23078
  • kispancsi
    6fős limit, jó erre nem gondoltam akkor nem szóltam :)

- kisPocok -
  • kispancsi
    jah és amikor már nem fér el akkor exportálod a cuccot, és onann abból már bármennyit importál6sz... javíts ki ha tévedek!

- kisPocok -
  • kispancsi
    ne mindenből egy kicsit hanem egy valamit de azt nagoyn!

- kisPocok -
  • Leslieee
    Pocok, Dudinak kell vmi csak azért írtam neki. Amúgy sem férünk 6an többen egy szobába.

Az meg nem kari editor, hanem táska editor :DDD Cuccokat lehet pakolászni a karijaid között, vagy raktározni sztem ez még nem editor. Nincs kedvem eladogatni a lila cuccokat szűkös hely lévén.
  • yann
    miért rontja a vault a játékélményt? nem mindegy hogy a saját karijaid között csereberélsz, vagy online másokkal? az is rontja a játékot?
  • zizz21
    Hi! Soothsayer-em van(24es) és ott tartok,h lehet már nimfám. Mi a vélemény róla?mennyire van rá szükség?Erős? Vagy költsek inkább vmi másra a natureon belül?? eddig a farkasokat erőltettem meg egy kicsi rebirth,meg heart of oakból is egy kicsi. :p Meg akarok egy ijjász karit!Melyik skill kombináció arra a legalkalmasabb? A Bone Charmer v a Ranger???
  • yann
    láttam hasonlót boltosnál, nem vettem meg 20 milláért de az kicsit érdekesebb volt:
    nem adott dex-et, -36%health és -20.0(!) volt a health regen, viszont az exp növelése 64%(!) volt
  • kispancsi
    Ne bíztassatok már senkit hogy karakter editort használjon elrontja a játékélményt!

- kisPocok -
  • kispancsi
    van már kész szobák, használjuk mindanyian azt pl.:

név: TQ-HU
    jelszó: TQ-HU

név: TitanQ-HU
    jelszó: TitanQ-HU

ez egy ösztönző hozzászólás akart lenni hogy midnenki 1 hamatchin játszon :)))

- kisPocok -

• kispancsi
    Driver upgrade szeirntem segítene rajta! nekem is komolyabb egerem van és kitünően müxik vele. ha esetleg BlueToothos az egér akkor lehet hogy árnyékolva van,de akkor nem tudom másik játékokkal hogy müxik, csak 1 5let volt.

- kisPocok -
  • kispancsi
    azért UNKNOWN mert crackelve van a játék szerezz egy eredeti exét pés utána tudod patch-elni, de utána ahhoz a patchez tartozó crack kell majd. (1.08-as patch-hez 1.08 -as RELOADED Crack kell amit pl innen érhetsz el - ebben még egy eredeti exét is mellékeltek!)

- kisPocok -
  • kispancsi
    Igen hat arra is a +Cold damage(1.passive skill), de a plusz X lightning/cold sebzés nem(amit a storm nimbus ad).

- kisPocok -
  • kispancsi
    az érdekes dolog mert ugyanolyat ami neked volt biztosan nem találsz még1et! :)
    kezdj egy újat!

- kisPocok -
  • kispancsi
    ha 1.01-et használsz akkor van egy karakter recovery patch itt.

- kisPocok -
  • Leslieee
    Figyi menj a titanquestvault.ign.com-ra és töltsd le a Vault modot. Ez arra jó h karik között tudsz csereberélni, illetve raktározhatod a cuccaidat. Csak arra figyelj h miután rendezgettél a progival, a vaultmon-al indítsd a gamát különben nem tudod loadolni a karidat (ezt minden rendezgetés után egyszer kell véghez vinned amúgy megy anélkül is).
  • Leslieee
    Wiggum. Fogd a kurva 1.08as patchet, bemásolod a játék könyvtárába, elindítod (DE EREDETI LEGYEN AZ EXE NEM CRACKELT), aztán 1.08 fixed exe bemásol és játszik :)

Nemtom mi lehet a gondja Messmann, ez a játék csupa meglepi :P

Virslee akkor az mire jó? A harcos Stormosoknak? :))
  • wiggum
    hello!

