23078
  • Ravasak
    kössze az infokat :)
  • ocras
    Halihó,
    Szóval a stun damage a stunban eltoltott idot noveli a meghatározott százalékkal.
  • ity
    Defender mastery-hez még nem volt szerencsém, de ahogy a leírását nézegetem én inkább arra tippelnék, hogy ennyivel nagyobb esélyed van arra, hogy a bevitt sebzés mellé még el is kábítod az nmy-t.

De majd csak jön vki, aknek van ilyen karija már és tapasztalatokat mond, nem pedig tippeket, hogy mi lehet :)
  • Ravasak
    Azt tudom hogy a stun mit csinal de akkor a + 50% stun damage azt jelenti hogy 50% kal nagyobbat ütök amig ö el van kábitva ?
  • ity
    Elkábítja nmy-t. Nem tud mozogni, ütni, támadni, védekezni, tuképp semmit bizonyos ideig. Szóval hasznos, nem is kicsit :)
  • ity
    Tudod mi a poén abban a set-ben?
    Hogy a bonuszt két egyforma gyűrűre is megadja. Én pont ezért két Alke-t adtam az Assámra, a str miatt :)
  • ity
    Nekem pont 2 karim van eddig ami végigvitte Legendaey-t. Egy Druida meg egy Elementalista :)
    Mindkettővel élvezet volt végigtolni. Druidával talán picit nehezebb. Bár biztos az is hozzátartozik, hogy az volt első karim, szóval annak voltak a legratyibb cuccai. Viszont csomó mindent szerzett az Elementalistámnak :)
    A farkasok egyébként nagyon gyorsan szétkapják nmy-t. Össze sem lehet hasonlítani egy Dweller-rel pl, aki bár sose hal meg, nem is üt nagyot.
    18-as szintig fel kell tuningolni a nature skill-t (cuccokból) és akkor alapból 3 farkast idézhetsz. Kimaxolt Oak mellett (ugye akkor már azon is vannak plusz skillek) egy-egy farkas élete kb 7500 lesz (Legendary-n). És vannak 3-an, szal széttépik nmy-t ha néha rájuk gyógyítasz.
    Én direkt szoktam hagyni, hogy lemenjen életük, mert akkor bekapcsol nekik a Survival Instict ami absorbálja a bekapott sebzést, viszont növeli az övükét. Olyankor kapják a gyógyítást :)
  • Leslieee
    Én is arra mentem volna csak ezt a karit már kurva régen kezdtem konkrétan. És akkor még sehol nem lehetett utánanézni mi micsoda. Ha harcos karit kezdenék egyszer újra, akkor mindenképp nature vagy rogue lenne a párosítás.
  • virs lee
    Spirittel már inkább ternionra mennék, harcosnak sztem jobb a nature dupla élettel, vagy a defense a nagyranövés miatt.
  • Ravasak
    stu damage amugy mire jo mert találtam valami lila pajzsot ami többek közöt +50% stun damaget ad és nem tudom hogy enek örüljek vagy sem
  • virs lee
    Mind1, támadni úgyis a stormmal fogsz. Az elementál pista a kemény gólem miatt jó, legjobb tank, a natureben nemtom a farkasok mennyire tartósak, viszont támadni tuti jobbak. Már amennyiben a sebzésűk számít valamit a shard mellett. Viszont ott az oak dupla életért meg ugye a gyógyítás lehetősége, ami nem rossz, sőt kis resistet is ad.
  • virs lee
    Megvan a gladiátor gyűrűset is. Nem rossz, 400 élet, 10% dmg reduce a set bónusz. :)
  • Leslieee
    A 2. karimon gondolkodom h Druida legyen vagy Elementalista? Ki mire szavaz?
  • Leslieee
    Jaja igaza van Virslee-nek. Én is Spellbreaker vok de tényleg el kell dönteni ha 2 más beállítottságú masteryd van h inkább melyiket használod.

