23078
-
A spirit-ből miket fejlesztettél a hunter-hez?
A saját elgondolásaimban a 2.-ként felvett mastery mindig mint "kiegészítés" szerepel és egy-egy skillfejlesztési logikából sokat lehetne tanulni ezért kérlek rá. Tehát hangsúlyozom!! nem kritizálok semmit csak valahogy néhány skillsort olyan távolinak érzek egymástól. -
Jaja Sipi jól írtad én olvastam félre, bár nem egyértelmű h a masteryre rakod a 3 skillpointot vagy a summonra :)) -
ity #4842 Nem veszenk el a Questek, csak a Quest táblán tűnnek el a feliratok. -
ity #4841 Egyébként a Hunter mellé a Spirit sztem jó. Epic közepéig még nem halt be egyszer sem a Bone Charmer-em. Azért annyira nem lehet rossz ez a párosítás :) -
oksa nemláttam hogy írtad :) akkor megoldódott alulról a 3. :)
- kisPocok - -
Van valakinek 1.08-on új karit kezdeni? mert segítenék neki, ugyanis felszereném tenni a patch-et 1.01-ről 1.08-ra de akkor elveszik midnen Quest, de szívesen úra játszanám ha van valaki mellettem. Hamatchi jöhet szóba.
- kisPocok - -
ity #4838 Lehet azért nem válaszol senki, mert fogalmunk sincs róla :) -
2 summon? az egyik a liche king ami asszem 16nál ugrik be másik az summon outsider ami level 32-nél de semmi nem jön 3nál :) max 1 vagy 4-nél jöhetne de még ott sem :)
- kisPocok - -
Lehet hogy nem vagyok pontos, de azt mondtam hogy a 3.skillszint ami ugye a masterynek a 10. elmélyítése után nyílik meg, so a skilltáblán alulról a 3. sorban szereplő lehetőségek (adott esetben a licsó). Így már eléggé körülírtam:). -
Nem azér de spiritnél mi az a 2 summon amiből az egyik 3as szintnél bejön??? -
Ok. köszi, jóhír! Nem figyelek akkor eléggé. Int. mindenek felett:))! -
olos123 #4833 Na látom jól elbeszélgeettek egymással de segitsetek nekem is please
Multiplayerben miért nem lehet a start gombra kattintani ha hostolni akarok??? Please help -
Ok. köszi!
Kétségtelen hogy az oak-ba befér a jónép, csupán most vettem fel az earth masteryt és egy kis "tüzaurát" raktam fel ami sajnos csak 6 m hosszú valószinü ez okozza hogy vagy a farkasok vagy a driád marad ki a jóból (stratégia szerint inkább a farkasokkal tartok mert jelenleg még ők a hatékonyabbak). -
ooops... ezt meséltem el én is sry nem olvastam annyira előre :)
- kisPocok - -
olos123 #4830 Multiplayerben miért nem lehet a start gombra kattintani ha hostolni akarok??? Please help -
3.: de hat a botokra is! öveld sokkal z inted, és nagyobb sebzést fog elérni a bot, a mágikus sebzések miatt. -
2. -ra tudok válaszolni, elvileg akkor az az item hatástalan piros lesz, vagy nekem sikerült olyat hogy nem volt meg a megfelelő pl strength követelmény egy lábvédőre, így felvettem eg yolyan lábvédőt ami -10 all requirement-et ad, így már tudtam használni a lábvértet amihez idáig túl gyenge voltam, így feltettem és az a lábvédő meg adott csomó strength-et így az aktív tudott maradni. Érdekes, nem? :)
- kisPocok - -
(bár tapasztalatom csekélyke, de szvsz.)
Gondolom a hunting masteryben már számottevő mélységig haladtál és sanszos hogy vmi fegyverrel gyilkolászol (spear vagy bow nemtom) és azt is feltételezem hogy erről nem kívánsz lemondani. Kérdés: a spirit mastery ezt a fegyveres alapot mennyire egészítené ki vagy tuningolná hatékonyabb működésre. Szvsz. a spirit "bot alapu" skillsor (főleg a ternion miatt), illetve kétségtelen van 2 király summonja (sőt az első már a 3.skillszinten). Én olyan 2.masteryt javasolnék Neked ami a már meglévő fegyveres tudást és az "oszd meg oszt gyakd le" hunting stílust támogatná, pl. egy "elementáris" masteryt (earth v. storm). A natur is jó lehetne, de csak a farkas summon és a "heart of oak" vonalra rátúrni, ez esetben kérdés hogy a "monster lure" nem elég-e. -
olos123 #4826 Multiplayerben miért nem lehet a start gombra kattintani ha hostolni akarok??? Please help -
mi a hibaüzenet? vagy mi történik, esetleg mi nem?
