23078
-
random minden, ezért nem lehet következtetni arra, hogy seteket dobál, talán jó napja volt ennyi. :)
- kisPocok - -
nem, ahhoz 1.08-as crack kell amit innen tölthetsz le. -
ha 1.11-et feltolod utána az 1.11-es crackot kell feltenned, de úgy tom ez még nem is jelent meg, de megnézhetitek "gémkopiwörddotcóm"-on.
- kisPocok - -
Ja.. -
Lordgges #4720 help nem muxik fel kel instalálni a 1.08 at aztán crackelem a cd lévö crackel ??
-
Én epicen (1.08) többször is megöltem telkint, és esett vagy 4 lila, 8 kék, mondjuk leginkább seteket dobál úgyvettem észre. De tényleg érdemes rusholni. -
Lordgges #4718 1.08 után az 1.11 rakjam fel és utána meg a crcket??
-
ity #4717 Az összes peccsben ugyanolyan a cucchullás. Nincs különbség. Nem kell rémhíreket terjeszteni :) -
kiszórnám a szemetet:
lila
dragon's breath, crystalline helm (s)
kék
ironwood staff, druid's staff (s)
elemental deflector, frostguard
pyromancer's robe/bracelet (s)
greaves of the firewalker (s)
tylderon's breastplate
charon's furneral wrappings
ha véletlen érdekel vkit vmik szánalmas item szóljon. -
dudovec #4715 jah es legendarys monkey king trickery is kene pls..:D
meg 1 archmage sisak ha van valakinek. -
yann #4714 jupii!
epic szint, act 2: végre, az első lila cucc! ramses sírjában egy nevetséges csontvázharcos dobott egy lila pajzsot, majd nem sokkal később a "sivatagi rém" (utolsó boss) szintén dobott egy lila pajzsot. telkine mondanom se kell csak sárgával árasztott el... az egész act2-n az utolsón kívűl egy boss sem dobott még csak zöld cuccost sem. fura
egyébként valaki írta már és én is ezt tapasztaltam, hogy 1.08 on kicsit gyengébb a drop, mint 1.01-en volt. 1.11-en ki játszik, milyen a cucc-hullás? -
Saját MOD készítés magyarúl, elösszőr. olvas|letölt -
Üdv Neked is kedves emberke!
Válaszolni szeretnék itt az "első" fan oldlaról! :)
Szerintem jópáran tudják, hogy nem ez lenne az első ezzel a játékkal foglalkozó magyar fan oldal, főleg azért, mert szerencsére az én oldalam birtokolja ezt a címet ("Az első magyar..."). Így a kép amit belinkeltél, nem az első titan quest rajongói oldal lesz. A dizájn nagyon szép hála TQ Vaultnak, bár tényleg sok fan oldal használja ezen "szineket" így ez érthető, bár sokat nem kellett alakítani rajta.
Remélem elkészül az oldal, hogy megtekintsem a gyík-ot, és a letöltéseket és a többit, és a többit... :) Üdv.
- kisPocok - -
töröld le, rakd föl újra, mert gondolom megcrackelted szépen, aztán rakjá föl rá egy 1.08 patch-et és arra egy 1.08 cracket -
Lordgges #4710 mit csináljak hogy a játék ne lépkedjen ki mert elégé idegesit csinálok egy karit azt ki lép!! azt a karimat nem tudom visza hivni!!! -
dudovec #4709 nekem legendary code of hammurabbi kavics kellene. lehetoleg olyan ami meg nincs osszerakva , 1 darab is eleg. ha van valakinek szoljon , thx. -
Ravasak #4708 +30 % lightning damageset meg nem raktam ossze
na jobb lesz gyujtogetnem :) -
ity #4707 +25% dmg vagy esetleg +30% light dmg? -
Hi! Soothsayer-em van(24es) és ott tartok,h lehet már nimfám. Mi a vélemény róla?mennyire van rá szükség?Erős? Vagy költsek inkább vmi másra a natureon belül?? eddig a farkasokat erőltettem meg egy kicsi rebirth,meg heart of oakból is egy kicsi. :p -
Ravasak #4705 zeus charmban szerintem a leghasznalhatobb bonus amit eddig adott nekem a 35% attack speed valaki talált már jobbat ? -
hát krekkeltre 1.08at se 1.11et nem fox felrakni
mellesleg multizni akarsz akkor csak hamichin fogsz tudni, remélem tudod ;) -
Én ott vagyok jelenleg, hogy be szeretném patchelni, hogy tudjak multizni. Nincs eredeti exe-m, csak a krekkelt. A reloaded 1.08-at nem merem felrakni, mert akkor nullázódik a téma... Valami más mód? -
használd picit mind2őt, tapasztald ki meikkel kaszálsz jobban, és ráérsz dönteni, egy főgonosznál elég jól meglehet nézni meik sebzi jobban :) -
ity #4701 Épp most raktam össze egy Legendary Zeus Charmot. A Bonus is light dmg lett rajta (3-20-ig). Pont jó lenne a staffodra :)
Ha érdekel és van vmi trade alapod, dumcsizzuk meg privátban.
(Ill. ha vkinek kell és tud adni vmit érte, az is privizhet) -
jade figurine nemrég volt szóban, keress rá tán -
letöltöd 1.08 reloaded rart és benne van -
Raziel82 #4698 Sziasztok találam 2 küldetéshez való tárgyat(Jade Figurine, Staff of Khufu) nem tudom mit kell velük csinálni, mert a normál szintet kivittem és nem kellet, van ötletetek hol öket felhasználni, mert vártam a végéig de nem kellett vagy nagyon siettem és nem vettem észre. Ha valaki dudna segíteni, előre is köszi. -
Eredeti exe-t nem dobná valaki fel Rapidshare-re? -
Ravasak #4696 Edekes Legendaryn a Manticore 68 szintukent meg 70 szintukent is összefutottam vele :) bar sokat igy se nagyon ert :)
csak egy baj van eleg szukosen adja a lilat csak egy conquerors braceletett dobott a magusomnak :( -
hát ha a lightningot erőlteted sztem a második jobb neked... -
nahh sikerült!
Köszi a helpet! ennyi volt a gáz hogy az összes sidequestemet elveszítettem de újra meg tom csinálni szal csak bous xp! még jól is jött!
mégeccer köszi -
r4pt0r #4693 Szerintetek melyik a jobb? Bár gondolom a lila, mert az nem számolja a sebzéseket amire esély van ezért nem tudom mennyit sebez. De gondoltam megkérdezem.
-
Jósok thypon van addig méég :) -
65 -
zsotesz #4690 asszem 65 -
Hadrius #4689 látom ilyet még senki nemvetett fel szerintetek mennyilehet a titan questben a max lvl ha valakimar tudja mer elérte az irja meg mer nagyon kivancsi lennék és tolom ezerrel
de ha valaki tudja irja.
-
najó nemis szar a drop, normal typhon run néha 2 kéket is hoz, télleg csak el kellett kezdeni. mondjuk hunternek nem dob semmit, 20 közül egy szar íjat max. majd epic-en talán.
1.11 reloaded sosem lesz? -
ird le neki #4660 -
Már csinálják :) -
ity #4685 Lassan tényleg ideje lenne összeszedni ezeket a dolgokat és egy faq-t írni ...