kéne egy kis help. állandóan kifagy a tq. a patcheket meg nem tudom felrakni, azt írja h current version:UNKNOWN (01ról 11re). a 08ast feltelepíti de mégsem írja ki a játékban h 1.08 hanem 1.01-et ír. Mit csináljak?? Előre is kössz! a cracktól meg tönkre megy, vmit rosszul csinálok?
  • messmann
    Na de komolyan, semmi ötletem.
  • virs lee
    Nem.
  • virs lee
    Nekem 20 volt, de én a -health regen miatt nem vettem meg. Az hogy lefelezi az életem, önmagában még nem izgatott volna, így is 1 ütés a 2000 hp-m.
  • Geralo
    az 1.08at meg megoldom XD
  • Geralo
    úgy gondoltam egyik karimról-másikra XD
  • Leslieee
    Szerintem 3 okból sem fogsz jól járni: 1. Itt mindenki legalább 1.08as

2. Senki nem fog ingyen cuccokat dobálni

3. Ha mégis, akkor sem fogod tudni felvenni őket

:)
  • Geralo
    és hamachi szobát adnék:név:megatitanquest pass:itemtrade
  • Geralo
    1.01 es vagyok :D
  • Leslieee
    Okés Dude, akkor majd privizz h mikor :)
  • Geralo
    nekem az lenne a kérésem hogy cuccokat kéne átdobálni pls pls,meg érdekelne a babylon szet egy-két darabja is
  • dudovec
    van warriornak valo cuccom , de mondom , a legjobbak nincsenek meg. majd megnezed , az a baj h most nemtudok tq zni , majd megbeszelunk egy masik idopontot privatban vagy valami.
  • Leslieee
    Hozzál létre egy Hamachi szobát és csatizok is egyből :)

Conqueror's Bracers, Aphro Favor, Achilles/Alexander Armorod nincs véletlen? :D
  • zsirfecske
    ez a +xp-s amu amiről régebben volt szó baromság. ráadásul 30 milla nem 20 nálam. akkor már inkább a prokopios...

• dudovec
    lesliee azt megkoszononnem , van par motyom nekemis amit tudnek adni , bar nem a top cuccok. van par karinyi lila , majd megnezed. ha van hamachid majd valamikor megprobalhatjuk.
  • Leslieee
    A játék levágja h miért váltottál 5 gombos egérre, és a Cheat védelem aktiválódott :DDDD
  • messmann
    Khm. A probléma a következő: Gondoltam megint elkezdek játszani a programmal. El is indíottam, csakhogy az eltelt időben vettem egy másik 5 gombos egeret ( Trust MX2500X) és egyszerűen olyan lassan reagál az egérmozgásokra a játék, hogy nem tudok vele játszani. A többi game fut vele rendesen ez meg nem. Van valami ötletetek, megoldásotok esetleg?
  • Smitiz
    köszi, megpróbálom :)
    Próbáltam rákeresni mint dock, de úgy nem írták :D
  • wiggum
    hello!

kéne egy kis help. állandóan kifagy a tq. a patcheket meg nem tudom felrakni, azt írja h current version:UNKNOWN (01ról 11re). a 08ast feltelepíti de mégsem írja ki a játékban h 1.08 hanem 1.01-et ír. Mit csináljak?? Előre is kössz
  • Leslieee
    Smitiz: #4683

Stormosok: A Storm Nimbus hat az Ice Shard-ra is?
  • Lordgges
    save game honnan tudok le tölteni mert törlödöt a kariaim
  • Smitiz
    Segítsen valaki!

Athénban vagyok a dokkoknál, a térkép jelöl egy csajt meg a hajó kapitányát, a csajjal lehet beszélni, azt mondja hogy indulhatunk ha akarok, de a kapitánnyal nem tudok beszélni :(
    Minden quest ki van pipálva...
    Mit hagytam ki?
  • arsnl
    Hello!
    Lenne egy kérdésem: A játékból eltűnt a karakterem, de a Dokumentumok/My Games/Titan Quest-be még benn van.Lehet vmit csinálni, hogy újra a benne legyen a karim a játékba?
  • Leslieee
    Soulreaver: Jade Zhidane-ba kell egy tagnak (Great Wall), a Khufu meg egy papnak Memphisben a nagy ajtó mellett.

Dudovec ha az Archmage's Diadem-re gondolsz akkor az megvan ha kell.