- kisPocok - -
ity #4824 Immunis szörnyeket nem láttam eddig. Magas Ressistje viszont tényleg soknak van Legendary-n. Az Assám még csak most ment át Legend-re. Az szegényke kifulladt Epic végére (pierce és bleed). Bár az is tény, hogy Epic vége lényegesen nehezebb, mint Legend eleje. Ezzel talán a Brigand kérdésedre is válaszoltam némileg. -
ity #4823 Az aurák távolságát nem tudom pontosan, de saját kari tapasztalatot tudok mondani. Druidámon (lvl55) lévő max szint fölötti Oak aurája most 18.0 méterre hat. Még nem láttam a játék során olyat, hogy a farkasaimon ne lett volna rajta az Oak aura, bárhol voltak is a képernyőn. Ez inkább csak kiindulási alap és egy adat lehet a sok közül, de talán segít vmit.
Másik dolog, hogy a cuccok megtartják magunkat, ha önmaguk is adnak hozzá elég statot. Ugyanúgy, mint Dióban is volt, mielőtt kijavították ezt a bugot benne.
Ha tehát van egy Armor amit nem tudsz felvenni mert nincs elég str hozzá, de mondjuk van egy gyűrűd, ami ad annyit hogy felvegyed, akkor ha a ruha is ad str-t, már leveheted a gyűrűt, a ruha meg fogja tartani magát. (Nyílvánvaló, hogy ha a ruha nem ad erőt, bepirosodik mint mások is írták.) Ezekkel a dolgokkal főleg akkor kell vigyázni, ha a waepon switch-et használja az ember, ott ne legyen olyan, hogy saját magát tartja a fegyver, mert harc közben kellemetlenül érinthet, hogy üres kézzel mászkálsz :) -
Avanger vagy Bonecharmer??? Lécci-lécci-lécci!!!
-
Én nem így tapasztaltam, jelenleg (kemény:)) 20. szintjén az avataromnak 250-es körül van a "fejbősége" és úgytom hogy 65 int.pontonként kb. 10%-kal nő az elemi sebzés, ez azt jelentené hogy cca. már 40%-kal kellene skill és cucc buff nélkül turbóznia a botját (ami csupán egy 25-ös alapu tüzes, de hál'stennek a relic shardokkal már megtúrhattam annyira hogy a krétai kereskedő simán 10K pénzt adott volna érte:)), de nem tapasztaltam ilyesmit vagy nem jól figyelek (no ha hozzájutok a gamához du. frankón újraszámolom!) -
kösz mindenkinek a havas sidequest-es infókat. sztem amúgy inkább bug mintsem sebesség függvénye.
Grusalak: lev46-os brigand-om epic végén még életképes, magas dex és relatív magas hp miatt csak magic és piercing attack veszélyes rá de az nagyon. a hunter ág mindenkin átmenő nyilai és a 3 nyílvessző nagyon hatásos, a rogue fumble/confusion attack-ja pedig életet ment. legendary-n biztosan nagyobb szívás lesz, de szerintem nagyon élvezetes vele a játék. mondjuk azt inkább nem árulom el, hogy mennyi a death-em... -
Nekem úgy tünt hat az int a botokra is. -
nassim #4818 vagyis valami eljárás belépési pontja nem található az (engine).dll -ben -
nassim #4817 Hali mindenkinek! Nekem ezt csinálja patch után (1.08 reloaded patch, reloaded crack) -
OK. köszi!