Én a Spiritből a Lichet kimaxolva, meg az aurát kimaxolva, meg 1-2 skillre 1-1 pontot téve, ennyi. Harcos vagyok támogatóval :P
  • virs lee
    De most vagy harcos, vagy caster, a kettő együtt ratyi. :)
  • zizz21
    Lenyomtam 5ször azt a skorpiókirályt és semmi,csak rengeteg sárga cucc. :( Kijövök onnan szembejön az első sokadrangú sakálember,megölöm aztán ad egy kék pajzsot,mellette a koponyarakás meg egy set darabot! :p Ez miiiiii????
    Az egyiptomi Telkin meg egy zöld kard aztán sok sárga szar... de nem baj rámegyek még párszor! :p
  • ity
    Mondjuk egy Spellbreaker karinak nem jön jól? ;)
    Én már fejben fel is építettem egy ilyen karit, mert a full set megvan :)
  • ity
    Sztem kb epic végéig elvergődsz vele ha így építed fel. De a vége már kínszenvedés lesz.
    A legnagyobb baj az, hogy sok skillt akarsz haszálni és ezzel legyengíted még azt is ami hasznos lehet. Ahogy más is javasolta már, inkább kevesebb félét használj de azokat passivjaival együtt maxold. A Study Prey sztem pl. alapskill egy ilyen karinak. Aztán meg az Ensnare ... hát ... hasznos ... 1 nmy ellen, de ugye mint tudjuk itt inkább ötösével jönnek (passive-járól nem is beszélve, hogy legendaryn azt a bleeding sebzést kiröhögik, már akire hat egyáltalán).
  • Ravasak
    ha ez a havas terepen van akkor tudom melyik quest es az neha kiakad mert nem megy a helyére az emberke nekem is neha müködik néha nem
  • ity
    Nemtom :)
    Csak azt írtam le amire emléxem. Az is lehet, hogy rosszul emléxem :P
    Egyébként meg ennyi erővel akkor a unique lényeknek se kéne ottlennie nehezebb fokozatokon, mert normalon sincsenek :D
  • EvilRicky
    Hellósztok!
    Kollégák! Tudjátok mit sajnálok ebből a játékból...Ami nagy kedvencem volt a Diablo 2 -ben és sajnálom,hogy a Sacred-ben sincs benne.
    A dárda hajítást...Távolra dobás,közelre ütés.Pedig milyen jó volna... Vagy csak én nem találtam még ilyet?!? Mondjuk Babylonba járok,csak találnom kellett volna...vagy nem???
  • Leslieee
    Hamachi Trade666/trade aki akar jöjjön, legend egyiptomba :)
  • virs lee
    Kipottyant a bone helm is, nézem a statokat, mi a f.szomnak 31 int meg 50% cast speed egy harcosnak? Ez is eléggé dio2 rendszerű értelmetlen cuccgenerálás.
  • dudovec
    bocs , sargaval van kiirva a csonti neve.., nem boss
  • dudovec
    teis legenden? hat nemtom , nekem fire resem olyan 60 koruli a tobbi resem minusz, lifem 1600.. megis mikor csoda folytan maradt kb 200 life amikor igy a semmibol besérültem , lattam h ég a ruhám. nemtom mien karival vagy , en conjuerrel , ternionossal , de az a hely = a halallal. szerintem az a csontváz nyír ki , ien füstölgős es arannyal van kiirva a neve , es fire immunis. en jo tavol alltam , es megvartam amig a lichking meg a core dweller szetlovi , aztan beszaladtam es szetlottem azokat a csontváz szobrokat , egymas utan az osszeset igy remelhetoleg nem idez tobb olyan csontit. azokat a golemeket szetlovom egyben is ,marmint ha mind a 4 ramjön egyszerre, azok benak..
  • Zhord
    Ja bocs rossz linket raktam be:Dlink
    Azt hiszem ez a helyes.
  • Ravasak
    Dudovec adj ötletett :)
    Én is ott jarok annal a sok elöhalottnal és nem tudom miert nem is latok semmit közeledni eccer csak megdöglök. sajna mar vagy 10x

milyen resistett kene maxolnom vitalityt ?
  • virs lee
    Találtam vmi Qi-Bai ruhát, 30% cast, 35% attack. :)
  • Leslieee
    Erről semmi mert nincsenek elosztva a skillek :DD Csak 2 mastery van kiválasztva :)
  • Zhord
    Mi a véleményetek erröl a skill elosztásról?link
  • Leslieee
    Háde ez olyan hülyeség. Egy csomó ilyen megmentős quest van ahol már 5x meghalt volna a tag, ott mér nem veszi el? :)
  • ity
    Az a Quest amiről beszéltek sztem csak akkor él, ha időben kinyírja az ember az aurával jelzett lényeket. Ez normalon nem gond annyira.
    Legalábbis nálam így volt. Assával nem voltam elég gyors epic-en és nem adta meg a küldit. Bone Charmer-el pont most jártam ott, és megadta. Kinyírtam mindenkit mielőtt a fickót utolérték volna.
  • dudovec
    de , privi
  • Leslieee
    De én is emléxem határozottan h normalon adott xp-t vagy vmi volt, ezért jelzi a térképen is questnek, de epicen vhogy eltűnt.
  • virs lee
    Az sztem nem quest, ott még sose történt semmi.
  • Leslieee
    Dudi akkor nem kell a satyi? :)
  • yann
    sztem tévedsz. amelyik tárgyat "kiexportáltad" (átraktad a közös tárolóba)azt a tárgyat felveheted egy másik karakterrel. ennyi. csak azt az egyet. egyszer.
  • dudovec
    detto.
    amugy vegre nekilattam legendarynak. act1 halal nelkul , act2 manticoren vagyok tul epp. eleg laza volt. minden eleg konnyu meg igy legendaryn is. Talos gyenge volt elegge , meg kellett olnom 2x is , mer kifagyott. hydrat kellett loni rendesen , nemhiaba erosebbnek irja mint talost. cuccot eddig nemigen adtak legendaryn. de viszont act2 ben , a gizai main questbe sikerult lehalni. nemtom mi tortenik , egyszercsak meghalok es sehol senki , messzirol lonek ien bena szellemek , de az alig vesz le. aztan egyszer csak szivdobogas , es meg ég a karim is. asszem azoknak az égő fire immune csontiknak van fire retaliation , vagy nemtom de max a fire resem , megis mintha az vagna haza. ott lehaltam v 5x amire azt a reszt megcsinaltam , de mashol sehol.. erdekes dolgok ezek:)
  • r4pt0r
    Igen normálon quest volt, de nekem se adta be epicen a jelet.
  • zsirfecske
    epic act3 'natu la ridge' térképen a dzsinne-havas hegyekben van egy barlang ami előtt egy fickó szaladgál 3 quest aurás jéglény elől. mikor leölöm őket nem jön be a felkijáltójel a fikckó fején pedig úgy emlékszem itt normal-on side quest volt. vki nem emlékszik véletlen? csak érdekelne és nincs még walkthrough. köszi