pulverize), batter és rend armor szerintem felejtős, azokról vedd le a pontokat, meg a battle avarnessre is elég csak 1 pont, inkább csak a felette levőket maxold (focus, iron will). érdemes rakni pontokat a rally-ra nagyon jól jön sokszor az azonnali health restore, rengetegszer megmentett már izmosabb monsztáknál, mikor nem elég gyors a potik regenerálása. az adrenalin meg a passzivjai szintén maxolásért kiáltanak. a hunter ágból az art of the hunt, meg a passzivjai jók pakold oda is a pontokat, colossus form nekem annyira nem jött be: kevés az a 24 sec, finishingnek jó, de akkor kombináld majd a take down-nal meg a passzivjaival. ha marad még pontod a study prey tűnik még jó választásnak.
    na sok sikert.
  • Gunner
    sok sikert kívánok hozzá, figyelemmel fogom kísérni, és ha úgy látom vmi hiányzik akkor linkelek/irok neked :P
  • stevenson1988
    a kézi könyv linkjét kössz, ja és halottam ezekről a már elkészült rajongói oldalakról, és tudom hogy amik rajtuk találhatóak az könnyen összeszedhető máshonnan és komolyabb információhalmazzal nem bírnak, ezért is vágtam bele egy komolyabb oldal elkészítésébe...
  • Gunner
    Titan Quest Fan Site
  • Gunner
    minnyá adok link hozzá
  • Gunner
    Ajánlom figyelmedbe a kézkikönyv felhelyezését mint játék kezelési útmutatót :)
  • Gunner
    töltsd le újra v. máshonnan ha tudod, elindításához pedig framework 1.1 kell ahogy láttam
  • stevenson1988
    Üdvözletem emberek!

Mit szólnátok ha készülne egy komolyabb Titan Quest rajongói oldal!?
    Nos a döntést meghoztam nélkületek, így már az elkészítés folyamatban van...
    Amivel kész vagyok aaz a dizájn, illetve a Gy.I.K. egy jó része... (tudom, még vajmi kevés)
    Amiket pedig tervezek: Részletes leírás a játékról, azaz mi micsoda, mi miért van, és egy alaposabb skill leírás mesterségekre lebontva. Lesz még persze letöltés és a többi, és a többi...
    Aki kiváncsi mennyire bénán fog majd kinézni az a következő linkre kattintva megnyugodhat: A dizájn

És hogy miért írtam most ide?
    Mert szeretném a segítségeteket késrni az oldal mihamarabbi elkészültébe!
    Ehez nem kell jártasság a honlapkészítésben, hogyha linkeket gyűjtesz a hasznosabb holmikról, vagy az esetleg birtokodban lévő kis TQ kézikönyből begépeled a fontosabb infókat már az is nagy segítség számomra!

Tehát a segítőkész emberek jelentkezését várom PÜ-ben vagy a kövi email címre: [email protected]

Tegyünk a magyar TitanQuest közösségért együtt!
  • mrall
    lessszi come on fel msn-re
  • Gunner
    eredeti exe-vel lehet futtatni securommal, securom nélkül te nem tudsz vault-al indítani
    akinek meg reloaded exéje van az meg tudja vaultot is használni, ennyi
  • Leslieee
    Valakinél fölös : Alexander's Cuirass, Aphro Favor, Conqueror's Bracers?

Ár megegyezés szerint :)
  • zsotesz
    Nekem is ez volt a bajom, én ráhagytam
  • Kamisama
    Helló!

Vki akinek Wardene(defense/hunter) van, segítsen már pls mert annyira nem tudom mit érdemes fejleszteni rajta.
    Itt van az összeállításom: Skillek
  • Leslieee
    Táska editor? CSALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS :DD
  • killecske
    Hi

Letöltöttem TQVault_1.4.zip de ugyanazt írja "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)."
    Help :(
  • ity
    Nekem is biztonsági másolatom van csak, mégis megy. Akár vaultmon-ból indítom tq-t, akár kintről.
    Akkor ez úgy tűnik megint egyedi, gépfüggő dolog.
    Ami nem meglepő ennél a játéknál :)
  • ocras
    Igazad van, a vaultmon eleg ha megy, viszont a vaultmonnal inditva nekem speciel nem megy, mivel nem eredeti exevel futtatom hanem securommal. Akinek eredeti a játék, vagy kiírt eredeti exevel jatszik, anak oké.
  • ity
    A nyakamat rá mertem volna tenni, hogy lesz ilyen kérdés, hogy nem megy :)
    Sőt, 101%, hogy lesz is még :D

Egyébként a vault-nak nem kell mennie, mikor elindítod tq-t.
    A vaultmon a lényeg, hogy menjen. És az is tökmind1, hogy a vaultmon-nal indítod tq-t vagy saját ikonjával.
  • ocras
    A cuccolós progit ne zárd be cuccolás után, úgy indítsd el a játékot hogy fut a háttérben a tqvault és a tqvaultmon.exe is, de ne a tqvaultmon-on belül indítsd a játékot, hanem a szokott módon. Amikor belépsz a játékba, minden karaktert akinek a zsákjában matattál tölts be egyszer, aztán kiléphetsz velük. Ezután mindaddig jo lesz, ammíg újra nem használod a tqvaultot, akkor megint ugyanez, egyszer betöltöd a karit a háttérben futó tqvault-tal és minden sirály:-)
  • Pukkka
    Hm, nekem ettől a cuccolos progitol eltünik a karim =/
  • kopterfield
    bneten senkit nem bannoltak meg loaderert, es az is azt a celt szolgalja mint ez a progi. amugy aki csalni akar az nem ezt fogja hasznalni hanem komolyabbat....
  • ity
    Tudod mit? Igazad van, ez egy editor :)

A cuccokból ki tudja venni a belerakott charmokat.

Aki viszont ezt a funkcióját használja, az tényleg cheat-el, mert az eredeti játékban ilyesmit nem lehet. Ez a játékmenetet befolyásolja.
    Hasonlóan, mint az a mod, amivel epic (kék) és legendary (lila) cuccokba is bele engedi rakni a charm-okat. Bár ez a demoban még gyárilag így volt, a véglegesben már ezeket nem lehet charm-ozni, így ez is cheat.
  • r4pt0r
    Én nem mondtam hogy cheat, hanem hogy editor. És bárhogy nézem még mindig egy editor, nem kari hanem táska editor.

nem értem mi a gond. :D