Lenne még!:) ha használtátok már ezeket akkor adhatnátok róluk valami véleményt:
3. "ternion attack" , ahogy néztem a spirit mastery legfontosabb skilljének vehető az avatár "hadrafoghatóságát" tekintve, tehát nem kifejezetten a summonok jelentőségét nézem; viszont szvsz. baromi drága power (tekintsetek most 10.-20. szintü karaktert) főként úgy hogy a spirit 5 manás növekménye elég gyengusz akkor is ha az intelect megy az egekbe (bár 3 pont még nem az egek:)), ráadásul az int. inkább az elemi mágusokat tuningolja és úgy tudom nem hat a botok mágiájának hatékonyságára.
4. "briar ward" , ahogy nézem a sanctuary szegmense lenne pompás (persze addig el kell jutni:)), azon a szinten ahol már érdemes rá -mármint az alapra- skillpontot áldozni az nmy-k számára nem jelent szinte semmi akadályt, hamar lebontják és így a passzívjai sem érnek semmit.
-
2=> Ha leveszed azt a tárgyat, ami a bónuszt adja, akkor a másik ugyan nem "esik le" a karakterről, de bepirosodik, és nem érvényesül... (Mondjuk a karaktereden rajzán látszik is, mert ott is eltűnik...) -
Hali!
Két apróka kérdésem lenne:
1. Hány méternek becsülitek teljes látószög mellett a látható pályaszakasz átmérőjét? (imádom az aurapower-eket és summoner az avatárom akivel sem túl közel nem mehetek a csata sűsűrjéhez -hiszen mindössze egy selyembugyi az összes viselete:))- ,sem nagyon távol nem maradhatok -hiszen akkor a pet-eken nem érvényesül az aura hatása, mondjuk így is szívás mert a farkasok rohannak rá az nmy-re, a driád viszont csak az íjász-határig jön előre és vagy ez egyikre vagy a másikra olykor már nem hat a buff.)
2. Ha valamely eszköz a karakteren csak valamilyen tárgyból származó attr. kedvezmény miatt lehet rajta és éppen ezt a kedvezményt adó holmit távolítom el akkor a rajtamaradó jogosulatlan eszköz még ugyanúgy müxik? -
Hello!
Akik már legendery szinten vannak azoktól kérdezném:
-Brigand (Rogue+Hunting) mennyire lehet a későbbiekben életképes? - Az élőholtaktól félek, mert ugye a szúrás típusra és "elvérzésre" gondolom késöbb jókat röhögnek...
-Azt olvastam, hogy vannak akik immunisak pl tűzre, lesz olyan, aki a fizikai (nem szúró, hanem sima közelharc) sebzésre immunis lesz?
-Jelenleg Paladinnal játszok, és van egy kezdetleges Conjurer is... Csak kellene még egy karakter, akinek a jobb íjjakat odaadhatom
(ui: A Vault szerintem sem csalás, amíg csak cserére használják (mint én...
), de amint kihasználják a lehetőségeit teljesen, az már bizony szerintem is az...
)
-
multispeed #4812 Szevasztok! nekem 1ik patchet sem akarja felrakni :S mindig vmi hibát kiír telepítésnél és kész, pedig eredeti exem van, a főkönyvtárból akarok telepíteni és mégsem... pls help -
Hány pályából áll a játék ? -
Kérlek segítsetek azzal hogy szavaztok egy számomra igenfontos kérdésre itt. Köszönet érte! ui.: sry-offtopic
- kisPocok - -
yann #4809 csak tippelek: van feltelepítve daemon tools-od, vagy alcohol-od? mert ha azokat észleli akkkor van gáz. ha nincs akkor nincs ötletem
-
ity #4808 Másoknak egy fent felejtett és/vagy jól elbújt antiblaxx (és más hasonszőrű) progi) kavart be ezzel a hibával és eredeti játékkal. -
Hamachira jöhetne valaki, akinek nincs patch fenn! Csak ugy probaképp!
F: infam
J: infam -
kamgabor #4806 Sziasztok mindenkinek. Nem találkozott itt senki sem avval a problémával hogy a megvásárolt program nem indul el 1 bizonyos hibára hivatkozva. "A required security module can not be activated. This program can not be executed. "Már probáltam az 1.08 és az 1.11 patch.Semmi siker.Nem tudja esetleg vki a megoldást. -
Sziasztok, most valahogy eltünt néhány cuccom az inventorymba, néhány meg eltünt.
Nem tudjátok, mi lehet-e a probléma, vissza lehet csinálni?